The Voice: Γυναίκα σηκώνει το χρυσό, στα χρυσά και με αέρα Χόλιγουντ Φαίη Σκορδά και Έλενα Παπαρίζου

The Voice: Γυναίκα σηκώνει το χρυσό, στα χρυσά και με αέρα Χόλιγουντ Φαίη Σκορδά και Έλενα Παπαρίζου

Ο χθεσινός τελικός του The Voice είχε γένους θηλυκού και χρυσή δεν βγήκε μόνο η νικήτρια, αλλά και η Φαίη Σκορδά με την Έλενα Παπαρίζου.

Οι γυναίκες του The Voice ήταν αυτές που εχθές σήκωσαν το χρυσό ή το φόρεσαν. Το μουσικό talent show του ΣΚΑΪ ανέδειξε νικήτρια και στα χρυσά ντύθηκαν η Έλενα Παπαρίζου και η Φαίη Σκορδά.

Φωτιά στα μαύρα έβαλαν η Φαίη Σκορδά και η Έλενα Παπαρίζου και κέρδισαν το χθεσινό The Voice

The Voice: Η Μαρία Σακελλάρη η μεγάλη νικήτρια

Πριν ρίξει αυλαία, ο μεγάλος τελικός του The Voice εκτυλίχθηκε σε τρία στάδια, με την Φαίη Σκορδά να αναλαμβάνει για τέταρτη φορά το μικρόφωνο της σκηνής για να καλωσορίσει τους αγχωμένους διαγωνιζόμενους, τους υπέρλαμπρους κριτές-coaches και το ενθουσιώδη κοινό.

Η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πάνος Μουζουράκης έκατσαν στις κόκκινες καρέκλες τους, ενώ οι Celina, Dodona, Μαρία Σακελλάρη, Μωυσής, Σίσσυ, Εβίτα και Λάμπρος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή, με σκοπό να κατακτήσουν τη νίκη και το έπαθλο που θα τους δώσει την ευκαιρία για μια επαγγελματική καριέρα και την πρώτη τους δισκογραφική συμφωνία. Τελικά, στην τετράδα των φιναλίστ προκρίθηκαν η Μαρία Σακελλάρη, η Dodona, ο Μωυσής και ο Λάμπρος.

Από την τετράδα, στη δυάδα, η Φαίη Σκορδά εχθές το βράδυ ανακοίνωσε live την τελική δυάδα του The Voice of Greece και μετά από μια "φωνητική" μάχη, η Μαρία Σακελλάρη και η Dodona κατάφεραν να περάσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Ωστόσο, το κοινό ήταν ο τελευταίος και ανώτερος κριτής που θα αναδείκνυε τον διαγωνιζόμενο που θα τερματίσει τον φετινό μουσικό διαγωνισμό. Η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των θεατών και την πρώτη θέση, και να αναδειχθεί ως η μεγάλη νικήτρια του The Voice για την 7η σεζόν. Η 16χρονη τραγουδίστρια θα λάβει ως έπαθλο ένα συμβόλαιο με την εταιρία MINOS EMI, μια νίκη που θα της ανοίξει τον δρόμο στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

The Voice: Από τα μαύρα… στα χρυσά

Το διαγωνιστικό κομμμάτι του The Voice είναι ένα θέμα. Το στυλιστικό είναι άλλο και το χθεσινό επεισόδιο ήταν ολόχρυσο. Οι γυναίκες της εκπομπής, Φαίη Σκορδά και Έλενα Παπαρίζου, μαγνήτισαν για μία ακόμα φορά, και έλαμψαν σχεδόν "κυριολεκτικά", αφού ντύθηκαν και οι δύο στα χρυσά, δίνοντας στο φινάλε το πιο sparkling και εντυπωσιακό τόνο.

Φαίη Σκορδά: Χολιγουντιανή εμφάνιση

Σαν να βγήξε από το Χόλιγουντ, η Φαίη Σκορδά εχθές ήταν μια χρυσή πολυτέλεια, με ένα κομψό μάξι φόρεμα κεντημένο με 980.000 κρύσταλλα swarovski σε αποχρώσεις του χρυσού ombre, μια δημιουργία του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, ομοίως με τα εντυπωσιακά χρυσά πέδιλα. Το αστραφτερό styling ανέλαβε η Ειρήνη Βάσου, τα πιασμένα μαλλιά ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ η Γωγώ Νικηφοράκη.

Έλενα Παπαρίζου: Heart of gold

Χολιγουντιανή σταρ είναι κάθε φορά η Έλενα Παπαρίζου και δεν χρειάζεται και κανέναν τελικό για να μας το δείξει. Ωστόσο, εχθές έλκυσε τα βλέμματα με το glam σύνολο της Έφης Παπαϊωάννου, γεμάτο μαργαριταρένια κρόσσια στο μάξι τοπ και στην υπερβολική καμπάνα, μια υπέρλαμπρη εικόνα που έκανε και την Δέσποινα Βανδή να της γράψει σχόλιο, αποκαλώντας την κούκλα.

Η Έλενα Παπαρίζου σαρώνει τη σκηνή του The Voice - Καρδιές και φλόγες από celebrities