Ο Κικίλιας Junior είναι ένας μικρός καλλιτέχνης: Η Τζένη Μπαλατσινού καμαρώνει δίκαια

Ο Κικίλιας Junior είναι ένας μικρός καλλιτέχνης: Η Τζένη Μπαλατσινού καμαρώνει δίκαια

Ο μικρός Κικίλιας Junior δεν σταματά να μας εκπλήσσει, η μαμά τους μας έδειξε ένα έργο τέχνης από τα χρωματιστά πατουσάκια του γιου της.

Στο νησί όπου αποτελεί το ησυχαστήριο της έκανε και φέτος Ανάσταση η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλιας, τον γιο τους Παναγιώτη - Αντώνιο, αλλά και τον μεγάλο της γιο από τον πρώτο της γάμο, Μάξιμο Κωστόπουλο.

Η Τζένη λατρεύει την Πάτμο και το νησί των Δωδεκανήσων αποτελεί το δεύτερο σπίτι της, ένα σπίτι στο οποίο έχει περάσει πολλές γιορτές και καλοκαίρια μαζί με τον Κικίλια Junior, εκεί είχε πραγματοποιηθεί άλλωστε η βάπτιση του γιου της Τζένης και του Βασίλη.

Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Κικίλια Junior

«Οι μυρωδιές, οι αγκαλιές, τα γαργαριστά γέλια των παιδιών μας, και αυτός ο όμορφος τόπος που ζούμε είναι η ευλογία της ζωής. Να ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή ευτυχία και μετά καλή επιτυχία! Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες», είχε γράψει η Μπαλατσινού δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τον Μάξιμο και τον Παναγιώτη - Αντώνιο.

https://www.instagram.com/p/CrGrFIaITzw

Και επειδή ο μικρός Κικίλιας Junior δεν σταματά να μας εκπλήσσει, η μαμά τους μας έδειξε ένα έργο τέχνης από τα χρωματιστά πατουσάκια του γιου της.

1681821718468-669227425-jennybalatsinou_3083644701335781020.jpg

Μια υπέροχη ιδέα για κάθε μαμά και γιατί όχι, το πρώτο έργο τέχνης του μικρού καλλιτέχνη.

jennybalatsinou_3083644883091700050.jpg

Τζένη Μπαλατσινού: Οι διακοπές στην Πάτμο με τους άντρες της ζωής της & οι #familygoals φωτογραφίες

«Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους με υγεία, ευτυχία και αγάπη. Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και ό,τι επιθυμείτε«, έγραψε στη δική του ανάρτηση ο Βασίλης Κικίλιας, ποστάροντας την ίδια οικογενειακή φωτογραφία με τη σύζυγό του και τον γιο τους.

https://www.instagram.com/p/CrGpmRgMamW

Η γέννηση του Κικίλια Junior:

Aνήμερα των Χριστουγέννων, στις 25 Δεκεμβρίου 2020, η Τζένη Μπαλατσινού έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό της σχέσης και του γάμου της με τον Yπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Στις 12 Ιανουαρίου η Μπαλατσινού που είχε έναν δύσκολο τοκετό βγήκε από το μαιευτήριο μαζί με τον γιο της και με τον αγαπημένο της Βασίλη Κικίλια να δηλώνει:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας και κυρίως όλο αυτό τον πολύ γλυκό κόσμο με τις πολύ γλυκές ευχές που μας έχει συγκινήσει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Η Τζένη Μπαλατσινού είχε αναφέρει φανερά συγκινημένη:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μας και την ομάδα του και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να ευχαριστήσω την ομάδα στη μονάδα νεογνών που κάνουν λειτούργημα και ιδιαίτερα τον άντρα μου».

Το σπίτι στην Πάτμο:

https://www.instagram.com/p/CEwMQOPjKHx

Με νησιώτικη αισθητική, το σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού στην Πάτμο αποτελεί το αγαπημένο της μέρος σε όλη την Ελλάδα. Εκεί βρέθηκε η Τζένη μετά το διαζύγιό της από τον πατέρα των τριών μεγαλύτερων παιδιών της, εκεί βάπτισε το τέταρτο παιδί της, εκεί μετρά καλοκαίρια και χαρές!