Η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζεται για την Πρωτομαγιά με τον πιο γλυκό και ανοιξιάτικο τρόπο

Η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζεται για την Πρωτομαγιά με τον πιο γλυκό και ανοιξιάτικο τρόπο

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι σε τέρμα ανοιξιάτικο mood και με το δίκιο της. Λουλούδια, παιδιά και αγάπη, όλα μαζί της.

Η Χριστίνα Μπόμπα can buy herself some flowers και έτσι ετοιμάζεται για την Πρωτομογιά με τον πιο γλυκό τρόπο.

Χριστίνα Μπόμπα can buy herself some flowers

Καθώς πλησιάζει η πιο αναμενόμενη ημέρα της άνοιξης, η influencer Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει μια ανέμελη πλευρά. Η 1η Μαΐου σηματοδοτεί την έναρξη της εποχής των λουλουδιών και η Μπόμπα ήθελε να σιγουρευτεί ότι εκείνη και η οικογένειά της την γιόρτασαν με στυλ και χάρη.

Braided ponytail: Η Χριστίνα Μπόμπα με το πιο cool και βολικό χτένισμα για τα office looks

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η influencer ξεκινάει τα ανοιξιάτικα post αγοράζοντας ένα μπουκέτο με όμορφους, φωτεινούς ηλίανθους. Στη λεζάντα χρησιμοποίησε το νέο viral hit της Miley Cyrus, γράφοντας "I Can buy myself flowers". Και φυσικά μπορεί!

Η χαρά και η αναμελιά όμως δεν σταματούν εκεί. Λίγες ώρες μετά, μοιράστηκε το πιο γλυκό βίντεο με τα παιδιά της να τη βοηθούν να τοποθετήσει τα λουλούδια σε ένα βάζο. Το κλιπ ήταν παιχνιδιάρικο και αξιολάτρευτο, ντυμένο με το γλυκό τραγούδι "Magic Moments". Το βίντεο αποτύπωσε τέλεια το πνεύμα της άνοιξης - μια εποχή για να γιορτάσουμε τα νέα ξεκινήματα, την ανάπτυξη και τη χαρά.

https://www.instagram.com/p/Crl4bGGKwxK

Χριστίνα Μπόμπα: Μάλλον δούλεψε το ταξίδι στις Κάννες

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πέρασαν ένα αξέχαστο Πάσχα στην Σίφνο μαζί με τις πανέμορφες δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε στη Γαλλία και πήρε μαζί της μόνο ένα τζιν παντελόνι

Λίγο αργότερα, ο 41χρονος παρουσιαστής και η 34χρονη influencer, αφού απόλαυσαν τις οικογενειακές τους στιγμές στην Ελλάδα, αποφάσισαν να περάσουν κάποιον χρόνο μόνοι τους στις ρομαντικές Κάννες της Γαλλίας. Εκεί, περπάτησαν αγκαλιασμένοι στις πανέμορφες παραλίες και χάζεψαν το περιβάλλον γεμάτο φανταστική ομορφιά, αφήνοντας τις δίδυμες κόρες στην Ελλάδα. Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε βόλτες και πόζαρε αγκαλιασμένο στην Γαλλική Ριβιέρα, δημοσιεύοντας αργότερα στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους.

Αν και είναι απασχολημένοι, βρίσκουν πάντα χρόνο για να απολαύσουν τη ζωή και την αγάπη τους, κάνοντας ρομαντικά ταξίδια και μοιραζόμενοι την ευτυχία τους με τους φίλους τους στα social media.

Στο νέο του Q&A ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα του