Η Λάουρα Νάργες έχει γενέθλια και θα τα γιορτάσει για πρώτη φορά με τον γιο της στη γενέτειρά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Λάουρα Νάργες έχει γενέθλια και θα τα γιορτάσει για πρώτη φορά με τον γιο της στη γενέτειρά της

«Ένας πολύ διαφορετικός μήνας γενεθλίων» έγραψε η Λάουρα Νάργες στην ανάρτησή της, αφού για πρώτη φορά θα βρεθεί μαζί με τον γιο της στη γενέτειρά της στη Γερμανία για τα γενέθλιά της.

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι ζουν μοναδικές στιγμές απ' όταν ήρθε στη ζωή ο γιος τους τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η παρουσιάστρια - ραδιοφωνική παραγωγός και ο τραγουδιστής λίγο πριν τον ερχομό του μικρούλη επισφράγισαν τον έρωτά τους με πολιτικό γάμο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου θα κάνουν τη βάφτιση μαζί με θρησκευτικό γάμο μέσα στο 2024.

Τα φετινά ξεχωριστά γενέθλια

Η Λάουρα Νάργες έχει γενέθλια στις 8 Αυγούστου και κλείνει τα 33. Για την ίδια τα φετινά γενέθλια θα είναι τελείως διαφορετικά μιας και πλέον είναι μαμά. Μάλιστα, επέλεξε να τα περάσει στη γενέτειρά της, στο Menden της Γερμανίας - όπου βρίσκονται και οι συγγενείς της με την αδερφή της και τα ανιψάκια της - έχοντας για πρώτη φορά μαζί της τον σχεδόν 1 έτους γιο τους με τον Χρήστο Σαντικάι.

narjes364539470_253930864101989_8123211293318307385_n.jpg

Η ίδια δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από το ταξίδι τους, από το τοπίο στην περιοχή που μεγάλωσε στη Γερμανία αλλά και το πώς τους υποδέχτηκαν τα αγαπημένα της άτομα - με όμορφα μηνύματα στα γερμανικά για καλωσόρισμα αλλά και φωτογραφίες της απ' όταν ήταν μικρή. Όντως, όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της αυτός θα είναι «ένας πολύ διαφορετικός μήνας γενεθλίων» για εκείνη.

Οι followers της, βέβαια πρόσεξαν τη νέα αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, το οποίο έγινε πιο μελί ξανθό αλλά και στην σιλουέτα της, η οποία μετά τον ένα χρόνο που έχει περάσει σχεδόν μετά τη γέννηση του γιου της, δείχνει πολύ γυμνασμένη.

Φυσικά, παντοτινός της fan είναι ο σύζυγός της Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος σχολίασε κάτω από την ανάρτησή της «Γυναικάρα μου».

364186803_1029421235092412_1469603354283119453_n.jpg

Η περσινή έκπληξη από τον Χρήστο Σαντικάι

Ο Χρήστος Σαντικάι, άλλωστε πέρσι στα γενέθλιά της είχε ετοιμάσει μια ιδιαίτερη έκπληξη στο σπίτι για τη Λάουρα Νάργες μαζί με κάποιους φίλους τους, αφού η ίδια δεν ήταν εύκολο να μετακινηθεί μιας και πλησίαζε ο καιρός για να γεννήσει. Η ίδια είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram της, με στιγμιότυπα από την έκπληξη και την τούρτα που έσβησε, ενώ ανάμεσα σε όσα έγραψε στη λεζάντα σχετικά με την έκπληξη που της έκαναν ήταν και το εξής:

«Έχω όλα όσα ήθελα, τον καλύτερο σύντροφο, συνοδοιπόρο, σύμμαχο και σύζυγο, έρχεται το μωράκι μας που δημιουργήθηκε με αγάπη αγνή πολύ πολύ σύντομα, έχουμε την υγεία μας και μόνο καλούς & αληθινούς ανθρώπους γύρω μας. Η περσινή μου ευχή όταν έσβηνα πριν ένα χρόνο ακριβώς τα κεράκια της τούρτας μου στη Ρόδο έγινε πραγματικότητα».

https://www.instagram.com/p/ChAN8rFDE7s/

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 33χρονη είχε μιλήσει με πολύ όμορφα λόγια για τον Χρήστο Σαντικάι, αφού λίγο πριν γεννήσει είχε κάνει μια ανάρτηση αφιερωμένη σε εκείνον γράφοντας πόσο υποστηρικτικός και υπομονετικός ήταν καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Ένα big shout out εδώ σε αυτό το απίστευτο πλάσμα: Ο προσωπικός μου γερανός, μασέρ, μάγειρας, εμψυχωτής, κουβαλητής χαρτομάντιλων για τα ατελείωτα (και μερικές φορές ανεξήγητα) δάκρυα, κουβαλητής γενικά, σάκος του μποξ, ακροατής, σύμβουλος και πολλά πολλά άλλα ακόμα. Πάνω απ' όλα ο άντρας της ζωής μου που περνάει εξίσου δύσκολα με αυτήν την εγκυμοσύνη από την δική του θέση φυσικά. Τι έχουν δει τα ματάκια του και και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια του από την βδέλλα ( εγώ είμαι αυτή, δεν ξέρω γιατί μεταμορφώθηκα σε αυτό το «μικρό τέρας») αλλά είναι εδώ! Και το επισημάνει και το αποδεικνύει κάθε μέρα και με λόγια αλλά και με πράξεις! Δουλεύει, μαθαίνει, εξελίσσεται, τρέχει, φροντίζει, συντονίζει, προσπαθεί, κάνει υπομονή ΜΕΓΑΛΗ, ονειρεύεται και ετοιμάζεται με όλες τις έννοιες να αγκαλιάσει επιτέλους τον γιο μας!», έγραφε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/Chhxx85j9jX/