Η Αθηνά Ωνάση είναι έγκυος και εξαφανισμένη εδώ και 4 μήνες υποστηρίζουν τα διεθνή μέσα

Η Αθηνά Ωνάση είναι έγκυος και εξαφανισμένη εδώ και 4 μήνες υποστηρίζουν τα διεθνή μέσα
Granddaughter and sole heiress of the late shipping tycoon Aristotle Onassis, Athina Onassis de Miranda smiles before competing at the Athina Onassis International Horse Show 2011 in Rio de Janeiro, Brazil, Friday Sept. 2, 2011. The show which is considered the largest equestrian event in Latin America brings together the best riders in the world competing in jumping and dressage. (AP Photo/Felipe Dana)

Η τελευταία φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση με γνωστή Ελληνίδα και η αλλαγή στην εμφάνισή της.  

Η Αθηνά Ωνάση γεννήθηκε και μεγάλωσε με τον μύθο της οικογένειάς της περισσότερο να την πιέζει, παρά να την ευχαριστεί. Για όλο τον κόσμο αλλά και για τη χώρα μας, ως η μοναδική επιζήσασα κληρονόμος της μητέρας της Χριστίνας και του θρύλου παππού της Αριστοτέλη, συνεχίζει όμως να αποτελεί τη συνέχεια ενός μύθου.

Μόνο που εκείνη έχει επιλέξει τελευταία τη σιωπή και κυρίως την εξαφάνιση όπως λένε τα διεθνή μέσα. Κάποιοι υποστήριξαν πως διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και θέλει να βιώσει αυτή την περίοδο σε απόλυτη ηρεμία. Αλλά κάποιοι άλλοι απορούν με τις επενδυτικές της πρωτοβουλίες.

https://www.instagram.com/p/BaW_uS9AmSS/

Η εγκυμοσύνη, η εξαφάνιση και η ευτυχισμένη ζωή του πρώην Αλβάρο

Ένα site της Βραζιλίας μετέδωσε για πρώτη φορά πριν από δύο εβδομάδες, πως η Αθηνά Ωνάση διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πως ο πατέρας είναι ο Ιταλός ιππέας Αλμπέρτο Ζόρζι. Κάποιοι θεώρησαν πως δεν έχει βάση αλήθειας αυτό το δημοσίευμα, αλλά η χρυσή κληρονόμος δεν έχει εμφανιστεί τελευταία σε κανένα αθλητικό event ιππασίας, από εκείνα που συνήθιζε να παίρνει μέρος και αυτό δείχνει πως είναι βάσιμη η πληροφορία.

Η Αθηνά εδώ και μία δεκαετία έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής. Σε ελάχιστα κοσμικά καλέσματα είναι παρούσα. Πριν από δύο χρόνια την είχαμε δει ως καλεσμένη σε κοσμικό γάμο στο Μόντε Κάρλο, αρκετά αλλαγμένη, από μία φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει μαζί της η Γιάννα Νταρίλη μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Ψιψίκα.

onasiteleytaiaemfanisi.jpg

Η 38χρονη Αθηνά είναι αφοσιωμένη μόνο στα άλογά της, στο κτήμα που έχει δημιουργήσει στην Ολλανδία και στο εκτροφείο στη Βραζιλία. Έχει φυσικά την διαχείριση στο εξωτερικό και στην Ελλάδα μέσω του Ιδρύματος Ωνάση της οικογενειακής περιουσίας. Μόνο που δεν έχει κρατήσει τις επαύλεις και τα διαμερίσματα που είχε στην Ευρώπη η μητέρα της, ενώ έχει πουλήσει αρκετά προσωπικά αντικείμενα και κοσμήματά της.

https://www.instagram.com/p/BYgpmGagDP3/

Επειδή δεν ανοίγεται παρά μόνο σε λίγους καλούς της φίλους, δεν γνωρίζουμε αν αυτή η νέα της ζωή μετά από τα 11 χρόνια σχέσης με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο που έληξε ξαφνικά λόγω της απιστίας του, την κάνει ευτυχισμένη.

Εκείνος πάντως δείχνει και δημόσια τη νέα του οικογενειακή ευτυχία. Ποζάρει χαρούμενος με τη σύζυγό του Ντενίς Σεβέρο και τα δύο τους παιδιά αλλά και την μεγαλύτερη κόρη του Βίβιαν από τον πρώτο του γάμο η οποία και μεγάλωσε μαζί με την Αθηνά.

neto.jpg