Ο Παναγιώτης Κικίλιας συνοδεύει τον μπαμπά του Βασίλη στην κάλπη σε μία ακόμη cute στιγμή τους 

Ο Παναγιώτης Κικίλιας συνοδεύει τον μπαμπά του Βασίλη στην κάλπη σε μία ακόμη cute στιγμή τους 

Σε αυτές τις εκλογές ο μικρός Παναγιώτης όπως όλα τα παιδιά των υποψήφιων βουλευτών δεν είχαν την ευκαιρία να δουν για πολύ χρόνο τους μπαμπάδες τους. Η σημερινή μέρα είναι μία αφορμή για να βρεθούν μαζί τους στην ύψιστη στιγμή της πολιτικής τους διαδρομής.

Μπορεί να είναι μόλις 3 χρονών και οι έννοιες εκλογές και βουλευτής να του είναι άγνωστες και αδιανόητες, όμως ο μικρός Παναγιώτης το μόνο που ήθελε είναι να είναι μαζί με τον μπαμπά του.

Αυτή η στιγμή είναι μία ακόμη cute στιγμή του γιου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια.

https://www.instagram.com/p/CpKPlMaou84

Στην αγκαλιά του μπαμπά πίσω από το παραβάν

Συνήθως βλέπουμε τον γιο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια μαζί με τους γονείς του, είτε σε βόλτες στον Εθνικό Κήπο κοντά στο σπίτι τους ή από τις διακοπές τους (συνήθως στην Πάτμο) και σπανιότερα σε επίσημες δημόσιες εκδηλώσεις με μία εξαίρεση την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Τα posts επωνύμων για τη Γιορτή της Μητέρας και το ρήμα «μητέρα» της Μπαλατσινού που τα είπε όλα

Παρά την μικρή του ηλικία ο 3χρονος Παναγιώτης - Αντώνιος σήμερα στάθηκε επάξια στο πλευρό του πατέρα του Βασίλη και τον ακολούθησε στο εκλογικό του κέντρο μπαίνοντας μαζί του ακόμη και στο παραβάν για να μάθει από μικρός για την εκλογική διαδικασία (όσα μπορεί να καταλάβει).

https://www.instagram.com/p/CsftJ31t4JG

Η Τζένη Μπαλατσινού περήφανη για τους άντρες της ζωής της σχολίασε με δύο καρδούλες την φωτογραφία που ανήρτησε ο Υπουργός Τουρισμού ο οποίος είχε μιλήσει για τη σημερινή μέρα γράφοντας μόνο: «Η κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας μας εκεί που σιωπούν όλοι και μιλούν οι πολίτες! Να πάμε όλοι σήμερα και να ψηφίσουμε, για την ελευθερία, τη δημοκρατία, για τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, το μέλλον μας».

https://www.instagram.com/p/CsftJ31t4JG

Από τις αρχές του καλοκαιριού μαμά και γιος θα βρίσκονται το περισσότερο διάστημα στην Πάτμο όπου βρίσκεται το δεύτερο σπίτι της οικογένειας. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος ο μπαμπάς Κικίλιας ανάλογα με τις υποχρεώσεις του θα βρίσκεται συχνά κοντά τους.

https://www.instagram.com/p/Cm3SCP-orza