Η ειλικρινής συγγνώμη του The Weeknd και η ακύρωση των συναυλιών του λόγω προβλήματος υγείας

Η ειλικρινής συγγνώμη του The Weeknd και η ακύρωση των συναυλιών του λόγω προβλήματος υγείας
Invision

O 32χρονος τραγουδιστής ήρθε αντιμέτωπος με ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή.

Δύσκολες ώρες περνά ο διάσημος τραγουδιστής The Weeknd, μετά το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που έκανε την εμφάνισή του όσο εκείνος βρισκόταν στη σκηνή για προγραμματισμένη του συναυλία.

Όλα ξεκίνησαν στις 3 Σεπτεμβρίου, λίγα μόλις λεπτά μετά την εμφάνιση του 32χρονου σταρ στο SoFi Stadium του Los Angeles. Ο The Weeknd ερμήνευε τη μεγάλη του επιτυχία «Can't Feel My Face» όταν εντελώς ξαφνικά έχασε τη φωνή του και αναγκάστηκε να αποχωρήσει προσωρινά από τη σκηνή.

Πρώην η Hadid, νυν η φίλη της! Τα καυτά φιλιά του TheWeeknd πρόδωσαν τη νέα σχέση του

Η απολογία του τραγουδιστή

Λίγο αργότερα ο τραγουδιστής εμφανίστηκε on stag για να ενημερώσει τους παρευρισκομένους ότι η συναυλία θα διακοπεί αφού ο ίδιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του show.

«Δεν μπορώ να σας δώσω τη συναυλία που θέλω να σας δώσω. Θα φροντίσω να μην έχει κανείς πρόβλημα, να πάρετε πίσω τα χρήματά σας και θα κάνω μια συναυλία πολύ σύντομα για εσάς, αλλά ήθελα να βγω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη και όχι να το γράψω στο Twitter ή το Instagram», ανέφερε ο The Weeknd εμφανώς στεναχωρημένος.

«Ήθελα να ξέρετε ότι δεν μπορώ να σας δώσω αυτό που θέλω να σας δώσω. Ζητώ συγγνώμη, λυπάμαι πολύ. Ξέρετε πόσο πολύ με σκοτώνει αυτό. Σας αγαπώ. Σαε ευχαριστώ πάρα πολύ», συμπλήρωσε ο 32χρονος σταρ με το κοινό να ξεσπά σε ζητωγραυγές.

Λίγο μετά την συναυλία, ο τραγουδιστής έκανε ένα post στο Τwitter στο οποίο έγραψε: «H φωνή μου χάθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου τραγουδιού και είμαι συντετριμμένος. Την ένιωσα να χάνεται και η καρδιά μου λύγισε». Ο διάσημος καλλιτέχνης υποσχέθηκε να πραγματοποιήσει τη συναυλία με νέα ημερομηνία για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του.

Το κοινό αποχώρησε από το στάδιο τραγουδώντας το «Save Your Tears» θέλοντας έτσι να εμψυχώσει τον αγαπημένο τους τραγουδιστή. Παρά την δυσάρεστη κατάληξη, η συναυλία του The Weeknd το προηγούμενο βράδυ απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο τραγουδιστής έχει υπάρξει και πιο τυχερός. Στην αρχή της προγραμματισμένης περιοδείας του τον Ιούλιο, ο The Weeknd αναγκάστηκε να ακυρώσει τα shows του στο Τορόντο λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Πηγή κεντρικής: theweeknd

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις καλύτερα τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια της συναυλίας του The Weeeknd.