Survivors All Star εν αναμονή: Ο γρίφος με 2 παίκτες και την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Survivors All Star εν αναμονή: Ο γρίφος με 2 παίκτες και την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η δεύτερη ευκαιρία για 3 παίκτες και το come back ενός Ολυμπιονίκη στο Survivor All Star που θα συζητηθεί γιατί απλούστατα θα αλλάξει τις ισορροπίες. 

Η λίστα των παλαιότερων Survivors που είναι εν αναμονή για να μπουν στην All Star εκδοχή του όλο και μεγαλώνει και θα έχουμε αρκετές ενδιάμεσες εκπλήξεις.

Καταρχάς 2 άντρες και μία γυναίκα ετοιμάζονται να μπουν, αλλά καθυστερούν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγo και αναφερόμαστε κυρίως στην περίπτωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Πώς όμως θα αλλάξουν οι ισορροπίες στις δύο ομάδες με την φημολογούμενη είσοδο του Γιωρίκα Πιλίδη και γιατί εκείνος είναι ακόμη στην Αθήνα; Μήπως είναι ατού για το σχέδιο Μαρτίκα;

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αγνοείται

Η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου μας είχε ήδη προιδεάσει για την είσοδό της στο Survivor All Star, με μία ανάρτησή της σε μία παραλία και με το σύνθημα - ερώτηση: «Έτοιμοι;»

https://www.instagram.com/p/Cn4lGVSMMIO

Όμως από τις 26 Ιανουαρίου που έκανε το συγκεκριμένο post, δεν έχει κάνει κανένα άλλο post το οποίο να μας δείχνει αν είναι ακόμη στην Αθήνα ή αν είναι στον Άγιο Δομίνικο. Έκανε μόνο repost ένα πάρτι με φίλες της πριν λίγες ώρες, χωρίς να είναι η ίδια παρούσα.

papadopouloueirini.JPG

Σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, δύο ακόμη παίκτες έχουν συμφωνήσει και έχουν υπογράψει για να μπουν στο reality και μεταξύ του Γιώργου Πιλίδη και του Πάνου Θεοδώρου, ο πρώτος είναι και ο Survivor που θα ρυθμίσει καταστάσεις και θα αλλάξει τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Βέβαια, 26 μέρες πριν μας είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα πάει στο παιχνίδι. Φαίνεται όμως πως τελικά πείστηκε.

Όπως θυμάσαι ο αγαπημένος Γιωρίκας είχε αποχωρήσει πρόωρα από το Survivor 5, επικαλούμενος προβλήματα υγείας με το στομάχι του, την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα είχε προκύψει η μεγάλη του κόντρα με την Ομοσπονδία Πάλης, ύστερα από δηλώσεις του, ότι κάποιοι τον είχαν προσεγγίσει για να «στήσει» αγώνες. Αργότερα βέβαια εκείνος είχε δηλώσει πως αυτό το θέμα δεν είχε σχέση με την οικειοθελή του αποχώρηση.

Αν είσαι φαν του reality, θα θυμάσαι πως από τις πρώτες που είχαν στεναχωρηθεί και είχαν κλάψει με την απόφασή του να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, ήταν και η Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς είχαν φιλικές σχέσεις. Αργότερα εκτός παιχνιδιού γνωρίστηκαν και με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Αν τελικά επιλεγεί να μπει στην ομάδα των Διασήμων, ο Πιλίδης θα είναι κοντά με τον Σπύρο Μαρτίκα και αυτό σημαίνει αυτόματα μία νέα συμμαχία, όχι μόνο στο αγωνιστικό πεδίο αλλά κυρίως στις ψηφοφορίες. Σχέδιο Μαρτίκα δηλαδή.

Survivor: Ντράπηκε και η ντροπή με τα σχόλια του Μαρτίκα για τον Παπαδόπουλο

Αν όμως μπει στους Μαχητές (όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες) τότε επειδή είναι καλός παίκτης θα κάνει ένα τέλειο δίδυμο με την Στέλλα, πολύ χρήσιμο για να κερδίσουν έπαθλα φαγητού. Σε κάθε περίπτωση είναι φαβορί και για το έπαθλο, αλλά μας κάνει εντύπωση πως βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα και προπονείται εντατικά.

pilidis.JPG

Και αφού μιλήσαμε για φαβορί, από τους άντρες παίκτες κανείς δεν μας έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι αγωνιστικά είναι σε τέλεια φόρμα. Ούτε καν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος συνήθως παίζει με πιο αδύναμους παίκτες και τους κερδίζει.

Αυτό σημαίνει πως μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις για τη συνέχεια γιατί κάποια μεγάλα ονόματα με την δικαιολογία της κακής αγωνιστικής τους πλευράς θα βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Και μετά στο αεροπλάνο προς Αθήνα.