Ο Παναγιώτης-Aντώνιος Κικίλιας είναι ένας junior αγρότης και ποζάρει στη μαμά του Τζένη Μπαλατσινού

Ο Παναγιώτης-Aντώνιος Κικίλιας είναι ένας junior αγρότης και ποζάρει στη μαμά του Τζένη Μπαλατσινού

Ο Παναγιώτης-Aντώνιος Κικίλιας μεγάλωσε και απολαμβάνει της διακοπές με τη μαμά του στην Πάτμο.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να περνά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην Πάτμο μαζί με την οικογένειά της. Η δημοφιλής παρουσιάστρια διατηρεί ένα από τα ωραιότερα σπίτια στο νησί της Αποκάλυψης το οποίο επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Η 52χρονη έχει δημιουργήσει το «ησυχαστήριό» της στην Πάτμο και δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να πραγματοποιήσει εκεί την βάφτιση του Κικίλια junior. Η επιχειρηματίας δεν χορταίνει να περνά χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο εξοχικό της καρδιάς της και συνηθίζει να καλεί τα παιδιά της κάθε Πάσχα και καλοκαίρι για να κάνουν όλοι μαζί διακοπές.

Η νέα φωτογραφία του Κικίλια junior

Τις τελευταίες ημέρες η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια βρίσκεται στην Πάτμο με τον 3χρονο γιο τους και απολαμβάνει την καθημερινότητα μακριά από την ταραχώδη πρωτεύουσα.

Πριν από λίγες ώρες η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη-Αντώνιου στην οποία φαίνεται να μαζεύει μελιτζάνες και αργότερα να τις τακτοποιεί.

jenny2.jpg

O υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έχει αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα και επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί την οικογένειά του για να ξεκλέψει στιγμές μαζί τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο μεγάλος γιος της Τζένης Μπαλατσινού έγινε 16: Το epic σχόλιο της Μαρίας Κωνσταντάκη

Το υπέροχο εξοχικό στην Πάτμο

Η Τζένη Μπαλατσινού διατηρεί ένα παραδοσιακό οίκημα, χτισμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική που επικρατούσε στο Αιγαίο τα παλαιότερα χρόνια. Η παρουσιάστρια τρέφει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο νησί, καθώς εκεί αποφορτίζεται και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/B0YxpxbIWPf/

Το πρώην μοντέλο λατρεύει να ατενίζει το απέραντο γαλάζιο από το μπαλκόνι της, να πηγαίνει για περπάτημα στην παραλία και φυσικά να απολαμβάνει το όμορφο ηλιοβασίλεμα που ξεπροβάλλει από τη βεράντα της.

https://www.instagram.com/p/CQIk9bTBohE/

Τα ξύλινα παράθυρα στα χρώματα του πράσινου και του μπλε, τα ιδιαίτερα έπιπλα και τα vintage διακοσμητικά στον χώρο σε μεταφέρουν αυτομάτως σε μια άλλη εποχή. Τα ξυλόγλυπτα έπιπλα έχουν επιλεχθεί από την Τζένη Μπαλατσινού με μεγάλη προσοχή και τα vintage διακοσμητικά (κονσερβοκούτια, πίνακες, κούπια κ.ά) δημιουργούν μια γλυκιά νοσταλγία. Το σπίτι της παρουσιάστριας είναι αρκετά προνομιούχο αφού διαθέτει μπαλκόνι που «βλέπει» το απέραντο Αιγαίο, με την θέα να είναι απλά μαγική.

Πηγή κεντρικής: jennybalatsinou