Braided ponytail: Η Χριστίνα Μπόμπα με το πιο cool και βολικό χτένισμα για τα office looks

Μαρία Ροδίτη
Braided ponytail: Η Χριστίνα Μπόμπα με το πιο cool και βολικό χτένισμα για τα office looks

Αν βαριέσαι την κλασική αλογοουρά, η Χριστίνα Μπόμπα έχει να σου κάνει την πιο fashion forward πρόταση.

Το office look ήταν κάποτε άρρηκτα συνδεδεμένο με pencil φούστες, σακάκια και κοστούμια και με αυστηρές αλογοουρές ή sleek χτενίσματα. Κάτι που σήμερα δεν ισχύει ούτε όσον αφορά τη μόδα, ούτε και την ομορφιά. Πλέον, τα πράγματα είναι πιο cool και το styling για το look γραφείου στην επιλογή της κάθε μίας. Εκτός, βέβαια, αν υπάρχει dress code.

Εκεί, όμως, που κάτι τέτοιο δεν υφίσταται- όπως στη δουλειά της Χριστίνας Μπόμπα- τα πράγματα είναι πιο απλά και η τελευταία φωτογραφία της influencer το αποδεικνύει. Η Χριστίνα, λοιπόν, επέλεξε, εκτός από ένα πολύ ανατρεπτικό office σύνολο και ένα χτένισμα κλασικό αλλά cool και stylish συγχρόνως, το οποίο μπορείς πραγματικά να κάνεις σε κάθε πρωινή και απογευματινή εμφάνισή σου.

Braids fever: Το μυστικό της Χριστίνας Μπόμπα θα σώσει κάθε bad hair day σου

Το braided ponytail της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με σορτς, κολεγιακό T-shirt και μπότες, όλα σε μπεζ απόχρωση, ένα look το οποίο ολοκλήρωσε με braided ponytail. Η influencer έκανε, δηλαδή, την κλασική γαλλική πλεξούδα που όλες ξέρουμε αλλά πιασμένη σε ψηλή αλογοουρά. Για δες… Σαν άλλη Lara Croft δεν είναι η αγαπημένη του Σάκη Τανιμανίδη;

undefined

Η Χριστίνα ολοκλήρωσε το look με πολύ ελαφρύ μακιγιάζ στο οποίο ξεχώρισε το ρουζ στα ζυγωματικά και το διάφανο lip gloss, ενώ για το μανικιούρ της επέλεξε το λευκό χρώμα.

Λίγο ακόμα braids’ inspo

Ας εστιάσουμε, όμως, στο braided ponytail. Η αλογοουρά-πλεξούδα της Χριστίνας είναι η τέλεια επιλογή που μπορείς να κάνεις για τις καθημερινές εμφανίσεις σου, εντός κι εκτός γραφείου. Είναι η λύση, επίσης, και για τις bad hair days σου ή εκείνες τις μέρες που δεν έχεις προλάβει ή έχεις βαρεθεί να λουστείς.

Κι αν θες κι άλλο hair inspo… υπάρχει! Δηλαδή, αντί να κάνεις braided ponytail μπορείς να διαλέξεις ή την πλεξούδα ψαροκόκαλο ή την bubble ponytail, που τα τελευταία χρόνια κάνει buzz στον κόσμο της ομορφιάς.