Φωτιά στα μαύρα έβαλαν η Φαίη Σκορδά και η Έλενα Παπαρίζου και κέρδισαν το χθεσινό The Voice

Φωτιά στα μαύρα έβαλαν η Φαίη Σκορδά και η Έλενα Παπαρίζου και κέρδισαν το χθεσινό The Voice

Η Φαίη Σκορδά και η Έλενα Παπαρίζου τράβηξαν όλα τα βλέμματα στο χθεσινό, εντυπωσιακό ημιτελικό του The Voice.

Το "The Voice" έφτασε στον ημιτελικό του και ενώ οι διαγωνιζόμενοι τα έδωσαν όλα, αυτοί που τράβηξαν τα βλέμματα ήταν η Φαίη Σκορδά και η Έλενα Παπαρίζου, με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.

https://www.instagram.com/p/CpoE7rUgnUz

Η Lady Gaga δεν θα τραγουδήσει στα Όσκαρ 2023 και ο λόγος είναι απόλυτα κατανοητός

Ποιοι πέρασαν στην τελευταία φάση του The Voice

Το ελληνικό talent show του ΣΚΑΪ φτάνει προς το τέλος του και εχθές οι 14 διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν τις καρδιές του κοινού και να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Οι 4 κριτές και coaches Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς στήριξαν τις ομάδες τους και είπαν την ειλικρινή τους άποψη για κάθε μία εμφάνιση και όπως και οι διαγωνιζόμενοι, φαίνεται να ανυπομονούν για τον μεγάλο τελικό όπου οι 7 καλύτερες φωνές διεκδικούν την κορυφή.

Σχετικά με τον χθεσινό ημιτελικό, όλοι φετινοί διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν στη σκηνή του The Voice και ερμήνευσαν από ένα τραγούδι, με την ψηφοφορία να έχει πέσει στις πλάτες του κοινού, που για εχθές είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ερμηνεία και εμφάνιση από την αρχή μέχρι το τέλος των performances.

Από τους 14 διαγωνιζόμενους που είχαν απομείνει, μόνο οι μισοί πέρασαν στην επόμενη και τελευταία φάση του μουσικού show. Οι 7 φιλόδοξοι τραγουδιστές που θα διεκδικήσουν σήμερα στις 9 το βράδυ τη νίκη του φετινού The Voice και θα προετοιμαστούν για μια εντυπωσιακή βραδιά είναι:

Μαρία Σακελλάρη και Εβίτα Θεοδωροπούλου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη
Σίσσυ Πολυδώρου και Celina Michael από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου
Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά

The Voice: Το στέμμα σε Φαίη Σκορδά και Έλενα Παπαρίζου

Lifestyle και Τέμπη δεν πάνε μαζί - Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καινούργιου απαντούν στην κριτική

Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, τις εντυπώσεις έκλεψαν οι μοναδικές γυναίκες του The Voice, Φαίη Σκορδά και Έλενα Παπαρίζου.

https://www.instagram.com/p/CpoGhfoo81Q

Φαίη Σκορδά - Η κομψή και σέξι αντικατάσταση

Η Φαίη Σκορδά κομψή, σέξι και ταυτόχρονα elegant, ήταν αυτή που εχθές καλωσόρισε κοινό, τηλεθεατές, κριτές και διαγωνιζόμενους, παίρνοντας τη σκυτάλη εκτάκτως από τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο λόγω των υποχρεώσεών του στο Survivor All Star. Δείτε το λαμπερό καλωσόρισμά της στο χθεσινό επεισόδιο.

Η 43χρονη παρουσιάστρια εμφανίστηκε μια κολλητή ολόσωμη μαύρη φόρμα, ενώ επέλεξε το ήσυχο wavy χτένισμα στα κατάξανθα μαλλιά της που ανέλαβε ο hair stylist Βασίλης Μπουλουμπασης, όπως και το γήινο μακιγιάζ που έδινε έμφαση στα μάτια (από την make-up artist Γωγώ Νικηφοράκη). Την "λιτή" εμφάνιση ήρθαν να ολοκληρώσουν δύο διαμαντένια και υπέρλαμπρα κοσμήματα, ένα κολιέ και ένα βραχιόλι που εξύψωσαν το συνολικό look.

Έλενα Παπαρίζου - Τα βλέμματα όλα πάνω της

Στα μαύρα... αλλά φανταχτερά κινήθηκε και η Έλενα Παπαρίζου που μαγνητίζει με κάθε της εμφάνιση, όχι μόνο στη σκηνή με τη φωνή της, αλλά και με τα εντυπωσιακά look της. Για τον ημιτελικό η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε ένα μαύρο στραφταλιζέ μάξι φόρεμα με ένα τολμηρό άνοιγμα στα μέση και βαθύ ντεκολτέ, με το πάνω μέρος να αγκαλιάζει τον λαιμό με ένα σικάτο γιακά και τους ώμους με μακριά κρόσσια.

Η Έλενα Παπαρίζου σαρώνει τη σκηνή του The Voice - Καρδιές και φλόγες από celebrities