Μπαλατσινού- Κικίλιας: Με τον γιο τους έξω από το μαιευτήριο- Η συγκίνηση της Τζένης

Μπαλατσινού- Κικίλιας: Με τον γιο τους έξω από το μαιευτήριο- Η συγκίνηση της Τζένης

Εξιτήριο πήρε η μαμά και ο γιος

Παρότι γέννησε στις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα τα Χριστούγεννα η Τζένη Μπαλατσινού πήρε σήμερα εξιτήριο με τον γιο της από το μαιευτήριο στο οποίο γέννησε. Το πάλαι ποτέ μοντέλο και σύζυγος του υπουργού Υγείας, βγήκε από το μαιευτήριο φορώντας λευκό ζιβάγκο πουλόβερ και τζιν παντελόνι ενώ ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ήταν ντυμένος στα μαύρα.

Το μωράκι ήταν τοποθετημένο προσεκτικά στο ειδικό κάθισμα για το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο θα το μετέφεραν στο σπίτι τους οι διάσημοι γονείς του.

Λίγες ώρες νωρίτερα η Τζένη Μπαλατσινού μας είχε ετοιμάσει για το εξιτήριο, ποστάροντας ένα φορμάκι με τον αριθμό 1 και την προσφώνηση «Κικίλιας Junior» και γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την φανέλα»!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη που είχε στο παρελθόν συνεργαστεί με τη Τζένη, είχε σχολιάσει μέσα από το Pop Up στον Alpha πως η σύζυγος του Υπουργού είχε έναν δύσκολο τοκετό, αλλά με τη βοήθεια των γιατρών και τις απαραίτητες εξετάσεις, όλα πήγαν καλά.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας και κυρίως όλο αυτό τον πολύ γλυκό κόσμο με τις πολύ γλυκές ευχές που μας έχει συγκινήσει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας μπροστά στις κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το μαιευτήριο.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας φορούσαν κανονικά τις μάσκες τους κατά την έξοδο από το μαιευτήριο. Η Τζένη τόνισε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μας και την ομάδα του και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να ευχαριστήσω την ομάδα στη μονάδα νεογνών που κάνουν λειτούργημα και ιδιαίτερα τον άντρα μου», τόνισε φανερά συγκινημένη η Τζένη Μπαλατσινού.