Το cozy σπίτι της Άντας Λιβιτσάνου έχει τα χρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το cozy σπίτι της Άντας Λιβιτσάνου έχει τα χρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση

Η ηθοποιός-ζαχαροπλάστης και ο σύζυγός της έχουν φτιάξει την κατοικία των ονείρων τους και οι φωτογραφίες θα σε εμπνεύσουν σε θέματα διακόσμησης. 

Η Άντα Λιβιτσάνου έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Λόλα» καθώς και από τον ρόλο της στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων».

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Στάθης Σπηλιωτόπουλος είναι ένα από ζευγάρια της εγχώριας showbiz που ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθούν να μην απασχολούν τον Τύπο με την προσωπική τους ζωή. Ακόμη και ο γάμος τους τελέστηκε το 2015, παρουσία μόνο στενών φίλων και συγγενών. Η 43χρονη είναι απόφοιτη της Ανώτερης Δραματικής σχολής Κ.Ε.Α της Μαρίας-Μπέλλου Σανικοπούλου και παράλληλα με την υποκριτική ασχολούνταν πάντα με την μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι.

Τα τελευταία χρόνια η Άντα Λιβιτσάνου απέχει συνειδητά από τα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα και έχει αφοσιωθεί πλήρως στο νέο της επαγγελματικό βήμα. Η ηθοποιός έχει ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Γλυφάδα, το οποίο ονομάζεται «Ada’s Little Kitchen». Καθημερινά η ίδια βρίσκεται στο εργαστήριο και φτιάχνει τα αξιοζήλευτα γλυκά που βλέπουμε στους λογαριασμούς της στα social media.

Το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού

Το ερωτευμένο ζευγάρι διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν μαζί στον φακό. Η 43χρονη έχει μοιραστεί στο Instagram σπάνια πλάνα από το σπίτι τους και έτσι εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικές από τις αγαπημένες τους γωνιές.

«Είμαι πολύ σπιτόγατα και ευτυχώς ο Στάθης είναι χειρότερος από μένα σε αυτό. Χαιρόμαστε το σπίτι μας και δεν χρειάζεται να βγούμε έξω ή να κάνουμε clubbing για να περάσουμε καλά. Έχουμε μια πολύ όμορφη καθημερινότητα και αυτό πολύ σημαντικό για να αντέξει μια σχέση», έχει δηλώσει η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/BOt3YKZjTOn

Για την καθημερινότητα με τον άντρα της ζωής της η ηθοποιός τονίζει: «Μας αρέσει να καθόμαστε μαζί στο τραπέζι να τρώμε και να λέμε τα νέα μας. Πολλές φορές περιμένει ο ένας τον άλλον προκειμένου να δειπνήσουμε μαζί. Δεν μου αρέσει να τρώω μόνη μου και αυτό το πρότυπο το είχα από μικρή. Έτσι είχα μάθει και μπορώ να σου πω πως είμαι πολύ παραδοσιακή γυναίκα».

https://www.instagram.com/p/B06gR3Wg8a2

H καλλιτέχνης λατρεύει τα ζώα και τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την προστασία τους.

«Για μένα, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε μέρα τάιζα ή μάζευα αδέσποτα. Το τι γατιά, σκυλιά, χελώνες, πουλιά έχω πάει στη μητέρα μου, ούτε που θυμάμαι. Εύχομαι όλοι να νιώσετε τη μαγεία της επικοινωνίας με ένα τετράποδο», έχει εξομολογηθεί η ίδια.

Δεν είναι τυχαίο πως στα posts της ηθοποιού μέσα από το σπίτι πρωταγωνιστούν οι γάτες της.

Το λευκό σπίτι του Τριαντάφυλλου στο Πόρτο Ράφτη είναι ιδανικό για Survivor βουτιές και χαλάρωση

Το σαλόνι έχει minimal αισθητική με το γκρι χρώμα να κυριαρχεί. Ο βελούδινος καναπές σε ασορτί χρώμα δένε αρμονικά με τις κουρτίνες ενώ οι pop art πίνακες ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση του χώρου.

https://www.instagram.com/p/BbkYDpLhviN

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: adalivitsanou