Survivor: Λίγο πριν τον τελικό, η Σταυρούλα νιώθει αηδιασμένη με τον Άρη και το Twitter αντιδρά

Survivor: Λίγο πριν τον τελικό, η Σταυρούλα νιώθει αηδιασμένη με τον Άρη και το Twitter αντιδρά

Οι παίκτες πλέον δε σταματούν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον.

Λίγες μέρες έχουν μείνει μόνο μέχρι τον τελικό του Survivor και οι παίκτες βρίσκονται πραγματικά μία ανάσα μακριά από το έπαθλο. Το ποιοι θα φτάσουν στην τελική τετράδα είναι ένα μεγάλο θέμα. Όλοι θέλουν σε αυτό το σημείο και όλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο για αυτό.

Η Σταυρούλα, ωστόσο, που είναι υποψήφια προς αποχώρηση με τον Στάθη μιλούσε με τον συμπαίκτη και φίλο της για όλα όσα συνέβησαν όσο εκείνος ήταν απών λόγω τραυματισμού και την έκαναν να αηδιάσει, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Οι πανηγυρισμοί του Άρη, της Ασημίνας και της Μαίης

Κάποια στιγμή, ο Άρης έπαιζε με τη Σταυρούλα σε αγώνισμα. Όταν αυτό τελείωσε με εκείνον νικητή, άρχισε να ουρλιάζει πέφτοντας στην αγκαλιά της Ασημίνας και της Μαίης ότι πάνε τετράδα αδιαφορώντας και για τον άνθρωπο που αγωνίστηκε μαζί του (Σταυρούλα) και για εκείνον που επρόκειτο να ψηφιστεί (Στάθης).

«Σεβάσου το ότι έχει φύγει ένας άνθρωπος και είναι τραυματισμένος. Κι ότι αυτόν τον άνθρωπο που είναι τραυματισμένος εσύ θα τον βγάλεις υποψήφιο. Όλο αυτό μου προκάλεσε μία αηδία για να πω την αλήθεια. Μετά έκατσα στον πάγκο στην ακρούλα μου, δεν ασχολήθηκα καθόλου, δε με ένοιαζε τι θα γίνει», είπε η Σταυρούλα.

Η άποψη του Μαρτίκα για την προσωπική ζωή των παικτών εκτός Survivor είναι η πιο σωστή φέτος

Ο Άρης δεν μπορεί να χάσει και η Σταυρούλα το σχολιάζει

Έπειτα, η Σταυρούλα σχολίασε ένα άλλο περιστατικό, κατά το οποίο ο Άρης είχε χάσει το αγώνισμα, η Ασημίνα πήγε να τον πάρει αγκαλιά και εκείνος την έδιωχνε γιατί είχε χάσει και του είχαν σπάσει τα νεύρα.

«Τα λέει από μόνος του. Το ότι δεν μπορεί να χάνει. Το ότι έχει εθιστεί στη νίκη. Όλα αυτά. Πραγματικά μου προκαλεί αηδία και απλά γελάω», σχολίασε η παίκτρια.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Οι χρήστες στο Twitter, πάντως, δε φαίνεται πως έχουν πειστεί από τα λεγόμενα της Σταυρούλας. Αντιθέτως, μιλούν για κακία και «δηλητήριο» από την πλευρά της παίκτριας.