H απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η τριάδα που πάει τελικό στο GNTM

Κατερίνα Μπούσιου
H απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η τριάδα που πάει τελικό στο GNTM

Τα spoiler που θέλουν την Κότυ εκτός της τελικής τριάδας στο GNTM και η έμμεση απάντηση της Βίκυς Καγιά για το bullying στο GNTM.  

Σε μία εβδομάδα από σήμερα θα γνωρίζουμε την νέα νικήτρια του GNTM και μέχρι να ολοκληρωθεί η πορεία του ημιτελικού και τελικού, θα έχουμε εκπλήξεις. Με αποχώρηση την τελευταία στιγμή και σασπένς για εκείνη που τελικά θα διαδεχθεί στον τίτλο την περσινή νικήτρια Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Λίγο όμως πριν τον τελικό είχαμε και μία απάντηση από την Βίκυ Καγιά σε όλο αυτό το ζήτημα που προέκυψε περί bullying στο GNTM και αφορούσε τους προηγούμενους κύκλους του τηλεοπτικού διαγωνισμού, μετά από την δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Φίλα το βάτραχό σου και οι 3 που πάνε τελικό

Σήμερα έχουμε νέο επεισόδιο του GNTM και η αλλαγή στην ημέρα μετάδοσης δεν είναι προκαλεί έκπληξη, καθώς και στους προηγούμενους κύκλους του διαγωνισμού, είχαμε αντίστοιχες τροποιήσεις λίγο πριν την τελική ευθεία.

Η δοκιμασία ονομάζεται «Φίλα το βάτραχό σου» και τα κορίτσια σήμερα θα «παντρέψουν» την υψηλή ραπτική με τα ζώα σε δύο διαφορετικά κόνσεπτ και χρειάζεται υπομονή αφενός και γρήγορες αντιδράσεις κατά δεύτερον για το τέλειο κλικ. Γιατί δεν είναι καθόλου εύκολες αυτές οι διαδικασίες, ακόμη και για επαγγελματίες του είδους. Σήμερα θα δούμε από την 7άδα ποιες κοπέλες θα συνεχίσουν και αν τελικά η Κότυ που είναι και αγαπημένη του κοινού στα social media θα αποχωρήσει, αφήνοντας ερωτηματικά για την επόμενη φάση.

https://www.instagram.com/p/CmFcJYTKscm

Guest star του επεισοδίου θα είναι ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος μάλιστα μιλώντας στο Breakfast@star έδειξε και μία προτίμηση στη Μάρα. Θα είναι όμως εκείνη τελικά στην τελική 3άδα;

GNTM: Η Κάτια αποχώρησε αλλά κοινό και διαγωνιζόμενες τα έβαλαν με τη Μικαέλα

Οι τελευταίες ωστόσο πληροφορίες λένε πως δεν θα είναι. Κυκλοφορούν κάποια spoiler (κρατάμε ωστόσο τις επιφυλάξεις μας) πως η Αλεξία Τράικο, η Μαρίτα Καθιτζιώτη και η Βικτώρια Μυροφορίδου, θα είναι τελικά οι 3 τυχερές. Ανάμεσά τους είναι η νικήτρια.

Λίγο όμως πριν την τελική ευθεία, είχαμε και μία αποκαλυπτική συνέντευξη της Βίκυς Καγιά στο περιοδικό ΟΚ. Η οποία μίλησε όχι μόνο για την επιστροφή της στο αγαπημένο της τηλεοπτικό project που φέρει την σφραγίδα της, αλλά και για τις υπόνοιες που είχε αφήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλώντας για bullying τα χρόνια που εκείνη βρισκόταν (και συνυπήρχε) στο GNTM.

https://www.instagram.com/p/CmEyeq9KJAP

Να σου θυμίσουμε πως η Ηλιάνα σε συνέντευξή της είχε πει χαρακτηριστικά: «Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης, αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη. Τελειώσαμε τη δεύτερη σεζόν και εγώ έμεινα εκτός του show για λόγους, που δε μπορώ να πω και μετά ήρθε η πανδημία...Να είστε ευγενικοί γιατί ήμουν στην άλλη πλευρά και πέρασα δύσκολα. Οπότε αν σας δοθεί η εξουσία, χρησιμοποιήστε τη με καλό τρόπο».

https://www.instagram.com/p/CmJTSZJto6P

Το γνωστό μοντέλο στην συνέχεια ζήτησε να μην αναπαράγεται μόνο ένα κομμάτι των δηλώσεών της και θέλησε να «σβήσει» την φωτιά που η ίδια όμως είχε ανάψει.

Η Βίκυ Καγιά που έχει ακούσει πολλά την φετινή χρονιά για την υπερβολική της αυστηρότητα στον διαγωνισμό στην συνέντευξή της απαντά πολύ ουσιαστικά σε όλες αυτή την φημολογία: «Ούτε καν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική, ρωτήστε τι εννοούσε ακριβώς εκείνον που το είπε. Είμαι μητέρα δύο παιδιών, είμαι τριάντα χρόνια στον χώρο. Αν θέλει να με ονοματίσει κάποιος και να πει κάτι συγκεκριμένο, να το κάνει. Τα υπονοούμενα δεν ξέρω ποιον βοηθούν».

Η τοποθέτησή της παρόλο που δεν κάνει αναφορά του ονόματος της Ηλιάνας σαφέστατα την φωτογραφίζει. Αλλά η Βίκυ είχε δίκιο στην τοποθέτησή της. Ή κάποιος που έχει παράπονα και αποφασίζει να τα πει δημόσια, λέει και όλο το περιστατικό που τον ενόχλησε, ή σιωπά. Γιατί με κάτι τέτοια υπονοούμενα διαιωνίζεται μία συνεχή κόντρα μεταξύ Καγά - Παπαγεωργίου στα media, η οποία δεν συμφέρει καμία πλευρά. Και μεταξύ μας, έχει κουράσει.