Η ξεχωριστή σχέση του John Travolta με την κόρη του Ella και το ντεμπούτο της στη μόδα

Η ξεχωριστή σχέση του John Travolta με την κόρη του Ella και το ντεμπούτο της στη μόδα

Μετά τη διπλή τραγωδία της οικογένειας, η Ella Travolta, δίνει τη μία χαρά μετά την άλλη στον πατέρα της. 

Δεν ήταν εύκολα τα δύο τελευταία χρόνια για τον John Travolta ειδικά μετά τον θάνατο της συζύγου του και μητέρας των 3 παιδιών του Kelly Preston. Η κόρη του Ella η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στην μουσική και στην μόδα, είναι ο μόνος λόγος να χαμογελά και να αισθάνεται περήφανος. Οι αφιερώσεις και όσα έχει πει για εκείνη δείχνουν τον υπέροχο δεσμό που έχουν μπαμπάς και κόρη.

https://www.instagram.com/p/CWo8RX0sc9a

Τα γονίδια είναι κληρονομικά

Η 22χρονη Ella έχει αρχίσει να δείχνει το πολύπλευρο καλλιτεχνικό της ταλέντο, συνεχίζοντας όπως φαίνεται την οικογενειακή παράδοση. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της τραγουδιού και την συμμετοχή της στη νέα ταινία Get Lost, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην μόδα. Η κόρη του Travolta, έκανε την εμφάνισή της στην πασαρέλα του Karl Lagerfeld, στα πλαίσια της συλλογής του «Cara loves Karl» και στο event που έγινε στην Νέα Υόρκη. Ο πατέρας της κατάφερε να είναι ανάμεσα στους θεατές και στην συνέχεια έκανε και την σχετική αφιέρωση σε εκείνη δηλώνοντας πιο περήφανος από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/Cii58YGs44B

Η σχέση του John Travolta τόσο με εκείνη όσο και με τον μικρότερο αδελφό της Benjamin, έγινε ακόμη πιο δυνατή όταν η οικογένεια έχασε τη σύζυγο, μητέρα των παιδιών του και ηθοποιό Kelly Preston, μετά από δίχρονη μάχη με τον καρκίνο, το 2020. Είχε προηγηθεί το 2009 ο θάνατος του μεγαλύτερου γιου του Jett ο οποίος εκτός από τον αυτισμό, αρρώστησε από τη νόσο Καβασάκι και η κατάσταση της υγείας του μη αναστρέψιμη. Ο Travolta είχε χαρακτηρίσει εκείνη την απώλεια ως την χειρότερη της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/CNn2RtQMeoU

Η Ella συχνά από το προφίλ της στο Instagram κάνει αναφορές σε αυτά τα δύο πρόσωπα της οικογένειας. Η απώλεια της μητέρας της Kelly είναι και για εκείνη ένα δύσκολο κομμάτι της εφηβείας της. Αλλά ο πατέρας της κατόρθωσε να σταθεί στο πλάι της.

Ο Travolta μετά τον θάνατο της συζύγου του, δεν άφησε στιγμή τα παιδιά του μόνα τους, προσαρμόζοντας μάλιστα και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις χωρίς να κάνει μεγάλα ταξίδια ή να λείπει για μέρες μακριά τους.

https://www.instagram.com/p/Ccd2KClJMaF