Η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε στη Γαλλία και πήρε μαζί της μόνο ένα τζιν παντελόνι

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε στη Γαλλία και πήρε μαζί της μόνο ένα τζιν παντελόνι

Η Χριστίνα απέδειξε ότι υπάρχει ένα τζιν παντελόνι που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε ώρα και περίσταση. 

Πριν λίγες μέρες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκαν στις Κάννες της νότιας Γαλλίας, για να κάνουν ένα μικρό ταξίδι μέσα στην άνοιξη και να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα, σε ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της Ευρώπης. Φυσικά, και το αντίστοιχο άλμπουμ με φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη τους έχει ανέβει στα social media, με το ζευγάρι να απολαμβάνει τις βόλτες και το παγωτό του στην παραλία και τα σοκάκια της περιοχής. Όλες οι εικόνες που μας μετέφεραν είναι μαγευτικές, αλλά εμείς, ως γνήσιοι fashion lovers, παρατηρήσαμε κάτι άλλο. Τα looks της Χριστίνας. Τα σύνολα, δηλαδή, που αποφάσισε να πάρει μαζί της σε αυτό το σύντομο ταξίδι.

https://www.instagram.com/p/CrL0DY6qfLM

Και τα λέμε όλα αυτά γιατί άλλο ένα τριήμερο πλησιάζει και πολλοί ίσως επιλέξουν να φύγουν και πάλι από την πόλη, για κάποιον κοντινό προορισμό ή και για μια χώρα του εξωτερικού, οπότε η βαλίτσα θα ανοίξει και πάλι. Το θέμα είναι τι να βάλουμε μέσα; Η Χριστίνα Μπόμπα έχει την απάντηση, αφού τα all day looks της στις Κάννες είχαν τον ίδιο κοινό παρονομαστή. Ένα τζιν παντελόνι.

Η Ευγενία Σαμαρά βρήκε τα τρία must-have τζιν κομμάτια της φετινής άνοιξης

Το wide leg τζιν είναι το απόλυτο must της άνοιξης.

Η Χριστίνα σαν έξυπνη αλλά και έμπειρη traveller σίγουρα ξέρει πολύ καλά να κλείνει βαλίτσα και να παίρνει μαζί της μόνο τα απαραίτητα key items της ντουλάπας της. Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω από ένα και μοναδικό τζιν παντελόνι: το wide leg denim. Με ψηλή μέση που εφαρμόζει ωραία στους γοφούς και άνετα φαρδιά μπατζάκια, είναι ένα τζιν που ταιριάζει με όλα.

https://www.instagram.com/p/CrQOLVfqbL1

Την πρώτη μέρα η Χριστίνα το συνδύασε με ένα μαύρο κορμάκι με cut out λεπτομέρειες, από το αγαπημένο μας ελληνικό brand The C Edition, έδεσε μια μαρινιέρα στη μέση της για να μπει στο κλίμα της γαλλικής ριβιέρας, ενώ τα χρυσά της κοσμήματα ήταν που έκαναν το look λίγο πιο glam. Στην επόμενη εμφάνιση της αξιοποίησε το ίδιο παντελόνι, με λευκό t-shirt και crop jacket σε ροζ απόχρωση, το οποίο συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι sneakers, μία cross body τσάντα ιδανική για ταξίδια και τα απαραίτητα γυαλιά ηλίου. Και τα δύο outfits είναι έμπνευση!