Αν ο Σώζων Παλαίστρος - Χάρος αποχωρήσει από το Survivor, αυτοί οι άνθρωποι θα χαρούν

Αν ο Σώζων Παλαίστρος - Χάρος  αποχωρήσει από το Survivor, αυτοί οι άνθρωποι θα χαρούν

Όσο αγαπάει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος το Survivor, δεν μπορεί να το αγαπήσει άλλος. Ο παίκτης χόκεϊ επί χόρτου, ο personal trainer, ο παίκτης που θα έμπαινε ξανά και ξανά στα «άγια» χώματα του Άη Δομίνικου, ξέρει πάντα να αποχωρεί με αγάπη και αν χρειαστεί αυτό και θα ξανακάνει.

«Φεύγουν και οι 3 σήμερα; Και ο Σώζων και ο Παλαίστρος και ο Χάρος», αναρωτιέται το Twitter από τα ξημερώματα που κάποιοι fans του Survivor All Star προβλέπουν αποχώρηση του παίκτη και προπονητή πια χόκεϊ στο γρασίδι.

Όπως ακριβώς συνέβη το 2018, έτσι και σήμερα, ο Σώζων είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτή τη φορά στην μπλε ομάδα και στους Μαχητές κόντρα στον Chris Σταμούλη, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Το ερώτημα που γεννάται, αν πραγματικά επιβεβαιωθούν οι φήμες για τον Χάρο είναι:

Θα λείψει στους συμπαίκτες του και στο κοινό ο Σώζων; Ή θα λείψει το Survivor στον Παλαίστρο;

Στην πρώτη που σίγουρα δεν θα λείψει ο Χάρος, είναι η Εύη Σαλταφερίδου. Η Εύη, έχει μια κόντρα που κρατάει χρόνια με τον Παλαίστρο, από το μακρινό 2018 όταν και ήταν συμπαίκτες και όταν ο Σώζων μίλησε για πρώτη φορά σε Survivor για προδοσία.

Δεύτερος που δεν θα του λείψει ο Σώζων είναι με σιγουριά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που πρόδωσε τον Χάρο για τις παραξενιές που αφορούν τις επιλογές του Παλαίστρου, υγειονομικού χαρακτήρα.

Τρίτος που θα χαρεί για την αποχώρηση αυτή είναι ο Γιώργος Μπαμπινιώτης του οποίου τα αυτιά πονούν μιας και όλοι οι φιλόλογοι που δεν μπορούν να αντέξουν την κλίση του ονόματος του Σώζων!

Ποιος κλαίει ήδη; Ο Γιώργος Λιανός που απότο 2018 ως σήμερα, λέει το όνομα Σώζων Παλαίστρος- Χάρος και γεμίζει το στόμα του, είτε ο παίκτης είναι στο παιχνίδι, είτε όχι.

Το Twitter πάντως, φαίνεται πως λέει ένα εύκολο γεια στον personal trainer και προπονητή χόκεϊ στο γρασίδι.

Ο ίδιος ο Σώζων πάντως, λατρεύει το χώμα του Άγιου Δομίνικου, κι όταν βγαίνει από το παιχνίδι, θέλει να μιλάει μόνο γι΄αυτό.

Τι σημαίνει το μήνυμα της Καρολίνας στον Πρίαμο & τι έπρεπε να κάνει η παραγωγή αν είχε χιούμορ

Έχει υπάρξει σχολιαστής του Survivor από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου μέχρι την Κατερίνα Καινούργιου, έχει αναλύσει το παράξενο ονοματεπώνυμό του, έχει κάνει γίνει ο παλαίστρος του Survivor κι ας μην τον θέλει στο παιχνίδι ούτε ο χάρος.