Τι σημαίνει το μήνυμα της Καρολίνας στον Πρίαμο & τι έπρεπε να κάνει η παραγωγή αν είχε χιούμορ

Τι σημαίνει το μήνυμα της Καρολίνας στον Πρίαμο & τι έπρεπε να κάνει η παραγωγή αν είχε χιούμορ
Glomex

Η Καρολίνα παρουσιάστηκε ως φίλη του Μάριου και το κοινό δίκασε. Έξαλλοι οι φανς της Βαλαβάνη. 

Δεν έχει περάσει μια βδομάδα από τότε που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Στο εν λόγω mini Q&A, η 35χρονη αθλητικογράφος που αποχώρησε πολύ νωρίς από το All Star Survivor, κλήθηκε να απαντήσει στο εάν θα τη δούμε στο έπαθλο επικοινωνίας και στα μηνύματα για τον Κωνσταντίνο. Η Ευρυδίκη, σε αυτή την ερώτηση απάντησε το λογικό που όλοι όσοι παρακολουθούμε το παιχνίδι σκεφτήκαμε:

«Δεν ξέρω γιατί δεν έχουμε δώσει ο ένας τον άλλον διότι θα ήμασταν και οι δύο μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα όμως να του στείλω κάποιο μήνυμα, να του μιλήσω, να πάρει δύναμη από εμένα».

Λίγες ημέρες μετά, και σε αντίθεση με την Ευρυδίκη που δεν είχε κάποια προσέγγιση (ακόμα) από την παραγωγή για να στείλει μήνυμα στον Βασάλο, μια άλλη παίκτρια, που αποχώρησε επίσης από το παιχνίδι, κλήθηκε να στείλει μήνυμα στον δικό της άνθρωπο που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Ένα μήνυμα το οποίο έχει ηχογραφηθεί αρκετές μέρες νωρίτερα και που σε εμάς προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (8/2). Ένα μήνυμα που οι άνθρωποι της παραγωγής φρόντισαν να σταλεί άμεσα στον αποδέκτη ή αλλιώς στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου», λέει η Δαλάκα αλλά ο κόσμος έχει διχαστεί

Η φίλη του Πρίαμου, Καρολίνα

Στο έπαθλο της επικοινωνίας, η Καρολίνα η οποία παρουσιάστηκε ως φίλη του Μάριου εξέπληξε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους συμπαίκτες του Μάριου αλλά και τον ίδιο. Το μήνυμα της 33χρονης έλεγε:

«Yo passenger όλα καλά from this side. Συνέχισε έτσι με την αγωνιστικότητά σου και την τρέλα σου να μας χαρίζεις ωραίες στιγμές. Keep it up with the good work».

Εύλογα αναρωτιέται κανείς πώς η Ευρυδίκη και ο Βασάλος δεν έδωσαν ο ένας τον άλλον για την επικοινωνία και παράλληλα πώς η Καρολίνα δεν είχε δώσει στις επαφές τον Μπο αλλά ο Μάριος είχε δώσει την Καρολίνα για επικοινωνία. Lol.

Μπερδεύτηκες, ε; Αυτές ήταν οι εύλογες απορίες των τηλεθεατών που μόνο All Star αγωνίσματα δεν βλέπουν στο φετινό Survivor.

yyy.png

Τι (πραγματικά) σημαίνει το μήνυμα της Καρολίνας στον Πρίαμο

«Yo passenger όλα καλά from this side»

Η πρώτη πρόταση που επέλεξε να πει στον Μάριο η Καρολίνα, θα μπορούσε για πολλούς να θεωρηθεί και ως συνθηματικό για τη μεταξύ τους σχέση και όσα προκάλεσε πίσω στην Ελλάδα. Η πρώτη πρόταση ήταν απάντηση σε κάτι που δεν ρωτήθηκε. Η Καρολίνα ή αλλιώς η φίλη του Μάριου, στην πρώτη πρόταση καθησύχασε τον... φίλο της ότι όλα είναι καλά στην Αθήνα μετά τον σάλο με τον Μπο. Με το συνθηματικό μήνυμά της, η Καρολίνα ήθελε να δώσει δύναμη στον παίκτη της κόκκινης ομάδας για να συνεχίσει στους σκληρούς στίβους μάχης.

Εκτός Survivor, η Ρία Κολοβού λατρεύει τη μόδα, το μαγαζί της στη Μύκονο και το high-end σπίτι της

Η αλήθεια είναι ότι η Καρολίνα, η οποία χώρισε τον Μπο στο όνομα της αγάπης, το «ζει». Όσο στημένο κι αν πιστεύει κάποιος ότι ήταν όλο αυτό, δύσκολα ένας άνθρωπος θα έμπαινε σε τέτοια διαδικασία. Οπωσδήποτε υπάρχουν συναισθήματα (από τη μεριά της τουλάχιστον) και το γεγονός πως δέχθηκε να βγει στο έπαθλο επικοινωνίας ενισχύει αυτή την άποψη.

Στο συνθηματικό μήνυμα της Καρολίνας, ο Μάριος απάντησε επίσης συνθηματικά:

Από τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι παίκτες του Survivor καταλαβαίνουμε πως ακόμα και στημένο να ήταν το ειδύλλιο στην αρχή του παιχνιδιού, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν και έγιναν αληθινά μεταξύ τους. Μάλιστα, τα πειράγματα των παικτών της ομάδας της κόκκινης ομάδας για την Κάρολ (όπως τη λέει ο Μάριος) ενίσχυσαν το σενάριο πως όλο αυτό είναι αληθινό.

Πάντως το Twitter έκανε για ακόμα μια φορά πάρτι με το τρίγωνο Μπο-Καρολίνα-Πρίαμος. Αλήθεια, τι θα έκανε η παραγωγή αν είχε χιούμορ;

Ο James Καφετζής και ο Μισθοφόρος έκαναν live αλλά η ανατροπή δεν έλειψε για το Survivor

Καρολίνα Καλύβα: «Πιστεύω ότι ο Μάριος ανέβηκε με το μήνυμά μου»

Το πρωί της Πέμπτης (9/2) η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα βρέθηκε (ξανά) στο πάνελ της Φαίης Σκορδά και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο μήνυμα που έστειλε στον Μάριο. Με απλά λόγια, η 33χρονη είπε πως πιστεύει ότι ο Μάριος ανέβηκε ψυχολογικά με το μήνυμά της.

«Τον είδα τέλειο, έλαμψε περισσότερο. Ένιωσε γεμάτος με το μήνυμα. Γέμισε. Χάρηκε πολύ. He is vibing high. Τον ανέβασα, τον εμψύχωσα», είπε η Καρολίνα.

Η πρώην παίκτρια των Μπλε είπε επίσης πως δεν ήταν αυτή που ζήτησε να παρουσιαστεί ως φίλη του Μάριου, αλλά αυτό ήταν πρωτοβουλία της παραγωγής. Σε ερώτηση των μελών του πάνελ αν ο Μάριος είναι ερωτευμένος μαζί της εκείνη ήταν ιδιαίτερα προσεκτική λέγοντας πως μια τέτοια κουβέντα είναι μεγάλη για να ειπωθεί αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως το μήνυμά της είχε ως στόχο να τον καθησυχάσει ότι όλα είναι καλά έξω από το παιχνίδι. Σχετικά με το «Θα τα πούμε όταν βγω έξω, ξέρεις εσύ» του Μάριου, η Καρολίνα χαμογέλασε καθώς είναι δεδομένο πως θα βρεθούνε έξω με το που βγει εκείνος από το παιχνίδι και πως θα συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησε στον Άγιο Δομίνικο.