Η Έλενα Παπαρίζου σαρώνει τη σκηνή του The Voice - Καρδιές και φλόγες από celebrities

Η Έλενα Παπαρίζου σαρώνει τη σκηνή του The Voice - Καρδιές και φλόγες από celebrities

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και δεν κέρδισε μόνο το live ή το διαδικτυακό κοινό, κέρδισε και τους celebrities.

Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε για το The Voice που έχει ξεκινήσει την 7η σεζόν του. Συναρπάζοντας κοινό, τόσο στο live όσο και στο διαδίκτυο, η διάσημη ποπ σταρ εξέπληξε και Ελληνίδες celebrities.

Η Έλενα Παπαρίζου έγινε 41 αλλά παραμένει «Number One»- Το λαμπερό πάρτι και το νέο της look

https://www.instagram.com/p/CpBEkT3Npql

Έλενα Παπαρίζου - Show them how it's done

Το The Voice of Greece έχει επιστρέψει για τον 7ο κύκλο του, και αφού σκάναρε την Ελλάδα και την Κύπρο, φέρνει νέα ταλέντα στη σκηνή του, με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά. Όπως αναγράφει και η επίσημη επριγραφή του:

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς παίρνουν θέση έχοντας εξασκήσει τα αντανακλαστικά τους και είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν για να διεκδικήσουν τις φωνές που αξίζουν να είναι στην ομάδα τους! Ο Γιώργος Λιανός μας βοηθάει να καταλάβουμε τον χαρακτήρα πίσω από τη φωνή ενώ με το απολαυστικό του χιούμορ βρίσκεται στο πλευρό των συμμετεχόντων πριν ανέβουν στη σκηνή. Ξεχωριστό παλμό στο σόου δίνει το κοινό που βρίσκεται στο πλατό για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια! Άραγε οι αντιδράσεις τους θα επηρεάσουν τους coaches ή τους διαγωνιζόμενους στις αποφάσεις τους;»

Ωστόσο, τα φώτα της βραδιάς δεν στράφηκαν σε κάποιο ανερχόμενο αστέρι, αλλά σε ένα ήδη φτασμένο. Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή του talent show για να ερμηνεύσει μία από τις νέες επιτυχίες, το "Φεύγω", ενώ αμέσως μετά πλαισιώθηκε από τις Joanne και Marseaux για να πουν μία από τις παλιές επιτυχίες, το "Κάτσε Καλά", χαρίζοντάς μας ένα ξεσηκωτικό performance. Απολαύστε το παρακάτω:

ΈΈλενα Παπαρίζου - Ξεσηκώνει live και online

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αγαπημένη Ελληνίδα ποπ σταρ, αφού δημοσίευσε στα social media της, τόσο το εντυπωσιακό της look, όσο και στιγμιότυπο από τη ζωντανή της εμφάνιση στο μουσικό show του ΣΚΑΪ, δεν έχει πάρει μόνο την αγάπη των χρηστών σε Instagram και Twitter. Δείτε παρακάτω την εντυπωσιακή της εμφάνιση, αλλά και τις αντιδράσεις των χρηστών.

Λαμβάνει και την αγάπη των celebrities. Γιατί όταν υπάρχει συμπάθεια, αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, στις νέες αναρτήσεις της Έλενας Παπαρζίου, η Δέσποινα Βανδή έσπευσε να στείλει απανωτές emoticon φλόγες, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε κι αυτήν τη φλόγα της, αλλά τη συνόδευσε με απανωτές καρδούλες.

Η Έλενα Παπαρίζου θα είναι πάντα στις καρδιές των Ελλήνων, όχι μόνο γιατί κάποτε πήγε τη χώρα στην κορυφή με την Eurovision, αλλά και λόγω του ταλέντου της, της ζεστής της προσωπικότητας και της σαγηνευτική σκηνική της παρουσία, έχοντας μια δυνατή φωνή και ένα μουσικό εύρος που μπορεί να απευθυνθεί σε ένα πολύ μεγάλο κοινό. Αναμένουμε να την καμαρώσουμε και στα επόμενα επεισόδια του The Voice.

Οι femme fatale εμφανίσεις των γυναικών του J2US και γιατί η Βανδή βγήκε (ξανά) νικήτρια