Baby boom στην οικογένεια Ρουβά και η χαρά του Απόστολου δεν περιγράφεται

Baby boom στην οικογένεια Ρουβά και η χαρά του Απόστολου δεν περιγράφεται

Ο γνωστός σεφ, Απόστολος Ρουβάς, κρατά πλέον στα χέρια του το πρώτο του παιδί, το οποίο έφερε πριν από δύο 24ωρα στον κόσμο η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου. Το love story με την αγαπημένη του έχει την πιο ευχάριστη κατάληξη! 

Το μεσημέρι της 26ης Σεπτεμβρίου γέννησε η σύντροφος του Απόστολου Ρουβά, Φανή Γιαβρίδου, ένα υγιέστατο αγοράκι, κάνοντας το ζευγάρι να λάμψει από ευτυχία.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η Φαίη Σκορδά μέσω της εκπομπής της, Fay’s Time, γνωστοποιώντας ακόμα ότι η Φανή γέννησε με καισαρική τομή και ότι το μωράκι ζυγίζει 3,370.

Πριν από λίγο καιρό, τον Ιούνιο του 2023, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο γνωστός σεφ, ο οποίος υπήρξε και συνεργάτης της εκπομπής, είχε αναφερθεί στη σημαντική περίοδο της ζωής του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας. Αμέσως μόλις μάθαμε για την εγκυμοσύνη, πήγαμε σε γιατρό για να είμαστε σίγουροι ότι είναι όλα καλά. Δεν ξέρω πως θα είμαι ως πατέρας. Ήταν επιθυμία μου να γίνω πατέρας κάποια στιγμή».

Τρέμε Απόστολε! Ο Σάκης Ρουβάς έγινε σεφ στο TikTok λίγο πριν γίνει θείος για πρώτη φορά

To Love Story του Απόστολου και της Φανής

Ήταν το περασμένο καλοκαίρι όταν έγινε γνωστό πως ο σεφ και αδερφός του Σάκη Ρουβά εγκαταστάθηκε στη συμπρωτεύουσα και σε συνέντευξή του στο After Dark είχε πει για την απόφασή του: «Μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη γιατί υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου και θεώρησα ότι είναι σημαντικό, οπότε θέλησα να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο και χώρο και να μπορώ να το ζήσω από κοντά».

Το ερωτευμένο ζευγάρι γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2021 και λίγο καιρό αργότερα ο Απόστολος συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης. Μία εξίσου σημαντική απόφαση αφού κατά τη διαμονή του στον Άγιο Δομίνικο πήρε ζύγισε πολλά πράγματα στη ζωή του.

Φεύγοντας τότε από το παιχνίδι, στις πρώτες δηλώσεις του είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια: «Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια».

Τον Απρίλιο του 2023, στα γενέθλιά του και στο πάρτι που του ετοίμασαν, έγινε γνωστή και η είδηση της εγκυμοσύνης της αγαπημένης του Φανής. 4 μήνες μετά και το ζευγάρι μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με το μωρό aka το υπερηχογράφημα το οποίο και συνοδεύτηκε με μια υπέροχη λεζάντα.

«Το μόνο ραντεβού στα τυφλά που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον έρωτα», έγραψε η εγκυμονούσα σύντροφος του Απόστολου Ρουβά κι εκείνος έσπευσε να κάνει repost τη φωτογραφία της.

Apostolos Rouvas

Τον Απόστολο Ρουβά τον γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια ως σεφ στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Τόσο εκείνος όσο και ο Σάκης είναι οι stars της οικογένειας, ωστόσο το όνομα «Ρουβάς» δεν «τελειώνει» εκεί.

O τραγουδιστής δεν έχει μόνο έναν αλλά τρεις αδερφούς, από τον γάμο του πατέρα του Κώστα με τη μητέρα του Άννα Μαρία Παναρέτου, τον Βασίλη και τον Απόστολο. Στη συνέχεια ο πατέρας του παντρεύτηκε ξανά κι από τον δεύτερο του γάμο απέκτησε τον ετεροθαλή αδερφό του, Νίκο Ρουβά.

Τα αδέρφια έχουν εξαιρετική σχέση μεταξύ τους και στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Τον πατέρα της οικογένειας Ρουβά τον είχαμε δει και στον γάμο του Σάκη.

babasrouva.jpg

NDP PHOTO AGENCY

Μία υπέροχη σχέση ανάμεσα σε Βασίλη και Απόστολο

Ο Βασίλης Ρουβάς, έχει πολύ στενές σχέσεις, τόσο με τον Σάκη, όσο και με τον Απόστολο. Με τον Σάκη, μάλιστα, συνεργάζονται επαγγελματικά, γεγονός που επιβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξη του ενός προς τον άλλον.

Και με τον Απόστολο, όμως, ο Βασίλης έχει εξαιρετική σχέση, γεγονός που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι τον στήριξε όταν συμμετείχε στο Survivor στέλνοντάς του ηχητικό μήνυμα σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας.

Ο Απόστολος, μάλιστα, έχει πολύ στενή σχέση και με την σύντροφο του Βασίλη, Φωτεινή, η οποία συχνά εκφράζει την αδερφική αγάπη που αισθάνεται για τον σεφ της οικογένειας, με φωτογραφίες που αναρτά στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cik3y9zMi-u/

Ποιος είναι ο Νίκος Ρουβάς

Ο μικρότερος αδερφός του Σάκη και του Απόστολου Ρουβά ακολουθεί έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Νίκος Ρουβάς είναι 29 ετών και εργάζεται στην Κέρκυρα ως ξυλογλύπτης. Μέσα από το εταιρικό του προφίλ στο Instagram έχουμε την ευκαιρία να δούμε όλα τα έργα που δημιουργεί καθημερινά ο νεαρός καλλιτέχνης στο εργαστήριό του.

https://www.instagram.com/p/CdqRKstMvyq/

Αν και μοιάζει λίγο εμφανισιακά στα μεγαλύτερα αδέρφια του το μεγάλο τους κοινό είναι η αγάπη για την τέχνη και τη δημιουργία. Μετά την αποφοίτησή του από το μουσικό σχολείο της Κέρκυρας, ο Ρουβάς junior άνοιξε το δικό του εργαστήρι ξυλογλυπτικής το οποίο είχαν επισκεφτεί ο Απόστολος Ρουβάς και η Δανάη Μπάρκα.

O Νίκος Ρουβάς αγαπά πολύ την μουσική και δημιουργεί ξύλινες κιθάρες ενώ παίζει και ο ίδιος κιθάρα, κάνοντας φανερό πως μία καλλιτεχνική φλέβα διαπερνά τους άντρες της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CGfewVfjs98/

O γάμος του Νίκου Ρουβά

Τον Ιούλιο του 2022 ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Νίκος, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Αφροδίτη.

nikosroubas1.webp

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και ο γαμπρός ανέφερε πως σύντομα θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος, όπου θα παρευρεθούν όλοι οι συγγενείς, μαζί με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.