O κρυφός έρωτας της Demi Moore με τον πασίγνωστο chef Daniel Humm μόλις αποκαλύφθηκε

Κατερίνα Μπούσιου
O κρυφός έρωτας της Demi Moore με τον πασίγνωστο chef Daniel Humm μόλις αποκαλύφθηκε

Μετά την δημοσιοποίηση της είδησης για την ασθένεια του πρώην συζύγου της Bruce Willis και πατέρα των τριών κοριτσιών της, μόλις γνωστοποιήθηκε πως η γνωστή ηθοποιός έκανε ένα νέο βήμα στην προσωπική της ζωή. 

Έχουν περάσει ακριβώς 11 χρόνια από το διαζύγιο της από τον Ashton Kutcher και 22 χρόνια από εκείνο με τον Bruce Willis και από ότι φαίνεται, η Demi Moore ετοιμάζεται ενδεχομένως για τον 4ο της γάμο (o πρώτος και λιγότερο γνωστός, ήταν με τον μουσικό Freddy Moore). Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Page Six, εδώ και αρκετό καιρό ζει έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό του διάσημου σεφ στην Νέα Υόρκη, Daniel Humm και μόλις πρόσφατα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μαζί του.


https://www.instagram.com/p/CZIXg6bucyc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο έρωτας περνά από το στομάχι

O σουηδικής καταγωγής Humm γνώρισε την διάσημη ηθοποιό σε ένα από τα 3 βραβευμένα εστιατόρια στα οποία είναι σεφ και ιδιοκτήτης στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Ένα βράδυ λοιπόν στο διάσημο εστιατόριο του «Eleven Madison Park», έγινε η γνωριμία τους, αλλά κανείς δεν φανταζόταν πως έγιναν αμέσως και ζευγάρι. Αυτό το έμαθαν οι περισσότεροι, πριν από λίγες ημέρες, όταν η Moore ταξίδεψε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και εκείνος την συνόδεψε για πρώτη φορά. Κάθησαν στις πρώτες θέσεις της επίδειξης της Chloe, αλλά χωρίς να βρίσκεται ο ένας δίπλα στον άλλον, αλλά με τρεις θέσεις διαφορά. Προφανώς δεν ήθελαν ακόμη να δώσουν λαβές ή όμορφα στιγμιότυπα ενός νέου ρομάντσου, στους παπαράτσι.


https://www.instagram.com/p/CbyZw_fvJdZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Humm ο οποίος έχει δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του, είχε γίνει talk of the town όταν τον περασμένο Μαίο είχε ανακοινώσει πως θα μετατρέψει όλο το μενού του πανάκριβου εστιατορίου του σε vegan. Οι γευσιγνώστες και κριτικοί του εστιατορίου του, μπορεί αρχικά να απογοητεύτηκαν γιατί έχαναν τα μοναδικά του μενού με κρέας και αστακό, αλλά σύντομα τον αποθέωσαν για την ευρηματική τακτική του, με το νέο μενού.


https://www.instagram.com/p/CY7j3RkMEU9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μοore παρόλο που έχει αποτραβηχτεί από τον κινηματογράφο και οι εμφανίσεις της είναι σπάνιες, δεν παύει να παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, αφού την δεκαετία του '90 ήταν μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες σταρ. Και μία πρώην σύζυγος που κατάφερε, τουλάχιστον στην περίπτωση του Bruce Willis να κρατήσει πολύ καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό. Η ηθοποιός ήταν από τις πρώτες, που έμαθαν την απόφασή του να αποσυρθεί από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες λόγω και του προβλήματος υγείας με την αφασία, που αντιμετωπίζει εδώ και λίγους μήνες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η τρυφερή αφιέρωση της Demi Moore στον Bruce Willis για τα γενέθλιά του

Mila Kunis και Demi Moore πρωταγωνιστούν στο ίδιο διαφημιστικό - Η σπόντα για τον Ashton Kutcher

Demi Moore: Το τρυφερό post για τα γενέθλια της κόρης της και η αποκάλυψη μετά από 30 χρόνια