Shakira & Lewis Hamilton ετοιμάζουν «Love island» ταξίδι στην Καραϊβική

Τσακιρίδου Χριστίνα
Shakira & Lewis Hamilton ετοιμάζουν «Love island» ταξίδι στην Καραϊβική

Η Shakira και ο Lewis Hamilton φέρονται να ζουν ένα πολύ τρυφερό ειδύλλιο και ετοιμάζουν τις πρώτες κοινές τους διακοπές.

Ολοένα και περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα που μιλούν για τη σχέση της Shakira με τον Lewis Hamilton. Oι φήμες για το ειδύλλιο της τραγουδίστριας και του πρωταθλητή της F1 ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες μετά από κοινή τους εμφάνιση στo Miami ενώ νέες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν ολιγοήμερη απόδραση στην Καραϊβική.

Μια ακόμη κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν πρόσφατα η Shakira και ο Lewis Hamilton. Η τραγουδίστρια παρακολούθησε το Grand Prix της F1 στο Circuit de Barcelona και αργότερα συναντήθηκε με τον Βρετανό οδηγό της Mercedes.

«Στο Grand Prix αγκαλιάστηκαν και μάλιστα φιλήθηκαν», σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Η ρομαντική απόδραση Shakira-Hamilton

Δημοσιογράφος που έχει στενή σχέση με την Κολομβιανή σταρ υποστήριξε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η Shakira και ο αστέρας της F1 σχεδιάζουν την πρώτη τους ρομαντική απόδραση στην Καραϊβική.

O αδερφός της Shakira πιάστηκε στα χέρια με τον Gerard Piqué για τον πιο απρόσμενο λόγο

«Ο Lewis Hamilton και η Shakira σχεδιάζουν να πάνε διακοπές μαζί και ξέρω ήδη τον προορισμό. Είναι μια χώρα της Καραϊβικής, ένα σύντομο ταξίδι περίπου μιας ώρας. Έχω ανθρώπους που είναι κοντά στη Shakira και συναντήθηκαν αυτή την εβδομάδα και τους είπε ότι είναι ενθουσιασμένη και χαρούμενη», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή από το περιβάλλον της 46χρονης.

Τα τρυφερά τετ-α-τετ στη Βαρκελώνη

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν το φημολογούμενο ζευγάρι μαζί με παρέα, με τον Hamilton να έχει το χέρι του στη μέση της Shakira.

https://www.instagram.com/p/CtFqG84NHCU/

Aξιοσημείωτο είναι ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που η καλλιτέχνης επέστρεψε στη Βαρκελώνη αφότου μετακόμισε με τους γιους της στο Μiami.

Πλάνα από club της Βαρκελώνης όπου Hamilton και Shakira διασκέδασαν παρέα με τον Νeymar και τον Kylian Mbappé είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενισχύοντας τις φήμες για τη σχέση τους.

Ο Lewis Hamilton «πρόδωσε τη σχέση τους» με ένα υπονοούμενο

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε πριν λίγες εβδομάδες ο οδηγός της F1 περιτριγυρισμένος από θαυμαστές ξάφνιασε τους πάντες όταν δήλωσε: «Πρέπει να βρω μια Λατίνα για τον εαυτό μου».

Τα λόγια του Lewis Hamilton προκάλεσαν τεράστια έκπληξη στο κοινό το οποίο ξέσπασε σε φωνές και χειροκροτήματα. Όπως φαίνεται ο 38χρονος άφησε ένα υπονοούμενο για τη σχέση του με τη Shakira η οποία οδεύει από το καλό στο καλύτερο.

Έρχεται γάμος για Piqué και Marti;

Ο πρώην άσος της Barcelona και η 24χρονη δημοσιοποίησαν τη σχέση τους πριν ένα χρόνο, λίγο μετά τον χωρισμό του Piqué με τη Shakira. Οι δυο τους δεν διστάζουν να επιδεικνύουν τον έρωτά τους από την πρώτη στιγμή, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. Όπως φαίνεται το ζευγάρι έχει έρθει ακόμη πιο κοντά με όλους να μιλούν για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Ο Gerard Piqué και η Clara Chía πρόκειται να παντρευτούν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του έχουν λάβει αυτήν την πολύ σημαντική απόφαση. Έχουν επίσης σχεδιάσει την ιδανική στιγμή για να δημοσιοποιήσουν τα καλά νέα. Η ανακοίνωση θα γίνει σε μια άλλη σημαντική ημερομηνία για τον Piqué, τον γάμο του αδελφού του Marc, ο οποίος πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Maria, στις 24 Ιουνίου», ανέφεραν πηγές από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού στον Τύπο.

Πριν λίγες εβδομάδες το ερωτευμένο ζευγάρι εντοπίστηκε από τους παπαράτσι σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της Βαρκελώνης. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη του συνομιλούσαν με υπάλληλο για ένα custom-made δαχτυλίδι που παρήγγειλε ο Piqué για την εκλεκτή της καρδιάς του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com