Πρώην η Hadid, νυν η φίλη της! Τα καυτά φιλιά του TheWeeknd πρόδωσαν τη νέα σχέση του

Μαρία Ροδίτη
Πρώην η Hadid, νυν η φίλη της! Τα καυτά φιλιά του TheWeeknd πρόδωσαν τη νέα σχέση του

Ο ράπερ γιόρτασε τα γενέθλιά του ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά με τη Simi Khadra.

Στις αρχές Φεβρουαρίου άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες ότι τελείωσε το ειδύλλιο ανάμεσα στην Angelina Jolie και τον TheWeeknd μιας και εκείνος εμφανίστηκε με νέα συνοδό και συγκεκριμένα με τη Simi Khadra.

Τώρα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτό είναι το νέο κορίτσι του ράπερ. It’s official και αυτό αποδεικνύεται από ένα καυτό φιλί που αντάλλαξαν οι δυο τους σε δημόσιο χώρο.

weeknd6

Πάει η Hadid, πάει και η Jolie! Με νέα σύντροφο κυκλοφορεί ο The Weeknd (photos)

Το «καυτό» φιλί Simi Khadra και The Weeknd

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο TheWeeknd διοργάνωσε ένα πάρτι για να γιορτάσει τα 32α γενέθλιά του στο Las Vegas. Εκεί ήταν και η Simi Khadra, η οποία δεν κρατήθηκε και αντάλλαξε ένα «καυτό» φιλί με τον τραγουδιστή.

Αγνοώντας τους πολλούς καλεσμένους και τον κόσμο που βρισκόταν γύρω τους, η Simi Khadra – πρώην φίλη της Bella Hadid- έβαλε τα χέρια της γύρω από τον λαιμό του TheWeeknd και τον φίλησε.

https://www.instagram.com/p/CaSbOnurQLr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είδες το βίντεο; Το φιλί τους είναι παθιασμένο αν μη τι άλλο!

Η έξοδος που φούντωσε τις φήμες

Στις αρχές του μήνα, ο TheWeeknd και η Simi Khadra εθεάθησαν να βγαίνουν μαζί από εστιατόριο ξενοδοχείου στο Hollywood με όλα τα media να μιλούν για new love in town. Σύμφωνα με την DailyMail, μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους έβγαιναν μαζί μιας και τον Απρίλιο του 2021 είχαν πραγματοποιήσει την πρώτη τους έξοδο.



Αυτή ήταν και η… αιτία που η Bella Hadid – πρώην του TheWeeknd και φίλη της Simi Khadra- έκανε unfollow στα social media και τους δύο.

Εδώ που τα λέμε, ακόμα κι αν έχεις χωρίσει με κάποιον είναι περίεργο αυτός να βγαίνει ραντεβού με φίλη σου. Και μάλλον κάπως έτσι το σκέφτηκε η Bella και προχώρησε στα... απαραίτητα unfollow.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ