James, Mike και Έφη Καφετζή είναι ολόιδιοι και μοιράζονται και την ίδια αγάπη για τα ταξίδια

Γεωργία Βλαχοπούλου
James, Mike και Έφη Καφετζή είναι ολόιδιοι και μοιράζονται και την ίδια αγάπη για τα ταξίδια

Tα αδέρφια του James Καφετζή, όπως και όλη η οικογένειά του είναι το «στήριγμά» του και το είχαν αποδείξει και στο Survivor το 2021.

Ο James Καφετζής έχει λίγες μέρες που αποχώρησε από το Survivor 2024, οικειοθελώς, εξαιτίας της αγωνίας του για την περιπέτεια που είχε ο μπαμπάς του, Λευτέρης Καφετζής στον Ειρηνικό όταν ναυάγησε το ιστιοπλοϊκό του.

Ο πραγματικός survivor αποδείχθηκε ο μπαμπάς του James Καφετζή μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό

Παρότι «λείπει» από το παιχνίδι, όπως πολλοί από τους fans του αναφέρουν, ο James είναι με τα αγαπημένα του άτομα, την οικογένειά του, η οποία υπήρξε πάντα στήριγμα γι' αυτόν. Όπως είδαμε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο James αποχωρώντας από το Survivor και προτού επιστρέψει στην Ελλάδα, βρέθηκε στον Παναμά για να συναντήσει τον μπαμπά του και να σιγουρευτεί πως όλα είναι καλά με την υγεία του μετά το ναυάγιο.

https://www.instagram.com/p/C59EZMHOb6J/

Κι αν με τον μπαμπά του η ομοιότητα δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά με τα αδέρφια του είναι ολοφάνερη.

Τα αδέρφια του James Καφετζή και η ομοιότητά τους

O Περπατάρης αποχώρησε από το Survivor και θέλει νικητή τον Γκιουλέκα: Τα επικά σχόλια του κοινού

Τον Mike Καφετζή τον είδαμε λίγο πριν αποχωρήσει ο James από το ριάλιτι επιβίωσης να μιλάει στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για την περιπέτεια που είχε ο μπαμπάς τους. Τόσο η εμφάνισή του - αφού έχει και αυτός ginger μαλλιά - και ο τρόπος ομιλίας του ήταν ολόιδιος με τον James, κάτι που πολλοί πρόσεξαν.

O Mike Καφετζής, όπως και ο James αλλά και η μεγάλη τους αδερφή, Έφη εργάζονται στην οικογενειακή επιχείρηση που έχουν στην Ρόδο με ναυτιλιακά είδη και τουριστικά πλοία στα οποία διοργανώνουν και πάρτι.

Μάλιστα, ο James φτάνοντας στην Ρόδο είδε πως ο αδερφός του μόλις είχε αγοράσει ακόμα ένα σκάφος, με τα λεφτά που θα έπαιρνε εκείνος από το παιχνίδι, κάτι που μοιράστηκε με τους followers του.

james-kafetzis-1.webp

Kάτι άλλο που ενώνει τα τρία αδέρφια πέρα από την ομοιότητα, αφού και η Έφη Καφετζή έχει ginger μαλλιά και μοιάζει πολύ με τον Mike και τον James, όπως θα δεις από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα social media της, είναι η αγάπη τους για τα ταξίδια και την εξερεύνηση του κόσμου.

Αυτή την αγάπη απ' ότι φαίνεται την κληρονόμησαν από τον κύριο Λευτέρη, αφού το μεγάλο του όνειρο, που έχει από παιδί, είναι να διασχίσει όλο τον κόσμο με το ιστιοπλοϊκό του. Κάπως έτσι ήταν που βρέθηκε και στον Ειρηνικό.

Όσο για την εμφάνισή τους και τα ginger μαλλιά, αυτά τα κληρονόμησαν απ' ότι φαίνεται από τη μαμά τους, την Beverly (η οποία έχει καταγωγή από την Αγγλία) σύμφωνα με μια ανάρτηση του James με εκείνη.

https://www.instagram.com/p/CvpmE_TMGsj/

Όσα είχε πει η Έφη Καφετζή για τον μικρότερο αδερφό της μετά την αποχώρηση από το Survivor 2021

Η οικογένεια Καφετζή είναι πολύ δεμένη και αυτό φάνηκε και από την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση του James από το Survivor το 2021 και όσα είπαν οι δικοί του γι' αυτόν.

Η Έφη Καφετζή μάλιστα, είχε κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση για τον μικρότερο αδερφό της στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε:

«Αδερφέ μου James, θέλω τόσα πολλά να σου πω, μα οι λέξεις φαντάζουν τόσο φτωχές. Πώς να εξηγήσω όσα έχω νιώσει αυτούς τους μήνες που σε βλέπω πίσω από μια οθόνη, μα η παρουσία σου είναι παντού γύρω μου? Είσαι ο δικός μου μαχητής, είσαι ο άνθρωπος που παρά το νεαρό της ηλικίας του είχε τόσα να μου διδάξει για την εγκράτεια του λόγου, για την ακεραιότητα του ήθους, για τη γνησιότητα των πράξεων. Σε παρακολουθούσα και μάθαινα πως ο λόγος που τεκμηριώνεται με σύνεση και επιχειρήματα έχει δύναμη, πως δε χρειάζεται να υψώσεις τη φωνή σου, όταν το ήθος σου ορθώνει το ανάστημά σου, ούτε χρειάζεται να συμφιλιωθείς με την αντάρα του ρέματος, όταν εκείνη αντιστέκεται στη συνείδησή σου. Χαίρομαι που δεν άφησες τις δυσκολίες να σε αλλοιώσουν, που δεν άφησες την κρίση σου να κακοφορμίσει στη δύναμη των πολλών. Είμαι περήφανη που ήσουν ταπεινός και ακέραιος στις αποφάσεις σου. Αξιοπρεπής και ευγενικός σε όλα, όπως αρμόζει στην προσωπικότητά σου.

Αναζήτησες την περιπέτεια, την γνώση του διαφορετικού, την εμπειρία του άγνωστου και αυτά για σένα όρισαν το έπαθλο. Κι αν συνάντησες εμπόδια είναι και αυτά μέρος της διαδρομής που διένυσες, γέφυρα της γνώσης που απέκτησες. Όλα χαράζουν το μονοπάτι σου και σε όλα βγήκες νικητής, ένας αληθινός survivor. Επέλεξες να φύγεις κι αυτό να κάνεις. Εσύ ορίζεις το τέρμα σου.

Ο στόχος σου ολοκληρώνεται στο σημείο που κοιτάς μέσα σου και βλέπεις εσένα. Έπαιξες δίκαια και κέρδισες. Γιατί τα έπαθλα βρίσκονται στην καρδιά κι εσύ τις καρδιές όλων μας τις κέρδισες επάξια. Δεν είχες οπαδούς, είχες φίλους και αυτό είναι η πιο σπουδαία ανταμοιβή.

Σ' αγαπώ κι ανυπομονώ να με πάρεις την πιο μεγάλη αγκαλιά, εκείνη που χωρά μέσα της όλη την καλοσύνη του κόσμου».

https://www.instagram.com/p/COv8A-Cr7QN/