Οι φωτογραφίες της Έλενας Ασημακοπούλου με την πανύψηλη 12χρονη κόρη της &το σπίτι στον Άγιο Στέφανο

Οι φωτογραφίες της Έλενας Ασημακοπούλου με την πανύψηλη 12χρονη κόρη της &το σπίτι στον Άγιο Στέφανο

Η Έλενα Ασημακοπούλου έχει γυρίσει σελίδα μετά το διαζύγιο με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Το υπέροχο σπίτι που μένει με την κόρη της και οι σπάνιες φωτογραφίες της 12χρονης Μαρία Ροζάρια.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο ανακοίνωσαν δημόσια τον χωρισμό τους πριν από περίπου 1 χρόνο ξαφνιάζοντας τους πάντες. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μια 12χρονη κόρη, η οποία αποτελεί no1 προτεραιότητά τους.

Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει την επιστροφή της στην ΤV αλλά και τη νέα της καθημερινότητα μετά το διαζύγιο και ζει με την Μαρία-Ροζάρια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η τρυφερή μαμά δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την μονάκριβή της ωστόσο φροντίζει να καλύπτει το πρόσωπό της με emojis ή έξυπνες πόζες.

https://www.instagram.com/p/CsgOSHUNe8O

Η κόρη της Έλενας Ασημακοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα & την περίμενε η πιο cute έκπληξη

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Έλενας Ασημακοπούλου με την κόρη της, Μαρία Ροζάρια.

Το σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο

Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής έζησαν πολλές όμορφες οικογενειακές στιγμές στο πολυτελές και καλαίσθητο σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο. Μετά τον χωρισμό ο Μπρούνο Τσιρίλο μετακόμισε στην Ιταλία ενώ η Έλενα Ασημακοπούλου παραμένει στην συγκεκριμένη κατοικία μαζί με την 12χρονη κόρη τους.

https://www.instagram.com/p/CrEKQx7sRPC

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις φωτογραφίες από την υπέροχη μεζονέτα και τον περιποιημένο κήπο τους.

Η αντίδραση της Μαρία Ροζάρια στο διαζύγιο των γονιών της

«Οι γυναίκες θέλουμε αρκετό χρόνο για να επανέλθουμε από έναν χωρισμό. Η κόρη μου βρίσκεται στην προ-εφηβεία, είναι μια πολύ ευαίσθητη ηλικία αυτή. Η Μαρία ήταν ενημερωμένη από την αρχή για τον χωρισμό μας. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Θα τη γνωρίσεις κάποια στιγμή και θα καταλάβεις. Πολλές φορές που εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, εκείνη θα έρθει και θα με ανεβάσει. Με καταλαβαίνει, είμαι η μαμά της. Και εγώ το ίδιο θα έκανα για εκείνη», έχει δηλώσει στο παρελθόν η ηθοποιός.

To διαζύγιο Ασημακοπούλου-Τσιρίλο

Ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έβαλαν οριστικό τέλος στη σχέση τους, ανακοινώνοντας πως δεν είναι πια μαζί. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην εγχώρια showbiz παρόλο που οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό.

Η ηθοποιός είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όταν απάντησε σε ερώτηση follower της σχετικά με το αν έχει χωρίσει: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το Πάσχα του 2007 στη Μύκονο και ερωτεύτηκε παράφορα. Το 2010 ήρθε στη ζωή η κόρη τους Μαρία Ροζάρια η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Η Έλενα και ο Μπρούνο έκαναν θρησκευτικό γάμο το 2018, με παρανυφάκι την 8χρονη τότε κόρη τους.

«Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν σημαίνει ότι είχα λυμένο το πρόβλημα της ζωής μου. Το οικονομικό μου, τη δουλειά μου. Δεν είχα τίποτα στην άκρη. Μετά από κάποια χρόνια ξεκινούσα να παίρνω τηλέφωνα, να λέω ότι: Είμαι εδώ, διαθέσιμη. Μπορώ να εργαστώ ξανά, το θέλω πολύ!. Και ειλικρινά φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση στην "Άγρια Γη" με πολλή αγάπη και πολύ απλόχερα και βρήκα τα πατήματά μου», εξομολογήθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πρώτη περίοδο μετά τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Πηγή κεντρικής: elena_asimakopoulou