Η Κέλλυ Κελεκίδου με μαγιό σε ρόλο μοντέλου με τον 14χρονο γιο της Ραφαήλ σε ρόλο φωτογράφου

Η Κέλλυ Κελεκίδου με μαγιό σε ρόλο μοντέλου με τον 14χρονο γιο της Ραφαήλ σε ρόλο φωτογράφου

Η λήψη στον κήπο του σπιτιού της Κέλλυς Κελεκίδου και η χιουμοριστική απάντηση της σε follower που σχολίασε το ύφος της πόζας της. 

Ο καύσωνας βρίσκει την Κέλλυ Κελεκίδου ακόμη στην Αθήνα και όχι σε οικογενειακές διακοπές, αλλά ακόμη και στον κήπο του σπιτιού της δεν έχασε τα summer vibes της. Αποκαλύπτοντας για μία ακόμη φορά το υπέροχο σώμα της. Αλλά τι σχέση έχει ο γιος της με αυτές τις λήψεις και το...παστίτσιο που ξέχασε στο φούρνο;

https://www.instagram.com/p/CsOrtNLop99/

Η μαμά έγινε το μοντέλο του γιου της

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι γνωστό τόσο από τις δηλώσεις της αλλά και τη στάση ζωής της ότι είναι αφοσιωμένη στα δύο της παιδιά, τον 14 χρονο Ραφαήλ αλλά και την 9χρονη Ελπινίκη. Τα πρώτα χρόνια της ζωής τους βέβαια τα παιδιά τα πέρασαν στην Αυστραλία, όπου αν θυμάσαι, η Κέλλυ είχε μετακομίσει μαζί τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη.

Η αδυναμία που τους έχει είναι προφανής γιατί όπως λέει συχνά η λέξη μαμά είναι η ομορφότερη του κόσμου.

https://www.instagram.com/p/CrDRjMgsOxS/

Αν και τα δύο παιδιά μεγαλώνουν με δύο γονείς που είναι τραγουδιστές, προς το παρόν δεν έχουν δείξει να έχουν έφεση προς τη μουσική. Ο γιος της όμως δείχνει τελευταία μία κλίση προς τη φωτογραφία και έχει γίνει το δεξί χέρι της μαμάς του, που με χαρά κλήθηκε σε ρόλο μοντέλου ποζάροντας με μαγιό.

https://www.instagram.com/p/CuouvMIsOHH/

Και όπως έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της: «Οι ωραιότερες λήψεις της ζωής μου βγαλμένες από το αγόρι μου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκείνος πειραματίζεται στην φωτογραφία. Το έκανε και πριν από λίγες μέρες σε μία οικογενειακή συνάντηση στο σπίτι, με την Κέλλυ στην πισίνα, πλαισιωμένη από τον κουμπάρο της Μάκη Πουνέντη (η άλλη κουμπάρα της είναι η Ελένη Μενεγάκη αν το έχεις ξεχάσει) και την αδελφή της Μαρίνα που είναι το δεξί της χέρι στη δουλειά της και γνωστή make up artist.

https://www.instagram.com/p/CubcY3OMmpX/

Η τραγουδίστρια έδειξε στην πόζα και το χιούμορ της όταν κάποιος follower της αστειεύτηκε με την σοφιστικέ της πόζα. Τι σκέφτεσαι Κέλλυ; «Aν έκλεισα το παστίτσιο», του έγραψε εκείνη.

kelly.jpg