Η Λάουρα Νάργες έκανε μια επισήμανση για τον περσινό Ιούνιο και οι φίλοι της την υπερασπίστηκαν

Η Λάουρα Νάργες έκανε μια επισήμανση για τον περσινό Ιούνιο και οι φίλοι της την υπερασπίστηκαν

Η Λάουρα Νάργες, με μια φωτογραφία, μας θύμισε τον περασμένο Ιούνιο. Έλα όμως που το throwback έφερε κάποια σχόλια που έκαναν τους φίλους της Λάουρα να αντιδράσουν.

Aπό τις 22 Σεπτεμβρίου 2022 όταν η Λάουρα Νάργες έφερε στον κόσμο τον γιο της, η ζωή της άλλαξε oλοκληρωτικά.

Έχοντας αποκαλύψει την πρώτη εγκυμοσύνη της από νωρίς πέρσι το καλοκαίρι, η Λάουρα δεν έκρυβε την ευτυχία και την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ιούνιος 2023 vs Ιούνιος 2022

Και κάπως έτσι, τον φετινό Ιούνιο, η Νάργες γιόρτασε με μια throwback πόζα και μια επισήμανση για το φετινό καλοκαίρι.

Βλέπεις, η Νάργες, θυμήθηκε τον περσινό Ιούνιο που έκανε μπάνια και πόζαρε με μπικίνι και έγραψε:

https://www.instagram.com/p/Ctl1c-XsGrk/

«Όταν πέρυσι τον Ιούνιο δεν έβρεχε»!

Προφανώς το προφίλ της νέας μαμάς έχει αλλάξει στο Instagram από τότε που έγινε μαμά,κι αυτό είναι κάτι που κάποιοι followers δεν μπορούν να το αποδεχτούν.

Όταν λοιπόν υπήρξαν σχόλια για την πόζα της Λάουρας με φουσκωμένη κοιλίτσα, η αντίδραση των δικών της ανθρώπων και συγκεκριμένα της κολλητής της, ήταν άμεση.

Η Λάουρα Νάργες έγινε πάλι ξανθιά και οι fans αποθεώνουν το κοντό καρέ της νέας μαμάς

lauranarjes_3127205317598785221.jpg

«Γι΄αυτό είναι οι φίλοι, για να σε προστατεύουν από κακόβουλα σχόλια», έγραψε η Λάουρα χαρακτηριστικά.

Σήμερα, ο αγαπημένος της Νάργες, Χρήστος Σαντικάι γιόρτασε την πρώτη του γιορτή του πατέρα ενώ στη γιορτή της μητέρας, την πρώτη της αγαπημένης του Λάουρας, ο Χρήστος της είχε κάνει μια τρυφερή αφιέρωση στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CsOdVuFI3Ux/

Το σώμα της Λάουρας μετά την γέννηση του γιου της:

https://www.instagram.com/p/CkYbEyjDnXi/

Η Λάουρα άλλωστε, ήθελε πολύ να γίνει μαμά και έχει επικεντρωθεί στον ρόλο της αυτό και δεν την αγχώνει η εικόνα της αυτή τη στιγμή. Όταν είχε κλείσει 40 ημέρες μετά τον τοκετό, είχε ποζάρει δείχνοντας την κοιλίτσα της και είχε δεχτεί αποθεωτικά σχόλια για την αλήθεια που έδειξε στέλνοντας μήνυμα σε κάθε νέα μαμά.

«Επιτέλους μια γυναίκα που δείχνει πως είναι το σώμα μετά τη γέννα,γιατί έχουμε τρελαθεί με όλες που σε τρεις μέρες είναι μοντέλα», έγραψε μία από τις 400.000 fans της Λάουρα:

Η εξομολόγηση για τη μητρότητα:

https://www.instagram.com/p/CthGEF7s4mJ/

Η Λάουρα είχε βρεθεί στον έκτο μήνα κύησης στην Ελένη Μενεγάκη και είχε αποκαλύψει την επιθυμία να γίνει μαμά.

«Το θέλαμε πάρα πολύ! Ξέραμε από τον πρώτο μήνα πόσα παιδιά θα κάνουμε και πώς θα τα λέμε. Τα έχουμε προγραμματίσει, αν το θελήσει και ο θεός. Κανονικά, θα ήθελα πέντε παιδιά... Ένα πρωινό, το ένιωθα, κάτι δεν πήγαινε καλά, είχα κάτι πρηξίματα.

Είχα υπερέμεση, δεν ξέρεις πότε θα δεις φως στο τούνελ. Μπορεί να κρατήσει τρεις μήνες, μπορεί πέντε μήνες. Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Είχα απαγορεύσει να μου λένε να κάνω υπομονή. Έχω έναν εξαιρετικό γυναικολόγο, το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός. Περάσαμε δύσκολα αλλά ήταν δίπλα ο Χρήστος, έκλαιγα σαν μωρό», είπε τότε η Λάουρα.