Η Τζένη Μπαλατσινού ευχήθηκε στην κόρη της Αμαλία αλλά ένας follower έκανε μια εύστοχη παρατήρηση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Τζένη Μπαλατσινού ευχήθηκε στην κόρη της Αμαλία αλλά ένας follower έκανε μια εύστοχη παρατήρηση

Η Αμαλία Κωστοπούλου είχε τη γιορτή της και η Τζένη Μπαλατσινού της ευχήθηκε με μια φωτογραφία που κάτι θύμισε στους followers.

Την ονομαστική της γιορτή είχε χθες η Αμαλία Κωστοπούλου, η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου και η μαμά της θέλησε να της ευχηθεί δημόσια με μια ανάρτηση της στο Instagram.

H Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μια φωτογραφία της 26χρονης κόρης της και στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά μωρό μου».

https://www.instagram.com/p/CuhPLWEIU7m/

Η ανάρτηση γέμισε με σχόλια και ευχές των followers της Τζένης Μπαλατσινού, ενώ οι περισσότεροι παρατήρησαν πόσο όμορφη φαίνεται η Αμαλία στη συγκεκριμένη φωτογραφία και από αυτή τη λήψη με τον ήλιο να την «χαϊδεύει» απαλά κάνοντάς την να μοιάζει με Ελληνίδα θεά ή Καρυάτιδα.

Ένας follower, βέβαια πρόσεξε πως στη φωτογραφία αυτή η Αμαλία Κωστοπούλου μοιάζει και με την ηθοποιό Κλέλια Ανδριολάτου, αφού οι δυο τους έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά προσώπου και ξανθά μαλλιά.

360044313_782083710279596_4040726147222471021_n.jpg

H ζωή της Αμαλίας Κωστοπούλου

Η Αμαλία Κωστοπούλου ζει και εργάζεται εδώ και κάποια χρόνια στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Los Angeles, ενώ όποτε της το επιτρέπει το πρόγραμμά της έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές αλλά και για να είναι μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

H ίδια, αν και έχει λογαριασμό στο Instagram, δεν είναι τόσο «ενεργή», αφού η τελευταία της ανάρτηση έγινε τον Σεπτέμβριο του 2022. Παράλληλα, κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/CiK_uqIvASV/

Σχετικά με τη ζωή της στην Αμερική η Αμαλία Κωστοπούλου είχε μοιραστεί στο προσωπικό blog που είχε, το itsamalia.com, πως οι πρώτες μέρες της εκεί δεν ήταν στρωμένες με ροδοπέταλα. Όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Δεν είχα βρει δουλειά. Είχα κάποια χρήματα που είχα μαζέψει για να φύγω από δουλειές μόντελινγκ και οι γονείς μου δεν μπορούσαν να με στηρίξουν εκείνη την περίοδο. Εάν τα ξόδευα σοφά, θα μπορούσα να μείνω εδώ χωρίς δουλειά 2-3 μήνες. Δεν ήξερα τι είναι αυτό ακριβώς, που ήθελα να κάνω παρά μόνο ότι θέλω να δουλέψω στον χώρο του digital marketing και της τεχνολογίας. Ήξερα μόνο δύο άτομα εδώ. Δεν ήξερα ούτε που είναι το σουπερμάρκετ, και το διαμέρισμα στο οποίο κατευθυνόμουν δεν το είχα ξαναδεί».

https://www.instagram.com/p/CQbd_sxg1v0/

Παρ' όλα αυτά, η ίδια δεν το έβαλε κάτω και χωρίς να ζητήσει τη βοήθεια των γονιών της ή να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα και την ασφάλεια της οικογένειάς της, κατάφερε τελικά να μπορεί να ζει στο εξωτερικό μόνη της έχοντας τη δουλειά των ονείρων της. Άνοιξε τα «φτερά» της όπως είχε γράψει το 2020 και τα κατάφερε.