Η Gwyneth Paltrow μας δείχνει στα 50 της την άσπρη ρίζα και το no-makeup look που είναι πάλι μόδα

Η φυσική ομορφιά της γυναίκας φαίνεται σε κάθε ηλικία, το αποδεικνύει άλλωστε και η αγαπημένη ηθοποιός. 

Η ακομπλεξάριστη Gwyneth Paltrow φαίνεται πώς αγαπάει τον εαυτό της όπως κι αν είναι. Η αγαπημένη Αμερικανίδα ηθοποιός φαίνεται πως έχει φιλοσοφήσει το θέμα της ηλικίας της και του χρόνου που περνάει, αγαπώντας τις ρυτίδες της και τα σημάδια πάνω στο σώμα της που αλλάζει.

https://www.instagram.com/p/CwNhK3qOe9-/

H Gwyneth Paltrow και η 19χρονη κόρη της πόζαραν με matchy outfit και είναι σαν αδερφές

Η Gwyneth Paltrow δεν κάνει ποτέ υπερβολές στην εμφάνισή της. Τα μαλλιά της επιλέγει να τα αφήνει τις περισσότερες φορές κάτω, ελαφρώς wavy, ενώ για το μακιγιάζ της, όπως όλα δείχνουν είναι λάτρης του no-makeup look. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε την Paltrow την ώρα που πήγαινε σε ένα dinner, να φοράει ένα super casual outfit και να μην έχει ίχνος μακιγιάζ.

Αυτά τα κεχριμπαρένια αρώματα εκπέμπουν αισθησιασμό και θα σε βάλουν αμέσως σε φθινοπωρινό mood

https://www.instagram.com/p/Cttxr5RoT0-/

Πιο συγκεκριμένα, η Gwyneth Paltrow, φορούσε ένα μακρύ λευκό παντελόνι, ένα μαύρο tank-top και λευκά sneakers. Πέρα από το casual στυλ της, αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι η Paltrow έχει αφήσει να φαίνεται λευκή η ρίζα των μαλλιών της.

Η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται πώς αγαπάει τη αυθεντικότητα του εαυτού της και δεν διστάζει να το δείχνει προς τα έξω. Η εμφάνισή της Gwyneth Paltrow δείχνει τη φυσική ομορφιά που δεν έχει ηλικία. Από ότι φαίνεται το no-makeup look της Gwyneth Paltrow ήρθε για να μείνει.

Αυτές οι ενυδατικές κρέμες σώματος θα διατηρήσουν το μαύρισμά σου όλο το φθινόπωρο