H Demi Moore είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα με τις πιο sexy γιαγιάδες στο Hollywood

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Demi Moore είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα με τις πιο sexy γιαγιάδες στο Hollywood
©2021 Evan Agostini

H διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε πως θα γίνει γιαγιά για πρώτη φορά και η χαρά της δεν περιγράφεται.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Demi Moore αφού σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά γιαγιά. Η 60χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε πως η κόρη της, Rumer Willis, θα γίνει σύντομα μαμά, ξαφνιάζοντας ευχάριστα την διάσημη οικογένεια.

Πριν λίγες ώρες η δημοφιλής ηθοποιός ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες της κόρης της, Rumer με φουσκωμένη κοιλιά. Στη λεζάντα του post της η Moore τόνισε ότι ανυπομονεί να μπει στην εποχή της γιαγιάς.

Η Rumer Willis περιμένει το πρώτο της παιδί

Η 32χρονη κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με το σύντροφό της, Derek Richard. Στην πρώτη φωτογραφία ο Derek φιλάει τρυφερά την κοιλιά της Rumer, ενώ στην τρίτη την αγκαλιάζει ενθουσιασμένος.

https://www.instagram.com/p/CmaLCZOrMrZ

Στο δεύτερη στιγμιότυπο βλέπουμε την σιλουέτα της Rumer να διαγράφεται σαν σκιά στο βάθος. Η μέλλουσα μαμά σχολίασε την ανάρτηση της μητέρας της, γράφοντας: «Σε αγαπώ, μαμά».

Διχάζει η διαθήκη του Bruce Willis! Γιατί αφήνει μόνο 1 εκατομμύριο στις κόρες του με την Demi Moore

Τα ευχάριστα νέα μοιράστηκε και η μητριά της Rumer, η σύζυγος του Bruce Willis, Emma Heming Willis, που σε ανάρτησή της στο indtagram έγραψε: «Νέα για μωρό είναι χαρούμενα νέα! Συγχαρητήρια Rumer και Dereck. Είμαστε πανευτυχείς εδώ!».

https://www.instagram.com/p/CmaLd3_OiIc

Tο μωρό θα είναι το πρώτο εγγόνι για τους γονείς της Rumer, τον 67χρονο Bruce Willis και την 60χρονη Demi Moore. Μετά τη διάγνωσή του ηθοποιού με αφασία τους περασμένους μήνες, μπορούμε να πούμε πως αυτή ήταν με διαφορά η καλύτερη είδηση για εκείνον φέτος.

Οι sexy γιαγιάδες του Hollywood

Σε λίγους μήνες η Demi Moore θα προστεθεί στη λίστα με τις πιο sexy-γοητευτικές γιαγιάδες του Hollywood αφού στα 60 της χρόνια παραμένει μια πολύ ελκυστική γυναίκα.

Ας θυμηθούμε όμως τώρα 4 stars που έχουν αποκτήσει ήδη εγγόνια και ανήκουν στις πιο hot γιαγιάδες της παγκόσμιας showbiz.

1) Sharon Osbourne

H Sharon Osbourne είναι μια περήφανη γιαγιά με τα 3 της εγγόνια να αποτελούν την καθημερινή πηγή της ευτυχίας της.

https://www.instagram.com/p/Cf2PgBmvyV0

2) Kris Jenner

H διάσημη momager είναι αναμφίβολα μια από τις πιο hot γιαγιάδες στο Hollywood.

https://www.instagram.com/p/Cl2grQ0LjmP

3) Tina Knowles

Η μαμά της Beyonce είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει 3 εγγόνια.

https://www.instagram.com/p/CmQye1GuszQ

4) Goldie Hawn

Η διάσημη ηθοποιός λατρεύει να περνά τον ελεύθερό της χρόνο με τα 5 εγγόνια της.

https://www.instagram.com/p/CeULRXIAJUe

Η κατανομή της περιουσίας του Bruce Willis διχάζει

Tα ξένα μέσα αναφέρουν πως από τα 250 εκατομμύρια δολάρια, όσο είναι και η καθαρή αξία της συνολικής του περιουσίας, ο Willis αφήνει μόνο από 1 εκατομμύριο στις κόρες που απέκτησε με την Demi Moore (την 32χρονη Rumer, την 27χρονη Tallulah και την 29χρονη Scout).

Οι ίδιες πληροφορίες επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού και υποστηρίζουν ότι η υπόλοιπη περιουσία του ηθοποιού θα διατεθεί στα μικρότερα παιδιά του, αλλά και στην σύζυγό του, Emma Heming.

To love story της Demi Moore και του Bruce Willis

Η Demi Moore έβγαινε με τον Emilio Estevez το 1986 ωστόσο διέκοψαν τον αρραβώνα τους και χώρισαν. Λίγο αργότερα γνώρισε τον Bruce Willis με τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα παντρεύτηκε το 1987 στο Las Vegas. Η σχέση τους άρχισε να κλονίζεται αφού απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και η Demi Moore αποφάσισε να επιστρέψει στην υποκριτική ενώ ο Βruce την ήθελε στο σπίτι μαζί με τα παιδιά τους. Στη συνέχεια, το τρίτο παιδί έκανε τη σχέση πιο δυνατή μέχρι που η Demi έμαθε ότι η μητέρα της πέθαινε. Το ζευγάρι πήρε τότε την απόφαση να τα παρατήσει και να δώσει τέλος στο γάμο του.

https://www.instagram.com/p/CbTtEmgs4uy

Μπορεί ο γάμος τους να τελείωσε επίσημα το 2000 και ο Willis να είναι πλέον παντρεμένος με την Emma Heming, ωστόσο εκείνος και η Demi Moore συχνά περνούν τις γιορτές και άλλες σημαντικές περιστάσεις μαζί.

Ο Bruce Willis έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του την 6χρονη Mabel Ray και την 8χρονη Evelyn Penn, ενώ με την Demi Moore έχουν 3 κόρες την 32χρονη Rumer, την 27χρονη Tallulah και την 29χρονη Scout.

Πηγή κεντρικής: apimages.com