Η Τζένη Μελιτά έκοψε τα μακριά μαλλιά της κάνοντας την πιο ανατρεπτική αλλαγή λίγο πριν παντρευτεί

Η Τζένη Μελιτά έκοψε τα μακριά μαλλιά της κάνοντας την πιο ανατρεπτική αλλαγή λίγο πριν παντρευτεί
Instagram

Αποχωρίστηκε πάνω από 10 εκατοστά των μαλλιών της. Την έχουμε ήδη κάνει «εικόνα» νύφη με αυτό το μαλλί.

Δεν μένει πια πολύς καιρός μέχρι να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νυφούλα η Τζένη Μελιτά, έπειτα από εννέα ολόκληρα χρόνια σχέσης με τον σύντροφό της Σπύρο Μαργαρίτη. Η σχέση τους έχει δοκιμαστεί, οι δυο τους συγκατοικούν εδώ και πολλά χρόνια και είναι πλέον σίγουροι ο ένας για τη σημασία του άλλου στη ζωή του.

https://www.instagram.com/p/CuwyLpFqPOF/

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει

Η πολυπόθητη πρόταση έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό και εκείνη είπε το φυσικά το «ναι» στον άντρα της ζωής της. Όπως έχει μάλιστα αποκαλύψει, δεν θα είναι κάποια μεγαλοπρεπής τελετή με τεράστια guest list, αλλά μια ουσιαστική στιγμή επισφράγισης της αγάπης τους, παρουσία μόνο των πραγματικά δικών τους ανθρώπων. Εκείνων των στενών φίλων και συγγενών που πράγματι θα χαρούν με τη χαρά τους, που τους ζουν καθημερινά και η σχέση τους είναι δοκιμασμένη.

Η Τζένη Μελιτά απάντησε στα αρνητικά σχόλια με τον πιο ειλικρινή και άμεσο τρόπο

«Είμαστε στα εννέα χρόνια και θα πάμε στα 10. Έχουμε περάσει την κρίση της επταετίας με πολύ προσωπική δουλειά και των δύο. Έχουμε κάτσει 2-3 φορές κάτω και έχουμε πει ”θέλουμε να προσπαθήσουμε;” Και το έχουμε καταφέρει. Έρχονται τα πολύ ωραία σιγά – σιγά. Οργανώνω τον γάμο μου, με λίγους συγγενείς και φίλους. Ετοιμάζουμε κάτι πολύ μικρό με λίγους και πολύ αγαπημένους συγγενείς», έχει πει η 38χρονη παρουσιάστρια της ΕΡΤ σε τηλεοπτικές της δηλώσεις.

Όλα έτοιμα για τον γάμο της Τζένης Μελιτά: Το νυφικό, το μανικιούρ & τα πλάνα από το νέο σπίτι

https://www.instagram.com/p/Cvh8-wEqJqy/

Αν λάβουμε υπόψη ότι ο γάμος από μόνος του είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός που απαιτεί την πλείστη προσοχή και ενέργεια της νύφης προκειμένου να οργανωθεί και να ρυθμιστούν όλα στην εντέλεια, την περίοδο αυτή συναντάμε την Τζένη Μελιτά σε περίοδο δημιουργικού αναβρασμού. Πρόβες νυφικού, εύρεση εκκλησίας και κέντρου, τακτοποίηση των λεπτομερειών της θρησκευτικής τελετής και της δεξίωσης. Συνδυαστικά με τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε την περασμένη σεζόν και αναμένεται να συνεχιστούν και την επόμενη, είναι σίγουρα μια buzy για εκείνη φάση, κατά την οποία τρέπει από ραντεβού σε ραντεβού.

Μεταξύ προβών για το νυφικό της φόρεμα λοιπόν και συσκέψεων για την εκπομπή της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στην ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», εκείνη καταφέρνει όχι απλά να «επιβιώνει», αλλά να βρίσκει χρόνο και για όλα όσα τη γεμίζουν και την αναζωογονούν.

Τζένη Μελιτά όπως λέμε Emily in Paris -Εμφανίστηκε με το ίδιο φόρεμα γνωστού Έλληνα σχεδιαστή

Ένα εξ αυτών (και πολλές γυναίκες θα ταυτιστούν) δεν είναι άλλο από μια απολαυστική επίσκεψη στο κομμωτήριο. Τι καλύτερο από το να αφηνόμαστε στα χέρια του επαγγελματία που εμπιστευόμαστε και να ξέρουμε πως όταν όλο αυτό τελειώσει, θα είμαστε ακόμη πιο όμορφες.

Βέβαια, στην περίπτωσή μας η μέλλουσα νύφη απεδείχθη ιδιαιτέρως τολμηρή και δεν περιορίστηκε σε ένα απλό φρεσκάρισμα χρώματος- κουρέματος ούτε σε κάποια θεραπεία για την ποιότητα των μαλλιών της. Η Τζένη Μελιτά λοιπόν αποφάσισε να τολμήσει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν το γάμο, παίρνοντας ένα ρίσκο που λίγες γυναίκες μπορούν να υποστηρίξουν. Οι περισσότερες πέφτουν στην παγίδα του φόβου ότι μπορεί να μην τους πηγαίνει ένα πιο κοντό κούρεμα και ίσως δεν θα προλάβει να μακρύνει και πάλι το μαλλί μέχρι τη μεγάλη ημέρα. Ένα ακόμη παράδοξο, είναι ότι ακόμη και οι νύφες που έχουν ήδη μακριά μαλλιά, για την περίσταση του γάμου τους προσθέτουν μερικές τρέσσες για επιπλέον όγκος και μήκος.

Απτόητη όμως η παρουσιάστρια, έκανε τη μεγάλη αλλαγή και το αποτέλεσμα την αποζημίωσε. Εκείνη λοιπόν υιοθέτησε ένα μακρύ καρέ το οποίο της ταιριάζει πολύ, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της και την καθιστά ιδιαίτερα κομψή και ντελικάτη. Την έχουμε ήδη κάνει «εικόνα» με το νυφικό της φόρεμα και πέπλο, με αυτό το μαλλί.

Η Τζένη Μελιτά πριν κουρευτεί

Αλλά και μετά

Το post με το οποίο έδειξε την αλλαγή

«Τελικώς, το πήρα απόφαση και το έκοψα το μαλλί! Και το ΛΑΤΡΕΥΩ! 💇‍♀️
Το ψιλοσκεφτόμουν τον τελευταίο καιρό, αμφιταλαντευόμουν και για το πως θα είναι στο γάμο μου, αλλά την πήρα την απόφαση στην εκδρομή, που έκανα μόνη μου στο Μυστρά και τσουπ η δικιά σου χθες το απόγευμα χωρίς πολλή σκέψη, παίζει να κουρέψαμε με την @fayedesik πάνω από 10cm μαλλί! Άντε γεια!», είχε γράψει η Τζένη τον Ιούλιο για την ενλόγω αλλαγή.

https://www.instagram.com/p/CucLOmsKBgQ/

Η αναβολή του γάμου και το κάθε εμπόδιο για καλό

Αν και Μελιτά - Μαργαρίτης ήταν να έχουν ήδη παντρευτεί λίγα χρόνια πριν, η πανδημία τους ανέβαλλε για λίγο τα σχέδια, εξ ού και το «κάθε εμπόδιο για καλό«: «Μπορεί ο κορωνοϊός να μας αλλάζει την ημερομηνία, γιατί είχαμε σκοπό να κάνουμε τον γάμο τον Σεπτέμβριο, αλλά κατά τα άλλα επιθυμία μας είναι να κάνουμε έναν γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με ανθρώπους που αγαπάμε χωρίς κοινωνικές υποχρεώσεις. Δε θέλω όμως να γίνει αυτό το διάστημα, να δοκιμάζω νυφικά με μάσκα και να μη μπορώ να αγκαλιάζω τις φίλες μου και τους καλεσμένους μας. Έχουμε βρει μια πολύ ωραία μυστική τοποθεσία και στόχος είναι να περάσουμε ένα τριήμερο μαζί με τους καλεσμένους μας. Οι κουμπάροι μας θα είναι δυο φίλοι του Σπύρου και τρεις φίλες δικές μου», είχε αποκαλύψει.

Μαρία Κοζάκου - Τζένη Μελιτά: Η βετεράνος και η βενιαμίν της Eurovision που δεν πήραν «12 points»

Πάντως η μέλλουσα νύφη φαίνεται καθόλα έτοιμη, έχοντας βρει φυσικά το νυφικό των ονείρων της. Οι πρόβες νυφικού ξεκίνησαν για την Τζένη Μελιτά ήδη άλλωστε από τον Ιούνιο, με την ίδια να προχωρά σε σχετικές αναρτήσεις μέσα από τον λογαριασμό της προκειμένου να νιώθουν και οι followers πως παίρνουν μέρος σε ένα μικρό κομμάτι της διαδικασίας. Όπως αποκάλυψε, το νυφικό της θα είναι μοναδικό σχέδιο, ραμμένο για εκείνη, εν σχεδιάζει και το φόρεμα για το πάρτι μετά το μυστήριο.