Η άποψη του Μαρτίκα για την προσωπική ζωή των παικτών εκτός Survivor είναι η πιο σωστή φέτος

Ιωάννα Τζανή
Η άποψη του Μαρτίκα για την προσωπική ζωή των παικτών εκτός Survivor είναι η πιο σωστή φέτος

Ο Μαρτίκας εξήγησε εμπεριστατωμένα την ατάκα που είπε στον Μουτσινά ότι το Survivor θα το κερδίσει «ή ο Δάντης ή η Αντωνά ή η Παναγιώταρου».

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει πυγμή και άποψη, την οποία δεν φοβάται να εκφράσει δημοσίως και να την υποστηρίξει μέχρι τέλους. Όπως έκανε τους έξι μήνες που παρέμεινε στο Survivor, έτσι και τώρα που βγήκε, ο «φαρμακοποιός της καρδιάς μας» συνεχίζει να κάνει το ίδιο και δεν το διαπραγματεύεται.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (30/6), ο Σπύρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» και μεταξύ άλλων εξέφρασε μια άποψη την οποία ενστερνιζόμαστε απόλυτα: ότι το φετινό Survivor έχει απασχολήσει περισσότερο για την προσωπική ζωή των παικτών εκτός παιχνιδιού, παρά για όσα διαδραματίζονται στο παιχνίδι. Και αυτό είναι μεγάλη αδικία για το ριάλιτι επιβίωσης, που τα προηγούμενα χρόνια απασχολούσε σχεδόν αποκλειστικά για αυτά που γίνονταν στον Άγιο Δομίνικο και όχι για αυτά που λέει η εκάστοτε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ή Μαρία Αντωνά.

Τα πρώτα λόγια του Μαρτίκα για τη Βρισηίδα είναι ό,τι θέλει να ακούσει κάθε γυναίκα

Ο Μαρτίκας εξέφρασε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που πιστεύουμε όλοι - Ο παίκτης που στηρίζει

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε ξεκάθαρα ότι ο παίκτης που στηρίζει και θέλει νικητή στο Survivor είναι ο Στάθης Σχίζας, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους: «Εγώ θα βοηθήσω τον Στάθη τώρα που βγήκα. Χάρηκα που η Αλεξάνδρα (Παναγιώταρου) τον στηρίζει τόσο σθεναρά. Έχω συνάψει μια πολύ ισχυρή φιλία με τον Στάθη γιατί περάσαμε πολύ δύσκολα του τελευταίους δύο μήνες. Ξέρω όλη την ιστορία για τη ζωή του με λεπτομέρειες, είναι ένας πραγματικός μαχητής της ζωής, είναι ταπεινός και προσγειωμένος άνθρωπος. Τον στηρίζω και θέλω και όλος ο κόσμος να κάνει το ίδιο. Αλεξάνδρα μου να τον χαίρεσαι, είναι πρότυπο άντρα».

Στη συνέχεια, ο Μαρτίκας εξήγησε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο την πολυσυζητημένη ατάκα που είπε χθες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι». Συγκεκριμένα, ο Σπύρος είπε ότι το Survivor θα το κερδίσει «ή ο Δάντης ή η Αντωνά ή η Παναγιώταρου», υπονοώντας ότι η Ασημίνα, ο Άρης και ο Στάθης έχουν λάβει τόση υποστήριξη από τους διάσημους συντρόφους τους έξω, που θεωρεί δεδομένο ότι ο κόσμος θα βγάλει έναν από αυτούς νικητή.

Θέλοντας, λοιπόν, να αναλύσει περισσότερο την άποψη που εξέφρασε, ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε: «Ήταν χιουμοριστικό, αλλά δεν ήταν καθόλου λάθος. Έχει δημιουργηθεί ένας ντόρος για το ποιοι επώνυμοι στηρίζουν παίκτες στο Survivor και αντί να ασχολούμαστε με τους παίκτες, ασχολούμαστε με αυτούς που τους στηρίζουν. Έχουμε μπλέξει αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή των παικτών του Survivor και έχουν πάρει μεγαλύτερη αξία και δημοσιότητα. Δεν είπα κακοπροέραιτα τη λέξη "βιτρίνα". Εννοούσα "στήριγμα". Αλλά τα τρία παιδιά που έχουν επώνυμους υποστηρικτές, βλέπετε ότι φτάνουν 4άδα».

«Έχω τρομάξει με την αγάπη του κόσμου»

Αναφερόμενος στην αγάπη που έχει δεχτεί από τον κόσμο από την ημέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα, ο πρώην παίκτης του Survivor είπε: «Έχω τρομάξει από την αγάπη του κόσμου από την ημέρα που ήρθα. Πιστεύω ήταν συγκυριακό το ότι αποχώρησα. Μου εκφράζουν την αγάπη τους και διαδικτυακά και στο φαρμακείο μου, και στη δουλειά μου και στον δρόμο. Αυτό που έχω εισπράξει είναι μια μεγάλη τιμή και ικανοποίηση. Νιώθω περήφανος για την αγάπη που εισπράττω».

Δες στην παρακάτω photo gallery πώς σχολιάστηκαν στο Twitter τα όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Love It.