Η Ελένη Ράντου μιλάει για τον μεγαλύτερο φόβο της - Ο Βασίλης, η κόρη τους & τα 28 χρόνια σχέσης

Η Ελένη Ράντου μιλάει για τον μεγαλύτερο φόβο της - Ο Βασίλης, η κόρη τους & τα 28 χρόνια σχέσης

Η ηθοποιός που εδώ και χρόνια μπαίνει στα σπίτια μας μέσω iconic σίριαλ του ANT1 αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της. 

Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε στο «Πρωινό μας» και την Αφροδίτη Γραμμέλη η Ελένη Ράντου. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί και το στίγμα που έχει αφήσει η επανάληψη της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» που την ανέδειξε.

«Με τρομάζει που γίνονται τόσα πολλά σίριαλ, είναι σαν ένας πανικός. Για να σου είμαι ειλικρινής δεν έχει έρθει μια πρόταση στα χέρια μου που να αξίζει τον κόπο. Γίνονται προτάσεις αλλά με φειδώ τα τελευταία χρόνια. Στην τηλεόραση μετά από μια ηλικία δεν τους αφοράς ή γιατί δεν ξέρουν ακόμα και πού να με κατατάξουν. Είναι το άλλο (Κωνσταντίνου και Ελένης) που η επανάληψή του φτιάχνει ένα στίγμα τόσα χρόνια που… τι να σου προτείνουν;», τόνισε η ηθοποιός.

Η κοινή πορεία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

H γνωστή ηθοποιός και ο τραγουδιστής της ροκ και έντεχνης μουσικής παντρεύτηκαν το 1994. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά 28 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει μια 26χρονη κόρη, τη Νικολέτα.

https://www.instagram.com/p/B_GBP7UDJy0

«Με τον Βασίλη είμαστε μαζί εικοσιπέντε χρόνια… λες να μην μ’ έχει απατήσει; Είχε πει η Ελένη Ράντου. Αποκλείεται! Μου αρκεί να μη μ’ έχει προδώσει! Να μην έχει σταματήσει να υπάρχει ανάμεσα μας η ερωτική συνωμοσία. Για μένα οι αληθινές σχέσεις, όταν κρατούν καιρό, είναι συνωμοτικές, η κάθε μια έχει τον δικό της συνωμοτικό κώδικα. Ακόμα και η σχέση με συναδέλφους ηθοποιούς, έχει τη δική της συνωμοσία από τη στιγμή που δύο άνθρωποι φτιάχνουν ένα σύμπαν. Προδοσία σ’ αυτή την περίπτωση είναι να σε δώσει ο άλλος στεγνά, «σπάζοντας» τον κώδικα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός.

«Αγαπώ την ακεραιότητά του, τον παιδικό ρομαντισμό του, την πίστη του στα πράγματα και την εμμονική τάση στη δική του αλήθεια. Δεν είναι άτομο που αλλάζει, που προσαρμόζεται και ελίσσεται. Τα εκτιμώ και τα αγαπάω όλα αυτά, γιατί ξέρω ότι έχουν μεγάλο κόστος. Σε σχέση με τις αξίες του, θεωρώ πως φυλάει Θερμοπύλες», είχε συμπληρώσει η Ελένη Ράντου για τον άντρα της ζωής της.

«Αν βγάλεις τα ψεύτικα φωτοστέφανα του lifestyle, θα δεις μια απόλυτα φυσιολογική οικογένεια που πίνει τον καφέ της, συζητά και κάνει τα αστεία της. Κάποιες φορές μας χωρίζουν κατά καιρούς κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Δεν έχουμε περάσει καμία κρίση. Το μυστικό μας είναι ότι θέλουμε ο ένας να είναι ο βοηθός του άλλου. Κατά καιρούς ίσως η ρουτίνα κάνει κάτι, αλλά συνερχόμαστε αμέσως. Η Ελένη είναι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, που μιλάει πολύ. Μιλάμε πολύ και για τα δικά μας θέματα, αλλά και για τα κοινωνικά», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής για την σύζυγό του.

Το κλασικό σπίτι τους

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν συνηθίζουν να δημοσιεύουν εικόνες από το σπίτι τους στα social media, ωστόσο η ηθοποιός έχει κατά καιρούς ποστάρει μερικές από τις αγαπημένες της γωνιές.

https://www.instagram.com/p/B-qMIE2D9w-

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής έχουν ένα κλασικό σπίτι στο οποίο πρωταγωνιστούν τα γήινα χρώματα. Σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ μέσω skype την περίοδο της καραντίνας η ηθοποιός δήλωσε: «Μου έρχεται τρέλα κάποιες μέρες. Δεν μου είναι εύκολο να μένω σπίτι. Δεν ήμουν συνηθισμένη να κοιμάμαι τόσο πολύ και κάποιες στιγμές μου δημιουργείται η αίσθηση ότι θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνήσω όταν θα έχει τελειώσει όλο αυτό. Είναι πρωτόγνωρο αυτό να θέλεις να αγκαλιάσεις την κόρη σου, τον άνθρωπό σου και να σκέφτεσαι αν είναι σωστό…».

https://www.instagram.com/p/BvNBshEgjwX

Η έκθεση της κόρης τους

Τον περασμένο Μάιο η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου, παρουσίασε στην Αίθουσα Τέχνης “αγκάθι – κartάλος” την ατομική έκθεση ζωγραφικής της, με τίτλο “Περί Οικειότητας”. Οι γονείς της ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το παρών και δεν δίστασαν να κάνουν τρυφερές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Είμαι πολύ βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ να μιλήσω Είναι φοβερό. Το πουλάκι μας μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον ήσυχο, χωρίς φωνές, χωρίς τσακωμούς. Έχουμε μια αρμονική ζωή με την Ελένη Ράντου. Αγαπιόμαστε», δήλωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

«Τα ξέρει όλα μόνη της που νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές. Νομίζω ότι από μικρή έχει πάρει τον ρόλο της φιλενάδας. Δίνει η μια κουράγιο στην άλλη. Μου είχε κλειδώσει την πόρτα του εργαστηρίου και είδα τα έργα της εδώ στην έκθεση. Μου ήρθαν κλάματα», ανέφερε η Ελένη Ράντου.

Πηγή κεντρικής: ndp