Η Demi Moore δηλώνει fan της Ελλάδας και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη- Η συνάντησή τους στους Παξούς

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Demi Moore δηλώνει fan της Ελλάδας και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη- Η συνάντησή τους στους Παξούς

Η Demi Moore απόλαυσε τις διακοπές της στα Ελληνικά νησιά και συναντήθηκε με τον δημιουργό της σειράς «Maestro». Oι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη γνωριμία Moore-Παπακαλιάτη.

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς της Demi Moore αφού σχεδόν κάθε χρόνο επιλέγει τα νησιά μας για τις διακοπές της.

Πρόσφατα η Χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων όπου και παρέμεινε για αρκετές ημέρες απολαμβάνοντας τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά του κοσμοπολίτικου νησιού.

Η διάσημη ηθοποιός έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στη χώρα μας. Οι παπαράτσι την εντόπισαν σε διάσημο beach bar στην Ψαρού, με την 60χρονη να δείχνει πιο ξέγνοιαστη από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/Cw5knDzuWCc/

Η συνάντηση της Demi Moore με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σημειώνει μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως και έχει «κλέψει» τις καρδιές των χρηστών του Netflix. Ανάμεσα στους θαυμαστές της σειράς φαίνεται πως είναι και η Demi Moore, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Happy Day».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής η διάσημη ηθοποιός ενθουσιάστηκε τόσο με την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που εξέφρασε την επιθυμία να τον γνωρίσει από κοντά όσο βρισκόταν στην Ελλάδα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ο οποίος της αποκάλυψε πως η Demi Moore βρέθηκε στους Παξούς, όσο ήταν και εκείνος εκεί. Οι δυο τους συναντήθηκαν και στην εκπομπή παρουσιάστηκαν στιγμιότυπα από την πρώτη γνωριμία τους.

Tallulah Willis: Η κόρη της Demi Moore ξεπερνά το πρόβλημα υγείας και οι fans την εμψυχώνουν

Oι καλοκαιρινές διακοπές της ηθοποιού στη χώρα μας

Kατά την διάρκεια της παραμονή της στην Μύκονο η σταρ της μεγάλης οθόνης συνάντησε τη Μαριέττα Χρουσαλά, με την οποία τη «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός.

moore10.jpg

Οι δυο γυναίκες συνομίλησαν για λίγα λεπτά και έδειχναν να απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης. Η ηθοποιός συγκαταλέγεται στις πιο fit γυναίκες του Hollywood και αυτό οφείλεται στον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί με διατροφή και άσκηση. H Μoore μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από τα Ελληνικά νησιά με τους διαδικτυακούς της φίλους και έδειξε να περνά ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Πηγή κεντρικής: demimoore