GNTM: Η Κάτια αποχώρησε αλλά κοινό και διαγωνιζόμενες τα έβαλαν με τη Μικαέλα

Μαρία Ροδίτη
GNTM: Η Κάτια αποχώρησε αλλά κοινό και διαγωνιζόμενες τα έβαλαν με τη Μικαέλα

Η τέταρτη guest κριτής, η αποχώρηση του Golden Pass του GNTM, Κάτιας Κιζίμα, και η «επίθεση» του κοινού, της Βικτώριας και της Κάτιας στη Μικαέλα.

Γεμάτο ένταση και αδρεναλίνη ήταν το χθεσινό (12/12) επεισόδιο του GNTM. Οι διαγωνιζόμενες- μετά από πολύ καιρό- ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με τα κλάματα, τη συναισθηματική φόρτιση και τη συγκίνηση να μην έχουν τέλος, ενώ αργότερα κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας μια πολύ απαιτητική φωτογράφιση.

Αυτήν τη φορά το υψόμετρο ήταν το challenge με το οποίο είχαν να αναμετρηθούν τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model, ενώ – όπως συμβαίνει πάντα- υπήρχε το advantage και τα 2 disadvantages, αλλά και μία καλεσμένη-έκπληξη στην κριτική επιτροπή. Τελικά, η Κάτια αποχώρησε από τον διαγωνισμό μοντέλων με το Twitter να... αντιδρά όχι με εκείνη, αλλά με τη Μικαέλα.

Όχι απλά η Κυβέλη! Μόνο γούρι δεν έφερε στους νικητές ο τίτλος του GNTM

Η industrial φωτογράφιση σε… γυάλινο πάτο και τα disavantage

Ωδή στη δυναμική γυναίκα, αυτοπεποίθηση, έλεγχος, θηλυκότητα, glam. Όλα αυτά μαζί έπρεπε να συνδυάσουν και να αποτυπώσουν στον φωτογραφικό φακό τα κορίτσια του GNTM. Ποιο ήταν το concept, όμως; Στον industrial χώρο όπου και συγκεντρώθηκαν όλοι, οι Τάσος Σοφρωνίου, Mary Vitinaros και Γιώργος Καράβας ανακοίνωσαν στις διαγωνιζόμενες ότι έπρεπε να ανέβουν τη σκάλα που υπήρχε στο set, να φτάσουν στη γυάλινη, υπερυψωμένη πλατφόρμα και να ποζάρουν για καμπάνια εταιρείας παπουτσιών, φορώντας custom made ρούχα από την Ειρήνη Μάκου κι έχοντας από κάτω τους τον φωτογράφο.

https://www.instagram.com/p/CmFNmqYKgpx

Το advantage σε αυτήν τη δοκιμασία είχε η Βικτώρια, η οποία στην προηγούμενη φωτογράφιση πήρε τη δουλειά, οπότε τώρα μπορούσε να φωτογραφηθεί – όχι για 3 λεπτά, όπως όλες- αλλά για όσο χρειαζόταν μέχρι ο φωτογράφος να της πει ότι «έχουμε το κλικ». Η Βικτώρια έδωσε τα 2 disadvantages στην Αλεξία και στη Μικαέλα λέγοντας για την πρώτη ότι έχει φτάσει αρκετές φορές σε αυτήν τη θέση, οπότε τώρα θέλει να δει τι θα κάνει, και για τη δεύτερη ότι θέλει να τη δυσκολέψει, επειδή ως τώρα τα έχει πάει πολύ καλά. Τα δύο αυτά κορίτσια, λοιπόν, δεν επιτρεπόταν να ποζάρουν ανάποδα στη γυάλινη πλατφόρμα, αλλά ούτε και να πατήσουν καθόλου τις παλάμες των χεριών τους στο γυαλί. Αν μη τι άλλο, μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας.

Η τέταρτη κριτής, η αποχώρηση της Κάτιας και η «επίθεση» στη Μικαέλα

Αφού ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση – και πόζαραν στο τέλος μαζί τα κορίτσια με τους κριτές στο σετ-, ήρθε η ώρα… της κρίσης στο πλατό του GNTM. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η τέταρτη κριτής και διευθύντρια του περιοδικού Marie Claire, Γαλάτεια Λασκαράκη, η οποία κάθισε μαζί με τους υπόλοιπους κριτές και ανέλαβε δράση.

https://www.instagram.com/p/CmFaFCaAg3I

Η Coty είχε την καλύτερη φωτογραφία και πήρε τη δουλειά (για τρίτη φορά), ενώ η Κάτια, η Μάρα και η Μικαέλα είχαν τις λιγότερο καλές φωτογραφίες, με την Κάτια- το Golden Pass- τελικά να αποχωρεί από το GNTM για δεύτερη φορά (σ.σ. είχε αποχωρήσει οικειοθελώς τον Νοέμβριο, επέστρεψε και τώρα αποχώρησε για δεύτερη φορά).

Στο Twitter έγινε viral, βέβαια, η Μικαέλα κυρίως γιατί λέει ότι τα κάνει όλα για χάρη της κόρης της, Μάρας. Μάλιστα, δεν αντέδρασε μόνο το κοινό με τη Μικαέλα, αλλά και η Βικτώρια, που είπε πως εδώ και καιρό η Μικαέλα ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με το modeling και λέει συνέχεια πως αν φύγει η Μάρα θα φύγει και εκείνη. Πράγμα το οποίο ανέφερε και η Κάτια μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της αποχώρησης.

Ποια είναι η Κάτια Κιζίμα & το εντυπωσιακό Instagram account της

Η Κάτια Κιζίμα, που αποχώρησε χθες (12/12) από το GNTM, έχει καταγωγή τόσο από την Κύπρο όσο και από την Ουκρανία. Όλες αυτές τις ημέρες, που η Κάτια υποτίθεται πως ήταν στο παιχνίδι, δεν είχε σταματήσει να ανεβάζει stories στο Instagram κάνοντας τους πάντες να καταλάβουν πως είναι εκτός ριάλιτι.

Η Κάτια είναι 28 ετών και έπαιζε ποδόσφαιρο στην Εθνική Κύπρου για πολλά χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CXQRPnrtenR

Έχει εμπειρία στο modeling.

Το modeling ήρθε απρόοπτα στη ζωή της και μέσω του Instagram, ωστόσο, βρήκε αμέσως πρακτορείο.

Από τότε μέχρι και σήμερα εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο.

Δηλώνει ερωτευμένη με τον χώρο της μόδας.

Έχει ως motto της το «Αν όχι τώρα, πότε;».