Η Μπέσσυ Μάλφα αποχαιρέτησε τα ξανθά μαλλιά της και η αλλαγή της πάει πολύ

Η απόχρωση των μαλλιών της Μάλφα είναι ιδανική για να σε βάλει αμέσως σε φθινοπωρινό mood. 

Η Μπέσσυ Μάλφα είναι μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς που δεν βαριέσαι να παρακολουθείς καθημερινά στα social media. Η ίδια ανεβάζει τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με την ίδια και την όμορφη οικογένεια της. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε που η Μπέσσυ Μάλφα και ο σύζηγος της Γεράσιμος Σκιαδαρέσης θεωρούνται από τους φανς τους το πιο cool ζευγάρι της showbiz.

https://www.instagram.com/p/CvCfNTHIsI8/

Εκτός, από τους δύο ταλαντούχος ηθοποιούς και οι δίδυμες αδελφές Όλγα και Νίκη Σκιαδαρέση, έχουν το δικό τους κοινό στα social media για το αστείρευτο χιούμορ τους και το ταλέντο τους στο τραγούδι. Ενώ ο μικρότερος της οικογενείας, ο Γιάγκος Σκιαδαρέσης πέτυχε στις εξετάσεις και πλέον θα ακολουθήσει τον επιστημονικό κλάδο.

Η Gwyneth Paltrow μας δείχνει στα 50 της την άσπρη ρίζα και το no-makeup look που είναι πάλι μόδα

Αυτή τη φορά όμως, αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η μεγάλη αλλαγή που επίλεξε να κάνει η αγαπημένη Μπέσσυ Μάλφα στα μαλλιά της. Η Μάλφα αποχαιρέτησε τα ξανθά μαλλιά και απέκτησε μία καστανή απόχρωση. Η ίδια ανέβασε μία selfie στο προφίλ της στο Instagram, δείχνοντάς μας το νέο της λαμπερό χρώμα και γράφοντας πάνω στη φωτογραφία: «Το νέο μου χρώμα!»

371139519_984889342626255_9094874883738765553_n.jpg

@bessy.malfa

Το νέο χρώμα μαλλιών της Μάλφα, ταιριάζει τέλεια με τον τόνο της επιδερμίδα της. Μπορεί μέχρι τώρα να την είχαμε συνηθίσει ξανθιά, αλλά από ότι φαίνεται η νέα απόχρωση ήρθε για να μείνει.

Η Jennifer Lopez είναι master στο φυσικό αγουροξυπνημένο μακιγιάζ: δες πως θα το κάνεις

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με την ίδια και την οικογένειά της.