Η Έλενα Ασημακοπούλου είπε την αλήθεια για τη ζωή μετά το διαζύγιο και η εμφάνισή της ήταν συγκλό

Η Έλενα Ασημακοπούλου είπε την αλήθεια για τη ζωή μετά το διαζύγιο και η εμφάνισή της ήταν συγκλό

Το μπλε φόρεμα της Έλενας Ασημακοπούλου που όλοι θέλουν να μάθουν πού θα το βρουν και όσα παραδέχτηκε για την απόφαση να χωρίσει.

«Είχαμε πάνω από 14 Χρόνια να βρεθούμε τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη. Έχει το ταλέντο να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα με αποτέλεσμα να κάνουμε μια ουσιαστική κουβέντα σαν να μην υπήρχαν κάμερες! Σε ευχαριστώ για όλα», έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου μετά τη συνάντησή της με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1!

Ο χωρισμός, η κόρη της, η επιστροφή στη δουλειά

«Με τον Μπρούνο Τσιρίλο χωρίσαμε έναν χρόνο πριν, όταν το παιδί ήταν 12. Με πάρα πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει και με μια συμβουλή που δέχτηκα από παιδοψυχολόγο, πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα αλλά της μιλούσα πολύ. Η Μαρία έχει τέτοια ωριμότητα που αν τη δεις θα πεις ότι δεν είναι 13 ετών. Είναι φοβερό», παραδέχτηκε η ηθοποιός και εξήγησε τον τρόπο που η κόρη της επικοινωνεί με τον μπαμπά της τον χρόνο αυτό:

«Ζει μόνιμα στην Ιταλία, έρχεται κάποιες μέρες τον μήνα για να την δει. Είναι δύσκολο ως προς την προσμονή που έχει το παιδί να τον δει κάθε μήνα. Το παιδί έχει συνηθίσει να είναι μαζί μου, για τη μικρή είναι δύσκολη. Έχουν επαφή καθημερινά και μέσα από face time και από τα υπόλοιπα δίκτυα αλλά έχει συνηθίσει μαζί μου. Φέτος έπρεπε να κάνω αρκετές δουλειές, οπότε δυσκολευτήκαμε»,

Τα καλλιστεία, η δουλειά, η αποχή και η επιστροφή

«Το 2006 βγήκα από τα καλλιστεία του ANT1 και ήμουν τότε με την Ολυμπία Χοψονίδου. Βγήκα αναπληρωματική Μις Ελλάς. Ήμουν 19 χρονών. Δούλευα και στο Πρωινό του ANΤ1. Πήγα έκανα ένα δοκιμαστικό στον Βασίλη Θωμόπουλο για τη σειρά του Mega, Ένας μήνας και κάτι και έτσι ξεκίνησα», ανέφερε για την πρώτη της δουλειά ως ηθοποιός.Όταν έπαιζα στην Ονειροπαγίδα έμεινα έγκυος και αποφάσισα να σταματήσω. Τότε ζούσαμε στη Θεσσαλονίκη, οπότε ήταν δύσκολα. Όταν σταματάς, τα πρώτα χρόνια ναι, σε θυμούνται αλλά σιγά σιγά όταν απομακρύνεσαι σε ξεχνάει το σύστημα. Ξεκίνησα μετά εγώ τα τηλεφωνήματα, αλλά δεν θέλαν οι άλλοι. Προσπαθούσα πολλά χρόνια να επανέλθω στη δουλειά μου, το ήθελα πάρα πολύ. Έμεινα περίπου 6 χρόνια εκτός. Τα πρώτα 4 είχα αφοσιωθεί πολύ στη μικρή και μετά είχα τις δικές μου αναζητήσεις. Υπήρχε περίοδος που απέρριπτα δουλειές», τόνισε η ηθοποιός.

Η απόφαση να χωρίσει

«Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν σημαίνει ότι είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωής μου, δεν είχα δουλειά, δεν είχα χρήματα στην άκρη. Είχα αφήσει τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα. Φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση στη σειρά Άγρια Γη και βρήκα τα πατήματά μου».

https://www.instagram.com/p/CsBbzGstVDh

Η κόρη της Μαρία – Ροζάρια:

«Η κόρη μου είναι τώρα 13 ετών και είναι πρώτη γυμνασίου. Η εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά βλέπεις τις εντάσεις και τα ξεσπάσματα.

Έχει καλλιτεχνική φλέβα, χορεύει πολύ ωραία, τώρα έχει και διαγωνισμούς και της αρέσει πολύ και το τραγούδι. Για την υποκριτική δεν μου λέει κάτι. Είναι και καλή μαθήτρια. Καμαρώνω πάρα πολύ και τα έχει καταφέρει όλα μόνη της», ανέφερε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Η αψεγάδιαστη εμφάνιση

Η Έλενα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη με ένα electric blue φόρεμα σε ιδιαίτερη γραμμή. Το πάνω μέρος του έχει ανάλαφρα μανίκια και βαθύ ντεκολτέ, αλλά και μικρές βάτες που τονίζουν τους ώμους. Το τελείωμα είναι ασύμμετρο με το φόρεμα να είναι πιο μακρύ στο πίσω μέρος και κοντό μπροστά, ενώ οι σούρες που δημιουργούνται στη μέση και τους γοφούς είναι το πιο ενημερωμένο στοιχείο στο συγκεκριμένο item. Γιατί τα φορέματα με ντραπέ είναι must για το καλοκαίρι. Ένα ζευγάρι γόβες με strappy δέσιμο στον αστράγαλο σε μεταλλικό δέρμα και κάποια oversized κοσμήματα επίσης σε χρυσό, συμπλήρωσαν το look που ήταν άκρως εντυπωσιακό, χωρίς να γίνεται φλύαρο.

evdole_official_3098744064839961268.jpg

To φόρεμα είναι από τη Limited συλλογή της Evdokia Legaki και θα το βρεις εδώ

Η ανακοίνωση του χωρισμού

Υστερα από 12 χρόνια γάμου και πολλές όμορφες στιγμές, η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έβαλαν τέλος στη σχέση τους και η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, παρόλο που οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όταν απάντησε σε ερώτηση follower της σχετικά με το αν έχει χωρίσει:

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

Η Έλενα και ο Μπρούνο γνωρίστηκαν το Πάσχα του 2007 στο νησί της Μυκόνου. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός, ο έρωτας με τον Ιταλό «άσσο» του ΠΑΟΚ ήταν κεραυνοβόλος. Τον είδε να περνά από μπροστά της την ημέρα του Επιταφείου και το ειδύλλιο δεν άργησε να ξεκινήσει. Οι καρμικές συναντήσεις στο νησί μόνο τυχαίες δεν ήταν. Και μπορεί ο Μπρούνο Τσιρίλο να ήθελε απλώς να τη γνωρίσει στην αρχή - για αυτό και της ζήτησε να πάνε για ποτό - όμως εκείνη κατάλαβε αμέσως, παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις 23 ετών, ότι ήταν ο άντρας τις ζωής της.

Το 2010 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Μαρία Ροζάρια, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού. Λίγο πριν γεννήσει η Έλενα, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, όμως του Μπρούνο δεν του έφτανε. Ήθελε εκείνος και η εκλεκτή της καρδιάς του να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, γι' αυτό άλλωστε της έκανε και 4 φορές πρόταση γάμου!

Οι αποβολές και οι προσπάθειες να αποκτήσουν ένα παιδάκι ακόμα

Μιλώντας στο περιοδικό People λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους, η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησαν για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν με τις αποβολές που είχε η ηθοποιός.

«Την πρώτη φορά ήταν πολύ πιο δύσκολα, και σωματικά και ψυχολογικά, τις άλλες δυο φορές ήμουν πιο προετοιμασμένη, αν και την τρίτη φορά παραλίγο να κινδυνέψει η υγεία μου. Δεν πήγα σε ψυχολόγο, πήγα σε παιδοψυχολόγο όμως για τη Μαρία. Σε μια από τις εγκυμοσύνες το είχαμε πει στη μικρή. Όταν διεκόπη η κύηση, έπρεπε να πάρουμε πίσω το… μωράκι. Τότε ένιωσα αδύναμη και ζήτησα τη βοήθεια ειδικού. Ήθελα να μου πει ποιος ήταν ο καλύτερος τρόπος για να το χειριστούμε ώστε να μην της μείνει κάποιο τραύμα» είπε η Έλενα.