«Μα τι έπαθε ο Μάριος;»: Στο Survivor All Star είχαμε ένταση & υπόνοιες για στημένη νίκη του Σάκη

Κατερίνα Μπούσιου
«Μα τι έπαθε ο Μάριος;»: Στο Survivor All Star είχαμε ένταση & υπόνοιες για στημένη νίκη του Σάκη

Οι παίκτες έχασαν το κέφι τους και η παραγωγή προβληματίζεται με την πτώση στα νούμερα τηλεθέασης. Εκτός από τον Νίκο Μπάρτζη και ο Μάριος Ιωαννίδης έδειξε χθες ότι έχει κρυφά παράπονα από την παραγωγή του Survivor All Star.

Αυτό που αρχικά έμοιαζε ως ένα ενδιαφέρον επεισόδιο, καθώς είχαμε το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου, έγινε για το Survivor All Star, ένα νωχελικό και αδιάφορο επεισόδιο.

Η νίκη του Σάκη Κατσούλη δίχασε το Twitter καθώς άλλοι πίστευαν ότι το παιχνίδι ήταν «στημένο» σε επίπεδο ψυχολογίας και άλλοι απόρησαν από την βαρετή διάθεση του Μάριου αλλά και άλλων παικτών. Η παραγωγή πάντως είναι ήδη προβληματισμένη και από τη πτώση στα νούμερα τηλεθέασης.

Κανείς δεν νοιάστηκε για το αυτοκίνητο

Δεν υπήρχε διάθεση, δεν υπήρχε ορμή και το χθεσινό έπαθλο του αυτοκινήτου στο Survivor All Star, ενώ κανονικά θα μας χάριζε ένα δυνατό και ενδιαφέρον επεισόδιο, μάλλον συνέβη το αντίθετο.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ενθουσιασμένος το έπαθλο του αυτοκινήτου και οι περισσότεροι από τους παίκτες έδειξαν αρχικά χαρά, αν και κάποιοι προβληματίστηκαν που το αγώνισμα θα ήταν ατομικό. Ο Ηλίας Μπόγδανος αποτέλεσε εξαίρεση γιατί ως συνήθως σε τέτοια έπαθλα κάνει «κερκίδα» και λέει τα καλύτερα για την παραγωγή και αυτό έκανε και χθες.

https://www.instagram.com/p/CsPGdC8N9v2

Η αλλαγή ενός στόχου και η ακύρωση στη συνέχεια ενός πόντου για τον Μάριο , άλλαξε και την ψυχολογία του και αρκετοί απόρησαν, γιατί σχεδόν με το ζόρι συνέχισε και τους επόμενους αγώνες του. Φάνηκε και από το πόσο εύκολα έχασε από την Μαριαλένα.

Στον άνευ προηγουμένου καυγά του με τον Τάκη στη συνέχεια ακούστηκε από τον Καραγκούνια ότι ο Μάριος είχε πει την ατάκα πως η παραγωγή θέλει να δώσει το αυτοκίνητο στον Σάκη. Σαφέστατη υπόνοια πως το παιχνίδι ήταν στημένο.

Σχεδόν αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα με νικητή τον Σάκη Κατσούλη.

Οι fans βρήκαν το σημάδι που δείχνει ότι ο Κατσούλης δεν θα κερδίσει το Survivor All Star

Παρόλο που οι φανς στο Twitter είναι μόνιμα διχασμένοι για τον παίκτη, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι είναι δυνατός στον στίβο της μάχης. Όσο και να υπάρχει εύνοια από την παραγωγή, είναι ο καλύτερος στο run και σχεδόν πάντα εύστοχος. Πάντως τα περισσότερα σχόλια του κοινού εστίαζαν χθες στην βαρεμάρα του Μάριου και στις υπόνοιες για «στημένο» παιχνίδι.

Αναμένουμε πάντως να ξαναβρεί τον ενθουσιασμό του ο Μάριος, γιατί έτσι όπως κυλούν οι συνθήκες μέχρι τώρα, εκείνος, ο Σάκης και ο Νίκος Μπάρτζης είναι τα φαβορί για τον τελικό.

Ο οποίος τελικός αναμένεται για τις αρχές Ιουλίου. Μέχρι όμως τότε το Survivor All Star θα πρέπει να βρει τρόπο να ξανακερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του, οι οποίοι βλέπουν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο κόντρας στα τελευταία επεισόδια και δεν έχουν την διάθεση να ταυτιστούν με τους παίκτες. Survivor είναι, αλλά χωρίς stars για το κοινό. Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από την πτώση στα νούμερα τηλεθέασης.

Σαφέστατα έχουν παίξει ρόλο και οι πρόωρες αποχωρήσεις και αποβολές δυνατών παικτών.

Το MasterChef την τελευταία εβδομάδα το ξεπερνά σε τηλεθέαση και αν λάβουμε υπόψη μας ότι στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό project στα επόμενα επεισόδια θα έχουμε ιδιαίτερες ανατροπές, τότε το Survivor All Star θα πρέπει να κάνει δυνατή προσπάθεια για να κάνει comeback.

Και να μη ξεχνάμε πως αυτή η εβδομάδα, έχει και τα σημαντικότερα επεισόδια της χρονιάς για τη Γη της ελιάς.