Τρέμε Απόστολε! Ο Σάκης Ρουβάς έγινε σεφ στο TikTok λίγο πριν γίνει θείος για πρώτη φορά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τρέμε Απόστολε! Ο Σάκης Ρουβάς έγινε σεφ στο TikTok λίγο πριν γίνει θείος για πρώτη φορά

Ο τραγουδιστής φόρεσε ποδιά και μπήκε στην κουζίνα του, δίνοντάς μας την απόλυτη συνταγή για αποτοξίνωση μετά το πασχαλινό τραπέζι.

O Σάκης Ρουβάς είναι αρκετά δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει ενεργή παρουσία στο TikTok όπου δημοσιεύει τα πιο ακομπλεξάριστα posts.

O τραγουδιστής και η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη ζουν τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε ένα υπέροχο σπίτι στον Νέο Βουτζά, με αξιοζήλευτη θέα.

O Σάκης Ρουβάς σε ρόλο σεφ

Πριν λίγες ώρες ο τραγουδιστής μπήκε στην κουζίνα του και μαγείρεψε μια συνταγή ιδανική για όσους ακολουθούν μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή.

Ο 51χρονος μοιράστηκε με τους ακολούθους του μια εύκολη, νόστιμη συνταγή για ψάρι bianco την οποία δημοσίευσε τόσο στο TikTok αλλά και στο Instagram.

«Αν παραφάγατε κρεατικά τις προηγούμενες μέρες, σας έχω τη λύση… Ψάρι Bianco! Σας άρεσε τόσο πολύ στο TikTok που το ανέβασα κι εδώ», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα του post του.

20 χρόνια μετά από έναν τσακωμό Ρουβάς & Ζυγούλη γιόρτασαν τον έρωτα εντελώς κινηματογραφικά

Η οικογενειακή ζωή και τα #couplegoals videos στο TikTok

Πριν από μερικούς μήνες Ρουβάς και Ζυγούλη είχαν αποδεχθεί το viral challenge των 14 ερωτήσεων και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που τους τέθηκαν.

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής έκαναν μερικές αποκαλύψεις για τη σχέση αλλά και την καθημερινότητά τους σε video που τράβηξαν μέσα στο σπίτι τους, το οποίο δημοσίευσαν μετέπειτα στο TikTok.

O Απόστολος Ρουβάς θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Την ευχάριστη είδηση πως η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί επιβεβαίωσε πριν λίγα 24ωρα ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο ίδιος ο σεφ «πρόδωσε» το ευτυχές γεγονός όταν μετά το πάρτι έκπληξη που του έκαναν για τα γενέθλιά του πριν μερικές ημέρες, δημοσίευσε στο Instagram βίντεο όπου φιλούσε τρυφερά την κοιλιά της συντρόφου του.

«Δεν ήθελα ακόμα να επικοινωνήσω κάτι και να το μοιραστώ. Η αλήθεια είναι ότι την ημέρα που μου έκαναν το πάρτι της έκπληξης, συγκινήθηκα και χάρηκα που είδα τον πατέρα μου. Γύρισα από μία κουραστική ημέρα στην δουλειά κι η έκπληξη ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Μου βγήκε αυθόρμητα να το εκφράσω και να το μοιραστώ με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο που είδατε στο βίντεο», είπε ο σεφ στο «Πρωινό μας».

Και πρόσθεσε: «Για πρώτη φορά μπαμπάς. Ανυπομονώ για την στιγμή. Ψωνίζαμε μια ημέρα, μπήκε η Φανή στο φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ και κάποια στιγμή που καθόμασταν στον καναπέ μου είπε ότι “υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος. Ξετρελάθηκα, το άγχος ήταν ατελείωτο μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Αλλού πατούσα κι αλλού βρισκόμουν».

Απόστολος Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη παραδίδουν μαθήματα πίτσας

Καλεσμένος στο κανάλι της στο YouTube της Κάτιας Ζυγούλη ήταν το 2021 ο Απόστολος Ρουβάς και μαζί έφτιαξαν την τέλεια ζύμη για σπιτική πίτσα, μία ζύμη που δεν αποτυγχάνει ποτέ.

Ο γνωστός σεφ έδωσε τις συμβουλές του στη νύφη του και μοιράστηκαν μαζί μας τα απόλυτα μυστικά για νόστιμες σπιτικές πίτσες. Λίγο πριν το τέλος του βίντεο που ακολουθεί θα δεις τα παιδιά της οικογένειας Ρουβά να τρέχουν να δοκιμάσουν τη λαχταριστή πίτσα που έφτιαξαν η μαμά με τον θείο τους.

Πηγή κεντρικής: sakisrouvas