Η Ελένη Ράντου λέει πως η κόρη της είναι πιο cool από εκείνη και το Instagram της το επιβεβαιώνει

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ελένη Ράντου λέει πως η κόρη της είναι πιο cool από εκείνη και το Instagram της το επιβεβαιώνει

Η ταλαντούχα ζωγράφος μιλά με μικρές ιστορίες μέσα από τους πίνακές της. Η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, έχει ξεπεράσει σε ταλέντο τους γονείς της. 

Το όνομα της Νικολέττας Παπακωνσταντίνου, είναι ήδη γνωστό στους εικαστικούς κύκλους για την μοντέρνα ματιά της και τον τρόπο που καταφέρνει στους πίνακές της, να διηγείται μικρές ιστορίες με βαθύτερο νόημα.

Ακόμη και οι γονείς της, οι τόσο αγαπημένοι σε εμάς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Ελένη Ράντου, είναι εντυπωσιασμένοι, όχι μόνο από το ταλέντο της, αλλά για το πόσο εύκολα και αθόρυβα κατάφερε να διαφοροποιηθεί από εκείνους και να χαράξει την αυτόνομη καριέρα της.

https://www.instagram.com/p/CWNhh2aLbw3

Ο μοναχικός δρόμος γεμάτος χρώματα

https://www.instagram.com/reel/CxEJ68dLREv/

Θα περίμενε κανείς πως με πατέρα έναν από τους μεγαλύτερους έλληνες τραγουδιστές όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και με μητέρα την Ελένη Ράντου με τόσες περγαμηνές ως ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεόραση, πως η Νικολέττα θα διάλεγε έναν από τα 2 επαγγέλματα.

Η Ελένη Ράντου μιλάει για τον μεγαλύτερο φόβο της - Ο Βασίλης, η κόρη τους & τα 28 χρόνια σχέσης

rantoukori.jpg

Άλλωστε από μικρή πήγαινε στις συναυλίες του ενός και έπαιζε με τα παιχνίδια της πίσω από τις κουίντες, όταν έκανε πρόβα στο θέατρο, η μαμά της. Όμως εκείνη αυτονομήθηκε από μικρή και ακολούθησε έναν δρόμο μοναχικό αλλά με ουσία. Αυτή η ουσία φαίνεται και από τους πίνακές της, που συχνά ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cdvg_1BqG2l

Η Νικολέττα σπούδασε στη σχολή Καλών Τεχνών και τον περασμένο Μάιο, έκανε την πρώτη της μεγάλη έκθεση με τους πίνακές της, με τίτλο «Περί οικειότητας», εμπνευσμένη από την περίοδο της καραντίνας.

https://www.instagram.com/p/CFrs1rlAcRA

Η ίδια είχε μιλήσει τότε για το πόσο υποστηρικτικοί υπήρξαν οι γονείς της, για να ακολουθήσει το δρόμο που την εξέφραζε περισσότερο. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ πολύ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Πρόκειται για μία ενότητα έργων την οποία εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν στο να κάνω αυτό που αγαπάω. Με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν». Οι γονείς της, με κόπο εκείνη τη βραδιά κατάφεραν να πουν δύο λέξεις στους δημοσιογράφους. Ήταν τόσο μεγάλο το καμάρι τους και η συγκίνησή τους, για τη μικρή τους.

Η Ελένη Ράντου όμως μίλησε χθες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και με αντικειμενικότητα την έκρινε ως καλλιτέχνη πρωτίστως και μετά ως κόρη της. Και ήταν τόσο υπέροχο αυτό που είπε για τη δουλειά της.

https://www.instagram.com/p/CZrmqoiqe3b

Η ηθοποιός τόνισε πως: «Η ζωγραφική που ασχολείται η κόρη μου, μου φαίνεται πιο δύσκολη, πιο μοναχική. Μου φαίνεται παιχνίδι αυτό που κάνουμε εμείς, μπροστά σε αυτό που κάνει εκείνη. Μου είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με την ζωγραφική, αλλά εγώ θεώρησα πως θα ήταν μία σκέψη της ηλικίας. Ήταν τόσο καταλυτικό και ολοκληρωτικό. Δεν ανησύχησα ποτέ για το τι θα κάνει αυτό το παιδί».

https://www.instagram.com/p/CVxMEV4rVyt

Πολλά έργα της Νικολέττας βρίσκονται εκτός από το Instagram της και στο πατρικό της. Η ιδιαιτερότητα στην αφαιρετική της τέχνη είναι μοναδική.

Η Ελένη Ράντου την άφησε από πολύ μικρή να γίνει ανεξάρτητη. Και η διαπίστωση που έκανε για την μητρότητα, θα έβρισκε πολλές σύγχρονες μαμάδες σύμφωνες: «Ο λόγος που στη σημερινή γενιά υπάρχει έντονη ψυχοπαρακολούθηση, είναι γιατί «στραγγαλίσαμε» τα παιδιά από την μεγάλη αγωνία μη τυχόν και δεν είμαστε προστατευτικοί γονείς».

1665664887070-507163472-nikoleta_korirantou.jpg