Μπέσσυ Μάλφα - Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Mε τον γιο τους στον πιο ανατρεπτικό καλοκαιρινό προορισμό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μπέσσυ Μάλφα - Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Mε τον γιο τους στον πιο ανατρεπτικό καλοκαιρινό προορισμό

Η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αφού καμάρωσαν τον γιο τους να περνάει στη σχολή που θέλει, πήγαν οικογενειακώς σαν «δώρο» σ' έναν προορισμό που δεν σου πάει το μυαλό.

Η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου κι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τις δίδυμες Όλγα και Νίκη που είναι 26 χρονών και τον 18χρονο Γιάγκο.

Οι κόρες μάλιστα των δύο ηθοποιών, έχουν κληρονομήσει το ταλέντο των γονιών τους και ήδη έχουν κάνει διάφορες δουλειές σαν ηθοποιοί. Το ευρύ κοινό όμως τις γνώρισε και τις αγάπησε περισσότερο από την καραντίνα και έπειτα, όπου ξεκίνησαν να γράφουν και να τραγουδούν τα δικά τους κομμάτια. Έτσι τα κορίτσια, αυτό το καλοκαίρι έχουν προγραμματίσει διάφορες συναυλίες.

Ο προορισμός που επέλεξαν για να βρεθούν οικογενειακώς

Όσο, όμως τα κορίτσια οργανώνονται για τις συναυλίες τους, η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με τον γιο τους τον Γιάγκο, αποφάσισαν να πάνε διακοπές σε έναν πολύ ανατρεπτικό, για τα δεδομένα του καλοκαιριού, προορισμό. Αυτός είναι η Ισλανδία, η οποία σαφώς έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες ακόμα και αυτήν την περίοδο.

Γι' αυτό, και στο βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός στον λογαριασμό της οι τρεις τους φοράνε χοντρά μπουφάν και κουκούλες, μιας και ο κρύος αέρας είναι αρκετός.

https://www.instagram.com/tv/CuR-SIOI6jI/

Αντίστοιχα και στο βίντεο που δημοσίευσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, οι τρεις τους απολαμβάνουν κάποιες παραδοσιακές ζεστές σούπες.

https://www.instagram.com/reel/CuUveXAomAP/

Η επιτυχία του γιου τους και η περηφάνια των δύο ηθοποιών

Το ταξίδι αυτό, ίσως ήταν από την Μπέσσυ Μάλφα και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση ένα δώρο στον 18χρονο γιο τους, ο οποίος πριν λίγες μέρες έμαθε πως τελικά περνάει στην σχολή που θέλει. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια που έγραψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο Instagram του αναρτώντας δυο κοινές τους φωτογραφίες, για να μάς πει τα ευχάριστα.

Ο ηθοποιός έγραψε: «Φτάνουν οι καλλιτέχνες σ αυτήν την οικογένεια! Ήρθε η ώρα να βγει κι ένας επιστήμονας! Να μοιραστώ λοιπόν τη χαρά μου γι΄ αυτό το αγόρι που μεγάλωσε και τα κατάφερε με το παραπάνω!!!».

https://www.instagram.com/p/CuEsk0IIHjX/

Αντίστοιχα και η Μπέσσυ Μάλφα έκανε μια ανάρτηση στα social media της δημοσιεύοντας κοινές φωτογραφίες με τον γιο της και γράφοντας στη λεζάντα: «Σ'ευχαριστώ αγόρι μου! Μοιράζομαι την χαρά μου μαζί σας!Ας βγει κι ένας επιστήμονας απ'αυτή την οικογένεια!».

https://www.instagram.com/p/CuE15sYoJIQ/

Για κάθε γονιό άλλωστε η επιτυχία του παιδιού του σε οποιονδήποτε τομέα είναι διπλή χαρά.