Όλοι μιλούν για χωρισμό του Ronaldo με την Georgina και εκείνη έδωσε την απάντησή της

Όλοι μιλούν για χωρισμό του Ronaldo με την Georgina και εκείνη έδωσε την απάντησή της

(AP Photo/Paul White)

Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved

Εδώ και λίγες ώρες ο Ronaldo μαζί με την σύντροφό του Georgina και τα παιδιά τους, βρίσκεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, όπου πλέον θα βρίσκεται το νέο τους σπίτι. 

Κατά 500 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερος θα γίνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ronaldo, μετά την υπογραφή του συμβολαίου με την νέα του ομάδα, Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας. Εδώ και λίγες ώρες ο διάσημος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται οικογενειακώς στο Ριάντ και στο νέο τους σπίτι, ενώ ο διεθνής τύπος εκτός από την μεταγραφή του, αναφέρεται και στον χωρισμό του από την εδώ 7 χρόνια σύντροφό του Georgina.

Μία ανάρτήση της μοιάζει με έμμεση διάψευση, την στιγμή που όλοι μιλούν για μία εικονική σχέση μεταξύ τους, λόγω κοινών οικονομικών συμφερόντων.

https://www.instagram.com/p/Cm9DyYNooPD

Το προκλητικό δώρο των Χριστουγέννων και η απόσταση

Η Georgina ζει, εδώ και 7 χρόνια από την στιγμή που γνώρισε τον Ronaldo, το παραμύθι της Σταχτοπούτας. Από μία απλή πωλήτρια, έγινε η πάμπλουτη σύντροφός του και μητέρα των δύο από τα συνολικά 5 παιδιά του. Υπήρχαν ακόμη και δημοσιεύματα μετά το τέλος του Μουντιάλ, πως προετοίμαζαν τον γάμο τους για το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και κάποιοι παραξενεύτηκαν πώς ο διάσημος ποδοσφαιριστής, πήρε τελικά την απόφαση να παντρευτεί.

https://www.instagram.com/p/CluD-RaBSj-

Αντί για γάμο όμως φαίνεται πως θα έχουμε χωρισμό. Τα διεθνή μέσα μιλούν για μία εικονική σχέση μεταξύ τους, λόγω κοινών οικονομικών συμφερόντων και όχι πια για έναν δυνατό έρωτα. Κάποιοι πήραν αφορμή από το βίντεο που εκείνη ανήρτησε από την μέρα των Χριστουγέννων με την έκπληξη στον σύντροφό της και την πανάκριβη Rolls Royce που του έκανε δώρο. Η απουσία τρυφερότητας ανάμεσα στο ζευγάρι, τους έβαλε σε υποψίες.

https://www.instagram.com/p/CmoHhmIpmhW

Κάποιοι συνδέουν τις φήμες χωρισμού και με τις ξεχωριστές φωτογραφίες από το ιδιωτικό τους τζετ, την ώρα της πτήσης τους προς το Ριάντ, για την πρώτη επίσημη εμφάνισή του Ronaldo στη νέα του ομάδα. Εκείνη πόζαρε φορώντας τα πανάκριβα διαμαντένια κοσμήματά της (προφανώς δικά του δώρα) και εκείνος ξεχωριστά με τα παιδιά του. Η επίδειξη πλούτου που την χαρακτηρίζει, έχει κατακριθεί πολλές φορές από τα media.

Georgina: H σύντροφος του Cristiano Ronaldo συγκινεί για την απώλεια του γιου τους

https://www.instagram.com/p/Cm6f7-ztVie

Η κρίση στην σχέση τους υποστηρίζουν πως ξεκίνησε μετά την απώλεια του ενός από τα δίδυμα παιδιά τους, λίγες ώρες μετά την γέννησή τους, τον περασμένο Απρίλιο. Ενώ αυτό το θλιβερό γεγονός αρχικά τους ένωσε, στην συνέχεια τους αποξένωσε.

Η Georgina όμως αντίθετα από τα πρόσφατα δημοσιεύματα, δεν είπε την τελευταία της λέξη. Προφανώς για να κάνει μία έμμεση διάψευση, έκανε repost στο προφίλ της στο Instagram, μία φωτογραφία που της έστειλε ένας follower της, με εκείνη και τον Ronaldo τα πρώτα χρόνια του έρωτά τους και γράφοντας στο σχόλιό της: «Πόσο όμορφος»!

ronaldo.jpg

Και φαίνεται πως δεν θα αφήσει και τόσο εύκολα την ευκαιρία, να γίνει και επίσημα η πρώτη κυρία Ronaldo, να πάει χαμένη.