Survivor All Star: Ο Κατσούλης δεν έχει μάθει να χάνει κι αυτό «βγαίνει προς τα έξω» λέει το Twitter

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor All Star: Ο Κατσούλης δεν έχει μάθει να χάνει κι αυτό «βγαίνει προς τα έξω» λέει το Twitter

Ο Σάκης Κατσούλης έχασε από τον Μάριο Πρίαμο στον τελευταίο πόντο για την ασυλία και μην μπορώντας να το «χωνέψει» ξεκίνησε τα σχόλια για την Μπλε ομάδα.

Αγώνισμα ασυλίας είχαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας για το Survivor All Star και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν. Παρ' όλα αυτά την ασυλία πήραν οι Μπλε, ύστερα από το flag race που κέρδισε ο Μάριος Πρίαμος με αντίπαλο τον Σάκη Κατσούλη κι αυτό για κλάσματα δευτερολέπτου.

«Μα τι έπαθε ο Μάριος;»: Στο Survivor All Star είχαμε ένταση & υπόνοιες για στημένη νίκη του Σάκη

Ο Σάκης Κατσούλης δεν μπορεί να διαχειριστεί την ήττα

Όπως προαναφέρθηκε οι δύο ομάδες έφτασαν πάρα πολύ κοντά στην νίκη ενώ ο πόντος που τελικά κέρδισε ο Μάριος επιβεβαιώθηκε με την χρήση του VAR. Κάποιος, ωστόσο δεν άντεξε την ήττα και ξεκίνησε τα κακόβουλα σχόλια.

Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος άρχισε μετά την ήττα του να ρίχνει τα «καρφιά» του στους παίκτες της Κόκκινης ομάδας. Ξεκίνησε πρώτα από τον τελικό του αντίπαλο, τον Μάριο, για τον οποίο σχολίασε ότι παίζει χωρίς άγχος απέναντί του επειδή συνήθως ουσιαστικά χάνει, υποβιβάζοντας με αυτόν τον τρόπο την νίκη του.

Στην συνέχεια, σχολίασε τον τρόπο που πανηγύρισε η Μπλε ομάδα την ασυλία βρίσκοντάς τον υπερβολικό και παιδιάστικο - ξεχνώντας όμως τους πανηγυρισμούς της ομάδας του με τον Κόρο στη μέση - ενώ δεν έλειψαν από τα σχόλιά του ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος. Για τον πρώτο ο Σάκης Κατσούλης υπονόησε ότι ίσως επίτηδες έμεινε εκτός αγώνα ενώ για τον Ηλία Μπόγδανο ότι είναι προκλητικός στους πανηγυρισμούς του ξεχνώντας τις φιλικές σχέσεις που είχε με κάποιους από την Κόκκινη ομάδα και το Survivor 2021.

Απ' ότι φαίνεται ο νικητής του Survivor 2021, παρότι υπήρξε αθλητής στο παρελθόν, φαίνεται πως δεν έχει μάθει να χάνει κι αυτή την φορά η πραγματική του συμπεριφορά βγήκε προς τα «έξω», σύμφωνα με όσους παρακολούθησαν το επεισόδιο.

Τα σχόλια στο Twitter

Η αλαζονική, όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς συμπεριφορά του Σάκη Κατσούλη, δεν γινόταν να μείνει ασχολίαστη και από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι τάχθηκαν εναντίον του ύστερα από τον τρόπο που αντιμετώπισε την ήττα του.

Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια που έγιναν για εκείνον:

Στο συμβούλιο του νησιού η Κόκκινη ομάδα έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα. Όπως ανέφεραν όλοι οι παίκτες στον Γιώργο Λιανό, καθώς το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική ευθεία αναγκαστικά θα βγουν υποψήφιοι και καλοί παίκτες.

Έτσι, μετά την ψηφοφορία πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Κόρο, ο οποίος όπως δήλωσε θεώρησε «αναμενόμενο» το αποτέλεσμα αλλά δεν τον απασχολεί γιατί «περνάει καλά τόσο στο παιχνίδι όσο και στην ομάδα που βρίσκεται».