Η φιλία Ασημίνας-Δαλάκα μόλις γεννήθηκε όμως όλοι σχολιάζουν την είσοδο του Αγόρου στο Survivor

Η φιλία Ασημίνας-Δαλάκα μόλις γεννήθηκε όμως όλοι σχολιάζουν την είσοδο του Αγόρου στο Survivor

Η τρυφερή ανάρτηση της αθλήτριας μετά την οριστική αποχώρηση και τα εκατοντάδες σχόλια κάτω από το νέο τρέιλερ του reality επιβίωσης.

Στην Ελλάδα βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την οριστική αποχώρησή τους από το Survivor All Star. Οι 2 αθλήτριες ήρθαν αντιμέτωπες με τις συνέπειες της παραβίασης των κανονισμών του reality μετά την καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη ο οποίος ανέφερε πως είδε άτομο με κινητό στο δάσος.

«Έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό», είπε ο παίκτης των κόκκινων και οι παίκτες της μπλε ομάδας ξέσπασαν, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους σχεδόν σύσσωμοι και ξεκίνησαν να αποχωρούν από το συμβούλιο. Στις ερωτήσεις για το ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος με το κινητό, ο Νίκος Μπάρτζης ανταποκρίθηκε λέγοντας: «Η Ασημίνα».

Η νέα ανάρτηση της Ασημίνας και η συμμαχία με την Κατερίνα Δαλάκα

Πριν λίγες ώρες η Ασημίνα έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα κολάζ φωτογραφιών με την Κατερίνα Δαλάκα. Οι δύο πρώην παίκτριες του Survivor All Star, μετρούν αντίστροφα για τις πρώτες τους συνεντεύξεις, όπου και θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα για την αποβολή τους από το παιχνίδι και τις κατηγορίες για χρήση κινητού τηλεφώνου.

https://www.instagram.com/p/CofPFspsIap

Οι δύο γυναίκες έχουν έρθει πολύ κοντά και είναι ενωμένες σαν γροθιά με στόχο να αντιμετωπίσουν τα κακόβουλα σχόλια.

asimina2.webp

«Μετά από μία απώλεια συνήθως έρχεται μεγάλο κέρδος. Για εμένα το κέρδος είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και σε αυτή τη φάση η φιλία μου με την Κατερίνα Δαλάκα είναι το κέρδος μου. Είμαστε δύο σ΄ αυτό», έγραψε η Ασημίνα σε Instagram-story.

Tην ίδια ανάρτηση έκανε λίγο αργότερα και η Κατερίνα Δαλάκα.

dalaka1.webp

«Εγώ με την Κατερίνα, βιώνουμε μία πολύ άσχημη ψυχολογική φάση, αυτή τη στιγμή και θα δείτε τα επόμενα 24ωρα την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες και τα πάντα», δήλωσε η Ασημίνα κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο.

Όλο το Instagram συζητά την είσοδο Αγόρου- Οι νέοι παίκτες που θα μπουν στο Survivor All Star

Έξι αφίξεις θα δούμε στο Survivor All Star, όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στην εκπομπή «Γεια σου».

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, αύριο αναχωρούν, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ την επόμενη Δευτέρα θα πετάξουν για Άγιο Δομίνικο ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Τη Δεύτερα, αύριο, ταξιδεύουν για τον Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου», είπε on air ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: «Την επόμενη Δευτέρα ο Γιωρίκας Πιλίδης ταξιδεύει μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου».

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως οι άλλοι δύο παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι είναι ο Νικόλας Αγόρου και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, σχηματίζοντας έτσι την 6άδα των νέων παικτών για το Survivor All Star.

agorou1.jpg

Γιώργος Λιανός: Όλες οι photos της κόρης του που έχουμε δει και οι σπάνιες λήψεις με την σύζυγό του

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του Survivor στο Ιnstagram και τα σχόλια έπεσαν σαν βροχή. Δεκάδες fan club του Νικόλα Αγόρου πρόδωσαν την είσοδό του στο reality επιβίωσης γράφοντας σχόλια όπως το «ΕΡΧΕΤΑΙ».

agorou2.jpg

Πηγή κεντρικής: asixatz_