Στη μάχη καστανού - ξανθού για τη Λάουρα Νάργες νικητής ήταν το καστανό: Η νέα αλλαγή στα μαλλιά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη μάχη καστανού - ξανθού για τη Λάουρα Νάργες νικητής ήταν το καστανό: Η νέα αλλαγή στα μαλλιά

Μακριά ή καρέ, ξανθά ή καστανά, φαίνεται πως κάθε αλλαγή πηγαίνει πολύ στη Λάουρα Νάργες. Ωστόσο, αυτή την φορά ο λόγος που η ίδια άλλαξε ξανά τα μαλλιά της είναι αρκετά αινιγματικός.

Η Λάουρα Νάργες τον τελευταίο χρόνο ζει μια τεράστια αλλά πολύ ευχάριστη αλλαγή στη ζωή της, αφού τον Σεπτέμβριο του 2022 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι.

https://www.instagram.com/p/CwIcQAJsL5J/

Η 33χρονη περνάει πολύ χρόνο με τον γιο της, ενώ στα φετινά της γενέθλια τον Αύγουστο έκανε και το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό με τον μικρό Αλέξανδρο - όπως θα είναι το όνομα του μικρούλη - πηγαίνοντας στη γενέτειρά της, το Menden της Γερμανίας, όπου μεταξύ άλλων συνάντησε την αδερφή της με τα ανιψάκια της και τις φίλες της.

https://www.instagram.com/p/CwNipnPsQlk/

Οι συνεχόμενες αλλαγές στα μαλλιά της

Ο ερχομός του μικρού Αλέξανδρου είναι η πιο σημαντική αλλαγή στη ζωή της Λάουρα Νάργες αλλά δεν είναι η μόνη. Η ίδια πριν μείνει έγκυος το 2021 κι ενώ είχε τα μαλλιά της κατάξανθα, έκανε μια ριζική αλλαγή επιλέγοντας ένα καστανό σοκολατί χρώμα, κάνοντας μάλιστα και αφέλειες. Αν και η αλλαγή ήταν μεγάλη άρεσε πολύ στους followers της, καθώς εκείνη έδειχνε ακόμα πιο εντυπωσιακή με αυτή τη ζεστή απόχρωση, η οποία έδειχνε ακόμα πιο γλυκά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

https://www.instagram.com/p/CXI_4tfDFJj/

Αυτή την απόχρωση κράτησε στα μαλλιά της και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, επιλέγοντας μόνο να τα αφήσει αρκετά μακριά.

https://www.instagram.com/p/CmTuQWdDO_S/

Ωστόσο, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, η Λάουρα Νάργες έκλεισε ραντεβού στον κομμωτή της και ενώ διατήρησε το μακρύ μήκος των μαλλιών της, επέστρεψε στο ξανθό, που την είχαμε συνηθίσει επιλέγοντας, αυτή τη φορά μια πιο μελί απόχρωση. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όμως όπως είδαμε μέσα από τις αναρτήσεις της ανανέωσε την ξανθιά απόχρωση των μαλλιών της με κάποιες πιο ψυχρές ανταύγειες ενώ τα έκοψε και ένα κοντό καρέ, το οποίο της πήγαινε ιδιαίτερα και αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ακόμα πιο πολύ.

Η νέα αλλαγή και ο αινιγματικός λόγος

Η Λάουρα Νάργες αυτές τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, άλλαξε και πάλι τα μαλλιά της, όπως δημοσίευσε στα social media της, επιλέγοντας να επιστρέψει στο καστανό με αχνές μελί ανταύγειες, ανανεώνοντας παράλληλα το μήκος τους με ένα μακρύ καρέ.

373457910_827961195482465_8579269210337132041_n.jpg

Βέβαια, ο λόγος που έκανε αυτή την αλλαγή ξανά μάλλον είναι ιδιαίτερος, αφού η ίδια έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας με το νέο της hairlook: «Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά...». Ίσως αυτή η αλλαγή να αφορά το πάρτι γενεθλίων που - όπως είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους - ετοιμάζει για τον γιο της που θα γίνει ενός έτους στις 22 Σεπτεμβρίου. Όπως και να 'χει, πάντως, είτε με ξανθά είτε με καστανά η Λάουρα Νάργες είναι το ίδιο εντυπωσιακή.