15 χρόνια Ρουβάς-Ζυγούλη γιορτάζουν την Αναστασία τους-Η μεγάλη ομοιότητα και οι ωραιότερες photos

Τσακιρίδου Χριστίνα
15 χρόνια Ρουβάς-Ζυγούλη γιορτάζουν την Αναστασία τους-Η μεγάλη ομοιότητα και οι ωραιότερες photos

Η Αναστασία Ρουβά μοιάζει πολύ με τους γονείς της και έχει κληρονομήσει το ταλέντο και το πάθος του μπαμπά της για το τραγούδι.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μετρούν 20 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Ο τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο επισφράγισαν τον έρωτά τους το 2017, μετά από 13 χρόνια σχέσης και τέσσερα παιδιά. Το ερωτευμένο ζευγάρι συγκαταλέγεται στους celebrities που δημοσιεύουν συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα στο Instagram.

«Χαλάρωση, ηρεμία, ξεκούραση κι εσύ», έγραψε ο Σάκης στην Κάτια και τα σχόλια «έπεσαν βροχή»

H Aναστασία Ρουβά είναι ίδια οι γονείς της-Οι ωραιότερες φωτογραφίες και η αγάπη για το τραγούδι

Εορταστικό κλίμα επικρατεί σήμερα στο σπίτι των Ρουβά-Ζυγούλη καθώς η μεγαλύτερη κόρη τους, Αναστασία έχει την ονομαστική της εορτή.

Η 15χρονη μοιάζει πάρα πολύ εμφανισιακά και στους δύο γονείς της και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media έχει εκδηλώσει την αγάπη της για το τραγούδι.

Η Αναστασία Ρουβά έχει ενεργή παρουσία σε Instagram και TikTok όπου έχει μοιραστεί διάφορα videos με την οικογένειά της, χαρίζοντάς μας υπέροχα στιγμιότυπα.

Ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε στο ΤikTok του το «δώρο» που πήρε στην Κάτια του και πολλές ζήλεψαν

Πριν λίγους μήνες μπαμπάς και κόρη είχαν δημοσιεύσει κοινά τους videos στο TikTok και έγιναν viral σε χρόνο Dt, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο προβολές.

Στο βίντεο με τον στολισμό της οικογένειας Ρουβά ένα σχόλιο για παπούτσια στο χαλί έγινε επίκεντρο

Πριν λίγους μήνες ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε ένα video στο TikTok στο οποίο η Αναστασία Ρουβά ερμηνεύει το ρεφρέν από το τραγούδι «Ψυχεδέλεια» της Άννας Βίσση, ενθουσιάζοντας τους fans με τις φωνητικές της ικανότητες.

https://www.tiktok.com/

H 15χρονη είχε δώσει το παρών στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο μπαμπάς της και τον καμάρωσε από τα πρώτα τραπέζια, πετώντας του λουλούδια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Γιατί Ρουβάς-Ζυγούλη έχουν δώσει στα παιδιά τους ονόματα από «Α»

Τα τέσσερα παιδιά (Αναστασία, Αριάδνη, Απόλλωνας, Αλέξανδρος) της Κάτιας Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά, έχουν ονόματα που ξεκινούν από το γράμμα «Α». Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης Ρουβάς σε παλαιότερη συνέντευξή του, δεν επέλεξαν τα συγκεκριμένα ονόματα επειδή τα θεωρούν τυχερά.

https://www.instagram.com/reel/Cm488qhjgQR/

«Ξεκίνησε έτσι και μας άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε εξηγήσει ο τραγουδιστής.

Πηγή κεντρικής: