Μάξιμος Μουμούρης και Νάντια Γιαννακοπούλου «ρόκαραν» στην επέτειο για τα 21 χρόνια κοινής πορείας

Μάξιμος Μουμούρης και Νάντια Γιαννακοπούλου «ρόκαραν» στην επέτειο για τα 21 χρόνια κοινής πορείας
Instagram

«Σαν σήμερα 21 χρόνια πριν ξεκινούσαμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μαζί.21 καλοκαίρια μετά με τρεις υπέροχες κόρες, μετά από τόσες όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί…Amor Vincit Omnia. Σ' αγαπάω τόσο πολύ».

Μάξιμος Μουμούρης και Νάντια Γιαννακοπούλου αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κάθε τους κοινή εμφάνιση μαρτυρά το πόσο δεμένοι και αγαπημένοι είναι. Ο γνωστός ηθοποιός και η πολιτικός, είναι μαζί συνολικά 21 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά.

Όπως είναι γνωστό, ο καλλιτέχνης και η δικηγόρος- πολιτικός ήταν συμμαθητές στο σχολείο και ο μαθητικός τους έρωτας κατάληξε σε μία υπέροχη οικογένεια που κατοικεί στον Καρέα. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 έπειτα από έξι χρόνια σχέσης και οι κόρες τους ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους. Η Κατερίνα γεννήθηκε το 2008, η Ιωάννα το 2010 και η Γκρατσιέλα το 2013.

Όλα λάθος: Μετά τον Μάνο στη Γη της ελιάς άλλοι 2 Μανιάτες «γράφουν» το τέλος του Δημοσθένη

Στα πιο πρόσφατα νέα τους, οι δύο ερωτευμένοι γιόρτασαν την 21η επέτειό τους και η πολιτικός έκανε ένα υπέροχο post για τον αγαπημένο της Ορέστη από τους «S1ngles».

«Σαν σήμερα 21 χρόνια πριν ξεκινούσαμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μαζί.
21 καλοκαίρια μετά με τρεις υπέροχες κόρες, μετά από τόσες όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί…
Amor Vincit Omnia. Σ' αγαπάω τόσο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας δύο υπέροχα πλάνα από συναυλία στην οποία έδωσαν το παρών και πόζαραν σαν ερωτευμένοι έφηβοι στον φακό.

https://www.instagram.com/p/CuNHh0YKxkY/

Δες τις φωτογραφίες στη gallery:

Στην ορκωμοσία της νέας Βουλής

Μία ημέρα μετά την επέτειό τους και το ζευγάρι βρέθηκε στην ορκωμοσία της νέας Βουλής. Ειδικότερα, μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, ακολούθησε και αυτή η διαδικασία παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Η Βουλή των Ελλήνων της Κ’ Κοινοβουλευτικής Περιόδου Προεδρευομένης Δημοκρατίας, που προέκυψε από τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου ορκίστηκε τη Δευτέρα (3/7) στις 11 το πρωί. Όπως είναι γνωστό, η Νάντια Γιαννακοπούλου εξελέγη βουλευτής του Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.

«Στην ορκωμοσία της νέας Βουλής! Ξανά πίσω στα έδρανα της Βουλής με πολύ όρεξη για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας!
Για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο το ΠΑΣΟΚ! Για ισχυρή, προγραμματική και αξιόπιστη αντιπολίτευση!», έγραψε η βουλευτής ανεβάζοντας κάποιες υπέροχες φωτογραφίες με την οικογένειά της.

https://www.instagram.com/p/CuO2UDVtewu/

Δες τις φωτογραφίες στη gallery:

Ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης & η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου έχουν το πιο «ψαγμένο» σπίτι

Η οικογένεια ζει στον Καρέα και την περίοδο της καραντίνας είχαν ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού τους στις τηλεοπτικές κάμερες δείχνοντάς μας πώς είναι η καθημερινότητα τούς εντός σπιτιού.

Το cozy σπίτι

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery -οι οποίες έχουν αναρτηθεί στα Instagram τους, πρόκειται για μια καλαίσθητη κατοικία με αρκετά με vintage στοιχεία συνδυασμένα αρμονικά μεταξύ τους.

Το cozy σπίτι της Άντας Λιβιτσάνου έχει τα χρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση

«Με τις κόρες μου είμαι πιο πολύ μαμά, παρά μπαμπάς. Μαγειρεύω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μου αρέσει να τις φροντίζω, ίσως είναι ένα ένστικτο μητρικό πιο πολύ αυτό ή είναι αυτό που μου έλειπε εμένα όταν ήμουν μικρός, γιατί έχασα νωρίς τη μητέρα μου. Οπότε τώρα βρίσκω τώρα τον χρόνο και τον τρόπο να το κάνω», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μάξιμος Μουμούρης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

«Τώρα ζούμε μια νέα πραγματικότητα. Ανακαλύπτουμε πόσα όμορφα πράγματα μπορείς να κάνεις σπίτι. Παίζουμε με τα παιδιά επιτραπέζια, συζητάμε διάφορα θέματα, διαβάζουμε παρέα, ακούμε μουσική, μαγειρεύουμε μαζί, βλέπουμε τηλεόραση, τακτοποιούμε πράγματα στο σπίτι, βλέπουμε παλιές φωτογραφίες μας . Έχουμε τόσα, μα τόσα πολλά να κάνουμε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Νάντια Γιαννακοπούλου για την περίοδο που έμεινε σπίτι με τον σύζυγο και τις κόρες της.