Ο Doda και η Denize έχουν επέτειο γάμου & το γιορτάζουν με κοινές τους φωτογραφίες στα social media

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Doda και η Denize έχουν επέτειο γάμου & το γιορτάζουν με κοινές τους φωτογραφίες στα social media

Την ώρα που η Αθηνά Ωνάση «αγνοείται», ο πρώην σύζυγός της κλείνει 5 χρόνια γάμου με την σύζυγό του Denize Severo και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Álvaro de Miranda Neto έχει προχωρήσει πια τη ζωή του, με την Denize Severo, με την οποία παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη του 2018. Οι δυο τους σήμερα γιορτάζουν 5 χρόνια γάμου, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Dodinha και τη Giulia. Εκείνος, βέβαια έχει άλλη μία κόρη από τον πρώτο του γάμο, η οποία είναι σήμερα 24 ετών.

Ο Álvaro ή Doda, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, και η Denize δείχνουν πολύ ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι και περνούν πολύ χρόνο με τα παιδιά τους αλλά και τη μεγάλη κόρη του Βραζιλιάνου, όπως θα δεις και από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύουν στα social media τους.

Τα posts και των δύο για τα 5 χρόνια γάμου

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο Álvaro και η Denize σήμερα 22 Σεπτεμβρίου έχουν επέτειο γάμου.

Η Denize λοιπόν, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram της ανεβάζοντας μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους, ενώ έγραψε τα εξής χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι από την Παλαιά Διαθήκη: «Τότε ο άνθρωπος είπε: Αυτό είναι οστά από τα οστά μου και σάρκα από τη σάρκα μου! Θα ονομάζεται γυναίκα επειδή την πήραν από έναν άντρα. Γι’ αυτό ο άνθρωπος θα αφήσει τον πατέρα και τη μητέρα του και θα ενωθεί με τη γυναίκα του, και θα γίνουν σάρκα μία». Ο Θεός να μας ευλογεί για πάντα! Σ' αγαπώ τόσο πολύ! Σε αγαπώ τόσο πολύ!»

https://www.instagram.com/p/CxfWi_gO3r-/

Και ο Doda, όμως ήταν αρκετά διαχυτικός και στο δικό του post γι' αυτή την μέρα, έγραψε: «Και σήμερα κλείνουν 5 χρόνια από τότε που ο Θεός μου παρουσίασε την πιο υπέροχη σύζυγο του σύμπαντος. Αγάπη μου σαν χθες μου φαίνεται ο γάμος μας και θα είναι αιωνιότητα. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! #pscv Ο Θεός να ευλογεί πάντα την ένωσή μας».

https://www.instagram.com/p/CxfhpAbOVR7/

Ο έντονος χωρισμός τους και η «εξαφάνιση» της Αθηνάς Ωνάση

Η Αθηνά Ωνάση και ο Álvaro, παρότι έζησαν έναν μεγάλο έρωτα χώρισαν επίσημα το 2017, ύστερα από 11 χρόνια γάμου και μετά από 1,5 χρόνο που εμφανίζονταν στο δικαστήριο, αφού εκείνος ζητούσε από την Αθηνά Ωνάση 400.000.000 δολάρια, με βάση το προγαμιαίο τους συμβόλαιο και τις κοινές τους επιχειρήσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Bunte, στο δικαστήριο του Βελγίου όπου εκδικάστηκε η υπόθεση δεν παρέστη κανένας παρά μόνο οι δικηγόροι τους, ενώ ο Alvaro πήρε ένα κατά πολύ μικρότερο ποσό από αυτό που ζητούσε. Σύμφωνα, με φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τότε, ο λόγος που βγήκε αυτή η απόφαση ήταν πως η Αθηνά Ωνάση προσκόμισε σε μία από τις δικαστικές τους διαμάχες έναν «κόκκινο» φάκελο, ο οποίος είχε μέσα πληροφορίες και για άλλες απιστίες του Βραζιλιάνου.

Παρ' όλα αυτά, κι ενώ ο Alvaro έχει προχωρήσει με τη ζωή του κατευθείαν μετά το διαζύγιό τους, η Αθηνά Ωνάση έχει αρκετό καιρό να εμφανιστεί με φήμες περί εγκυμοσύνης της από τον Ιταλό ιππέα Αλμπέρτο Ζόρζι, να κάνουν τον γύρο στα διεθνή μέσα. Αν και οι περισσότεροι δεν πιστεύουν τις συγκεκριμένες φήμες, η χρυσή κληρονόμος δεν έχει εμφανιστεί τελευταία σε κανένα αθλητικό event ιππασίας, από εκείνα που συνήθιζε να παίρνει μέρος και αυτό ίσως δείχνει πως είναι βάσιμη η πληροφορία.

Η Αθηνά Ωνάση είναι έγκυος και εξαφανισμένη εδώ και 4 μήνες υποστηρίζουν τα διεθνή μέσα