Τζένη Μπαλατσινού: Οι διακοπές στην Πάτμο με τους άντρες της ζωής της & οι #familygoals φωτογραφίες

Τζένη Μπαλατσινού: Οι διακοπές στην Πάτμο με τους άντρες της ζωής της & οι #familygoals φωτογραφίες

H παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Βασίλης Κικίλιας γιόρτασαν το Πάσχα στο νησί της καρδιάς τους.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να περνά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην Πάτμο μαζί με την οικογένειά της. Η δημοφιλής παρουσιάστρια διατηρεί ένα από τα ωραιότερα σπίτια στο νησί της Αποκάλυψης το οποίο επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Η παρουσιάστρια-επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει το «ησυχαστήριό» της στην Πάτμο και δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να βαφτίσει εκεί τον γιο που απέκτησε με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. Η 52χρονη αγαπά να περνά χρόνο με την οικογένειά της και οι ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Τζένη Θεωνά και Ιωάννα Μαλέσκου με μαύρο δερμάτινο jacket: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Οι διακοπές στην Πάτμο και το τρυφερό post

Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί «Χρόνια πολλά» στους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το οικογενειακό ταξίδι τους στην Πάτμο.

Συγκεκριμένα πόσταρε ένα καρουζέλ φωτογραφιών το οποίο απαρτιζόταν από μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια, μια του γιου της Μάξιμου Κωστόπουλου και μια του μικρού Παναγιώτη-Αντώνιου.

https://www.instagram.com/p/CrGrFIaITzw

«Οι μυρωδιές, οι αγκαλιές, τα γαργαριστά γέλια των παιδιών μας, και αυτός ο όμορφος τόπος που ζούμε είναι η ευλογία της ζωής. Να ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή ευτυχία και μετά καλή επιτυχία! Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες!», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού στην ανάρτησή της.

Χριστός Ανέστη ! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους με υγεια, ευτυχία και αγάπη. Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και ότι επιθυμείτε.

Posted by Vassilis Kikilias on Sunday, April 16, 2023

«Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους με υγεία, ευτυχία και αγάπη. Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και ότι επιθυμείτε», έγραψε λίγο αργότερα ο υπουργός Τουρισμού στην ανάρτησή του.

Το υπέροχο εξοχικό στην Πάτμο

Η Τζένη Μπαλατσινού διατηρεί ένα παραδοσιακό οίκημα, χτισμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική που επικρατούσε στο Αιγαίο τα παλαιότερα χρόνια. Η παρουσιάστρια τρέφει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο νησί, καθώς εκεί αποφορτίζεται και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/B0YxpxbIWPf

Το πρώην μοντέλο λατρεύει να ατενίζει το απέραντο γαλάζιο από το μπαλκόνι της, να πηγαίνει για περπάτημα στην παραλία και φυσικά να απολαμβάνει το όμορφο ηλιοβασίλεμα που ξεπροβάλλει από τη βεράντα της.

https://www.instagram.com/p/CQIk9bTBohE

Τα ξύλινα παράθυρα στα χρώματα του πράσινου και του μπλε, τα ιδιαίτερα έπιπλα και τα vintage διακοσμητικά στον χώρο σε μεταφέρουν αυτομάτως σε μια άλλη εποχή. Τα ξυλόγλυπτα έπιπλα έχουν επιλεχθεί από την Τζένη Μπαλατσινού με μεγάλη προσοχή και τα vintage διακοσμητικά (κονσερβοκούτια, πίνακες, κούπια κ.ά) δημιουργούν μια γλυκιά νοσταλγία. Το σπίτι της παρουσιάστριας είναι αρκετά προνομιούχο αφού διαθέτει μπαλκόνι που «βλέπει» το απέραντο Αιγαίο, με την θέα να είναι απλά μαγική.

Πηγή κεντρικής: jennybalatsinou